APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

BANNER KITA2

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Disebabkan ada kawan dla komen agak berat untuk abes loading page maka dengan ini dla terpaksa buat 1 page khas untuk BANNER2 korang..Yerrr....SAYA TAHU,berterabur sekali susunan..Nantilah makcik susun balik ye..Busy skang ni..hehe..So, korang kalo nak EXCHANGE BANNER, drop comment oke..TQ


   Create your own banner at mybannermaker.com!   gayah x 2    tag2    Photobucket   Disini Penaku Terbiut Photobucket      
alwanPelangi

create your own banner at mybannermaker.com!
Photobucket Photobucket
Photobucket
Kalau BEST, sila LIKE

23 ORANG MENYAMPUK:

Fashion Twister said...

camno nak wat banne exchange ni? nak kene design kotak kelip2 tu dlu ke? :-)

d_LA said...

twister : tab menu tu yer..kat bahagian posting tu, click kat edit pages, pastu just click new page..ce terai

mie said...

jom exchange banner

d_LA said...

mie : jom ^__^

Firdaus Kasim said...

kak, sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

http://kisahcintasayang.blogspot.com/p/iklan-komuniti-blog.html

Cara-Cara Blogwalking yg Betul

d_LA said...

firdaus : oke ^^

~terataibungaindah~ said...

j0m exchange banner. http://atieput3.blogspot.com/p/banner-exchange.html

Alfian J. said...

Jom bertukar link banner : BERTUKAR LINK

bayu d'arts said...

Hmmm....nice3...
nak gak nak gak nak gak!!! (O:

Biela Yusoff.. said...

nak letak dah banner kak dalam blog biela

Alfi said...

nak exchange banner..! ^^
k, dah letak banner makcik kat sini >> :: alwanPelangi :: Jom Exchange Banner/Link !

Abang Long said...

Salam...nak juga ikut exchange banner walaupun malu2 kucen huhu

MAAF AKU TIDAK IKHLAS

Taufan Bin Ribut said...

dla,jom exchange banner..kesian banner kite yg tak lawa tu x de sape nak exchange..

bibirmerah said...

Hello Ladydyla, do u know where I can book the banner?From whom i can get it..I'm interested to get my own banner..do remind e ya in my shoutbox blog..thx!

wan_worldofkaspersky said...

salam,

saya dah add banner LAdy_dyLA di sini,
http://worldofkaspersky.blogspot.com/p/banner-exchange.html

apik pehe said...

dila...apik baru nak curi banner.hehehe..sori la lambat...

Saleh Marzuki said...

http://budakmalassikatrambut.blogspot.com/

Takeshi Kurosawa said...

http://takeshykurosawa.blogspot.com/2011/07/info-manusia-yang-dikasihi-dan-dibenci.html#.Th5qll2m9zI jenguk ye...ade banner gak...xlawa kot...tp bulih la...sbb wat sendiri..

MaiRa QuEeN said...

dah letak banner kat blog MQ..letak banner MQ sekali ye..

http://www.mairaqueen.com/p/exchange-banner-here.html

Mama Afifi said...

salam perkenalan, saya suka exchange banner...dah copy banner cik dyla yg comel tu dalam blog saya....harap sudi exchange...

Black & White Ventures (B&W) - A Member of Trupal Marketing & Consultation Sdn Bhd said...

Salam..hye..
Saya dah add banner saudari di blog saya..
html banner saya seperti dibawah:-

aien hermionie said...

aien dah letak banner awak kat blog aien..

BeritaHangat™ said...

banner exchange..

http://berita-saya.blogspot.com/p/link-x-change.html

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥