APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, August 13, 2012

FROM RUSSIA WITH LOVE

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Hebatlah sekarang ni sebulan sekali je update..Maafkan saya, sebenarnya saya baru pulang dari Moscow ni..Eh, bulan pose ni nak menipu lagikah?Bulan tak pose pun tak baik tipu2 lagi taw..Baiklah, ekceli bukan aku yang baru balik dari Moscow, kawan blogger kita ni lah, beliau baru habis buat medic kat sana..Dah tu apa kena mengena dengan saya pulak..Mestilah ada kena mengena, sebagai seorang blogger yang concern konnonnye saya terus mengambil kesempatan terhadap beliau iaitu dengan mengirim beberapa souvenir dari Rusia..Kahkah, aku memang suka mengambil kesempatan since beliau dah grad kan, lagi pulak beliau antara kawan blogger yang rapat dengan aku, bila lagi nak bermanja-manja kan?


Maka tujuannya nak show off jerlah ni??Yelah, nak pergi memang taktahu bila kan TT____TT berangan je selalu diamalkan..Sebagai menghargai cik doktor muda kita yang cun melecun ni, entry ini sebagai tanda terima kasih saya kepada beliau^^


Ini adalah tumbler dari Starbucks


Ini yang paling cute.. MATROSHKA!!!


Tadaaa....boleh sumbat2 lagi 4 matroshka dalam tu..cuteness overdose ni


Hard Rock Cafe Moscow tee..taw2 je ai suke kelabu..thanx beb^^


So Russian..love it^^
Pastu dapat pulak undangan kawen dari beliau..Masa dapat tu aku macam, eh sape bagi kad raya ni???haha..Skang ni kalo dapat kad raya rasa macam nak melompat je..Rupa2nya kad saman dari beliau..Dan kad beliau sangat sangat sangat unik, simple dan so berseni giler..Seriously kad2 cenggini memang taste aku..


Hamikkk..terus ingat zaman sekolah...


Comel sangat ni


Okay dyla, sila baca rukun negara sekarang...berkenan?bukaklah website dia tu..

Beliau nak kawen pada 23 Ogos, eh sehari sebelum birthday sayalah..Sekarang ni takleh nak cakap boleh pergi ke tak, time raya ni memang susah nak planning gi mana2..Ada je, perjalanan yang tetibe nak pergi sana sini..Tapi InsyaAllah saya pergi nanti...Spa-see-ba  ALEXA YUSSIDA^^ Tahniah dah dapat title DR dan tak lama lagi dapat status PUAN..Hope Alexa Yussida dapat jadi doktor yang baik dan bersemangat untuk merawat pesakit2 yang memerlukan..Sesungguhnya pekerjaan doktor adalah sangat mulia, jadi bersabar dan bertabahlah dengan dugaan-dugaannya nanti ye..Fighting!!!


Finally, SELAMAT HARI RAYA lah ye..hehe..Konpem2 lepas raya baru update ni..Kalau ada salah silap harap dimaafkan ye..Baiklah, sekian saja^^




NASI TAMBAH : Sekejap pulak rasa Ramadhan tahun ni.. 

Kalau BEST, sila LIKE
There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥