NOOR FARALIANA [ PART 1 ] - PERTEMUAN

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Ingat tak masa kita form 1 dulu, masa mula2 masuk sekolah, of course la kan kita cari kawan dulu..Mana boleh lone ranger je kan..Memang tak sahla kalo masing2 takde klik sendiri..Tapi bukanlah kita tak berkawan dengan yang lain, kawan jugak cuma tak sehebat rapatnya dengan klik kita tu..



Kelakar pulak masa mula2 nak berkenalan kan, saya awak gitu..Memang sopan habis lah..Tunggulah 2,3 minggu pastu, mak kawan kita pun kita anggap macam mak sendiri kan..


Masa aku form 1-3, aku rapat dengan 3 orang nilah, JUE, FIEZA dan LINA...Fieza tu memang dah kenal masa standard school, Jue dan Lina dorang 1 sekolah, maka bergabunglah kami berempat..Dalam klik aku ni, Lina lah yang paling tinggi dan paling sopan kot, ayu sikitlah percakapan berbanding kami bertiga ni..hehe..Kalau berjalan memang ketaralah tingginya beliau ni tapi camne2 pun tetap berkepit 4 orang ni pergi mana2..Disebabkan keakraban kami,kitorang gabung2 nama so jadilah NOOR FARALIANA..Noor=Fieza, Fara=dyla, Lia=Jue, Na=Lina..Memang saje amik part bukan nama panggilan..

Pastu time sekolah ni, tak sahkan kalau takde secret admire..Siap masing2 ada list secret admire lagi..haha..Ada 1 kisah lucu+malu gila pasal secret admire ni masa form 1...Nanti aku  cerita next entry oke..hehe..Panjang sangat kang jemu lak nak baca..Yerr, aku nak try buat entry+komik pasal kenangan masa sekolah ni actually..test market..Wahhh gitu...

NASI TAMBAH : Harini, cukup 4 TAHUN aku kerja kat Terengganu..Alhamdulillah...Tapi, terasa jugak nak pindah negeri lain pulak..

Comments

nurdani said…
cantik lukisan tu. simple tapi cantik. teruskan entri komik sebab dani nak baca. hehe
Farah Hanis said…
Cantiknyeeee doodles :)
eyjalukman said…
kita pun ade klik jugak time skola rndh dulu .Alhamdulillah smpai skrg pun keep in touch je :)
[wani_mn] said…
tringat plk saya dgn besties, pernah skali tu teradmire org yg sama. haha .
JIJI YU said…
jangop nyo awok
takky said…
lawa ue lukisan ko.....
hebat....^O^

dulu aku pun ada gak geng masa 1st time masuk asama...
ada 6 org sume termasuk aku...
mmg klaka bile ingat balik....
but unfortunately 1 of them dh x rapat mcm dulu cos kami penah gaduh besar masa form 5....
la ni kawan mcm biasa je, dh x mcm dulu lagi....

so, jaga ur friendship baik2 ye dyla...
smoge sume ye kekal sampai ko dh ada cicit piut nanti
chemay said…
rindu kawan2 yang mula kenal masa form2 dulu.
still bestfriend sampai sekarang.
:')
kiwi said…
akak kerja kat terengganu kat mana???hihi
Aujinz said…
ok ok.. nanti kita sama sama cerita zaman sekolah.. koh koh koh
[sutera kasih] said…
lepas baca entry ni tetibe rindu kwn2 lama jgk huhu
ILA HonEyBuNNy said…
ramai buat entry zaman sekolah..ehhehe...rindu geng2 ila gak....

wahh..dah lama bekerja..ila masih baru kerja...heheh
alaaa.xcted nih nk taw psl scret admire korang ;)
Raihana said…
cantik lukisan tu walaupun simple..=)
zaman sekolah dulu lah zaman yang paling bes kan.tu yang nak buat entry+komik kan?hehe
ishiko said…
dyla... bestnyee.. tingat zaman skolah ^^
syakey said…
lamanya sis dah keje @_@

wuuuu. rindu zaman dulu2 jugak. slalu aje dengan geng. kitaorg org utara, so slau guna kami hampa. kiut. hihi
aanie said…
dulu aku takde geng....huhuhuh....

mu nak pindah mana lak??
dwaty said…
Bestkan zaman sekolah... Saya otw nak gi terenganu...
teyn teyn said…
ala rindu kat bff kite jgkk..
ciK LyndaWawa said…
kreatifla lukisan tu..hehehehe
Hanis MY said…
jangey la kijo pak lain, kak hanis kelik kijo tganu nati... buleh kito jupo hehe...
Anonymous said…
saya tahu a-z pasal secret admire awak..hahahahaha!
Zura said…
mesti ade group mase sekolah dulu...pastu buat nakal sama..kena denda sama2...
khairunnisa ♥ said…
comey lukis2x camni >.<
Anonymous said…
secret admire awak tu classmate saya kan?