BANNER KITA2

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Disebabkan ada kawan dla komen agak berat untuk abes loading page maka dengan ini dla terpaksa buat 1 page khas untuk BANNER2 korang..Yerrr....SAYA TAHU,berterabur sekali susunan..Nantilah makcik susun balik ye..Busy skang ni..hehe..So, korang kalo nak EXCHANGE BANNER, drop comment oke..TQ


   Create your own banner at mybannermaker.com!   gayah x 2    tag2    Photobucket   Disini Penaku Terbiut Photobucket      
alwanPelangi

create your own banner at mybannermaker.com!
Photobucket Photobucket
Photobucket

Comments

Fashion Twister said…
camno nak wat banne exchange ni? nak kene design kotak kelip2 tu dlu ke? :-)
d_LA said…
twister : tab menu tu yer..kat bahagian posting tu, click kat edit pages, pastu just click new page..ce terai
mie said…
jom exchange banner
d_LA said…
mie : jom ^__^
Firdaus Kasim said…
kak, sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

http://kisahcintasayang.blogspot.com/p/iklan-komuniti-blog.html

Cara-Cara Blogwalking yg Betul
d_LA said…
firdaus : oke ^^
j0m exchange banner. http://atieput3.blogspot.com/p/banner-exchange.html
Alfian J. said…
Jom bertukar link banner : BERTUKAR LINK
bayu d'arts said…
Hmmm....nice3...
nak gak nak gak nak gak!!! (O:
Biela Yusoff.. said…
nak letak dah banner kak dalam blog biela
Alfi said…
nak exchange banner..! ^^
k, dah letak banner makcik kat sini >> :: alwanPelangi :: Jom Exchange Banner/Link !
Abang Long said…
Salam...nak juga ikut exchange banner walaupun malu2 kucen huhu

MAAF AKU TIDAK IKHLAS
dla,jom exchange banner..kesian banner kite yg tak lawa tu x de sape nak exchange..
bibirmerah said…
Hello Ladydyla, do u know where I can book the banner?From whom i can get it..I'm interested to get my own banner..do remind e ya in my shoutbox blog..thx!
salam,

saya dah add banner LAdy_dyLA di sini,
http://worldofkaspersky.blogspot.com/p/banner-exchange.html
apik pehe said…
dila...apik baru nak curi banner.hehehe..sori la lambat...
Saleh Marzuki said…
http://budakmalassikatrambut.blogspot.com/
http://takeshykurosawa.blogspot.com/2011/07/info-manusia-yang-dikasihi-dan-dibenci.html#.Th5qll2m9zI jenguk ye...ade banner gak...xlawa kot...tp bulih la...sbb wat sendiri..
MaiRa QuEeN said…
dah letak banner kat blog MQ..letak banner MQ sekali ye..

http://www.mairaqueen.com/p/exchange-banner-here.html
Mama Afifi said…
salam perkenalan, saya suka exchange banner...dah copy banner cik dyla yg comel tu dalam blog saya....harap sudi exchange...
Salam..hye..
Saya dah add banner saudari di blog saya..
html banner saya seperti dibawah:-
aien hermionie said…
aien dah letak banner awak kat blog aien..
BeritaHangat™ said…
banner exchange..

http://berita-saya.blogspot.com/p/link-x-change.html