APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, April 30, 2012

AKSI DAEBAK ATLIT BOWLING OLIMPIK


ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Fuhh..fuhh..tiup habuk..kemain dah berhabuk blog ni..hehe...Cite NOOR FARALIANA terpaksa ditangguh kerana jadual yang amat padat sampai aku makan nasi sekali sehari je sekarang ni[biasa 3kali] dengan harapan berat badan saya berkuranglah..Dapat turun 500gram pun dah syukur ni..Tapi tengok penimbang pun dah trauma camne nak nak tau turun ke tak ni?Hurmmm...

Bersempena sukan OLIMPIK yang bakal menjelma ni kan, opis aku pun sibuk jugaklah bersukan..Nak2 bulan 4,5 dan 6, dengan bowling, badminton, sukan zon lagi..Kalau aku tak terlibat takdelah aku busy, tapi disebabkan terlibat samalah yang aku rasa huru hara je hidup ni.Dengan menjahit kraf lagi..Dulu ingat buat kraf ni relax je, sekali hamik kau, semalam pukul 3.30 pagi baru tidur, gigihnye siapkan order customer..Sambil menjahit sambil layan cite THE MOON THAT EMBRACES THE SUN..Dahla feeling giler cite tu, srot2 hidung aku ni haa, tahan sedih+tahan ngantuk..Tapi daebak ahh citer tu, tak sabar nak habiskan, best dan sangat bestlah.Tetiba rasa macam nak tutup order je bulan 5@6 ni sebab takut jadi zombie konon tak cukup tidurla..Kalah kau waktu study dulu takdenye nak stayback sampai pagi..Tapi saya suka buat kraf tu, benti kejelah macam ni..

Actually nak cerita masa opis kitorang buat perlawanan bowling minggu lepas..Perghhh, memang sangat daebak aksi para atlit opis aku ni rupanya, rasa macam nak cramp perut ni gelak guling2..Tapi bestla, sume sporting..Tabik2..Disebabkan aku ni rajin amik gambar orang maka gambar aku ada sekeping 2 je, so you all tak dapatlah nak tengok aksi daebak saya membaling..hee

Ada lagi yang tak sampai ni sebenarnya..Kan dah tak dapat tumpang glemer blog ai


Dilarang meniru aksi ini..

Aksi ini juga tidak senonoh ditiru..



Nin dia pakcik paling GANAS beraksi...dahla tak puas ati dengan point aku sebab lebih tinggi dari beliau..harharhar

hahaha..GANAS kan pakcik tu..Aku dah macam nak terburai perut terkejut tengok aksi ni..
Nasib bek lane tepi sekali kalo tak abis rrr kacau game orang lain.

Suka sangat dia..

Saya benci awak..awak bagi team saya sume yg dah kertu..hukhuk

Kenapa dengan korang ni?

Ini pun sangat daebak, sampai kaki masuk dalam..Kenapa tak duduk tengah trus bang..hehe

Itulah dia tuan2 dan puan2, sebahagian aksi2 terhebat team bowling opis kitorang..Sesungguhnya korang insan terpilih sebab gambar korang terpilih dari beratus-ratus gambar..Tapi sangat enjoylah main..Walaupun team aku kalah, tapi aku dapat NO.2 individu kategori perempuan..Hoyeahhh..Tapi korang sangat kejam sebab korang sediakan hadiah tuk JUARA jer TT.TT

NASI TAMBAH : Sejak bile aku ni aktif bersukan aku pun taktau...Masa sekolah dulu layak duduk tepi padang je jerit nama orang

Kalau BEST, sila LIKE
There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥