APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, February 20, 2012

TARIKH KAWEN

ASSALAMUALAIKUM N HAI...

SITUASI 1 : OFIS...








SITUASI 2 : FACEBOOK
Komen2 kat gambar officemate kawen tup2 ada pulak orang tanya aku bila nak kawen...

ABANG M : Kawan awak dah lepas..awak bile pulak?
AKU       : InsyaAllah 30 FEB ni saya kawen..Datang taw..Jangan tak datang pulak..
ABANG M : Alhamdulillah..Ni yang nak dengar ni..


SITUASI 3 : KEDAI MAKAN [ni kawan aku yang story]...

SARAH  :   Miss H, Kak Dyla 30 FEB ni nak kawen..
Miss H   :   Hah? yeke..Waa..dah nak kawen dah dyla...

Rajin betul beliau2 ini tanya soalan kawen..Jemputlah 30 FEB ni beramai-ramai ke rumah saya..Kesian, sampai ke sudah percaya...hahaha..Jahat lak rasa mempermainkan orang hidup2..Dah nampak sangat tak alertnya..hehe..Sape yang terkena tu maaf banyak2lah ye..Nanti sampai masanya, saya kecoh2lah..

NASI TAMBAH : Tetiba semangat nak update hari ni bila tengok ABAM ZACK kembali menggegar blog, mana boleh macam ni, saya pun nak semangat balik jugaklah..Semangatlah sangat, nak kaler pun tak sempat sebenarnya..

Kalau BEST, sila LIKE

33 ORANG MENYAMPUK:

JD Jen said...

okeh nanti aku dtg 30 feb ni..hadiah oven second hand bole ek?

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah (^_^)

haha..bila nak kawen "btol2" yer k.dila oiii...huhu

lme tak updte..sibuk bebeno dia skrg..huhu

Cik TeN10 said...

dyla dh lama gila xupdate blog kan.. tetiba kuar entry tajuk tarikh kawin.. fatin pn percaya dyla nak kawin la ! hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ngeeee~ 30hb feb yerkk....

tringat masa zmn belajar dulu...

mengenakan kengkawan kat kolej.. yo o je kata nak bertunang 30hb feb.. smua duk percaya...

moon smpai gelak nak terguling dibuatnyerr

che'pi said...

Hahahha... ana si pembaca blog entey pun terkena da.... Hhahahha... idea ini akan ku ciplak untuk jawab soklan amat borink itu... HHEhheheh... thank dyla

sahromnasrudin said...

selamat kembali berblog heheheee

aanie said...

kahkahkah...mana ada 30 feb.....chisss....

terkejut gak aku td...dah lama x update, tetiba nak umum tarikh kawin....hahaah....

eyjalukman said...

wahh kak dyla nk khwen dahh ?
tahniah kak dyla . lma eyja tak jenguk blog akk :)

kiwi said...

wahhh..tahniah baraka allahu lakuma hikhik..dah nak kawen dah ^^

Tasha said...

kih3,patutlah mcm pelik je...

Wallahua'lam said...

as salam..
makcik dla!
makcik dlaaa!!!

pakcik datang sini~
wah..lamanya tak masuk sini..

>__<

erk. ingatkan kawen. heee~
tunggu nasi minyak~
wek~~~

:p

ain zuraini said...

heheh ntah thn bile 30 feb tu nak muncul ek... :-)

zati embong said...

amboi.kenakan org eh.

alexa yussida said...

haha kucing bertanduk pon tarak 30feb :)

keri ikhwan said...

haha... jahat betol...
tp padan muka sape percaya haha

Jomtonton said...

Waduh.. kena tipu idop-idop.. hahaha..

blog-tips-kurus said...

naseb baek alert.. huh!!

selamat pulang ke tanah air wahai srikandiku. hihi!

nurdani said...

nanti datang dani kawen 31 jun tau.

dush2 pipi dyla.haha

suziesanji said...

lorh..ingatkan serius

CIK TOM said...

kl nk kawen 30/2 mmg smpi bl2 r xkawen jwbnya..hahahha

kiwi said...

erkk..kiwi dh terkana la nmpknhya..pape pon doakan yg terbaik untuk dik d_la ^^

Kongsi Apa2 Aje said...

haha..kawen lah btol2. tak sabar dah nak makan nasi minyak ni (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...

haha..kawen lah btol2. tak sabar dah nak makan nasi minyak ni (^_^)

airaniez wirdani said...

Semoga Dla dapat jumpa jodoh pada 30 mac ni,bertunang 30 april dan bernikah 30 jun..amin..

Doa ikhlas dari saya yang jauh..huhu...

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

laa.. tipu ke? kawin btul2 nnti x nk dtg la... huh!!

man yusoef said...

betol ke kau kawen 30 Feb? nak buat entry lah camnih...nak tipu tak agak2 mane ada 30hb Feb..-,-"

syakey said...

so, bila nak kawen ni sebenarnyaaa??

haha ;P

fiezah91 said...

mana datangnya 30 feb tu wei? baru start tahun ni ka ada 30 feb?wakaka.

psttt, ingat ko betul2 nak kawen tadi :p

Cik TeN10 said...

banyak tempahan dyla ?.. bagus2.. =)

Wallahua'lam said...

as salam..

ok, pakcik datang lagi!!
erk. dah kawen ke ni?
hohoho~

:p

zaty luvlianncezzz said...

haha soklan sengal dijawab ngn jawapan sengal gak:D

Jum hayati di sini (^o^)
jiwa-jiwa #1

CIK IMAKASIHDANI said...

diorang doakan kawen cepat2 tu :)

jom komen sini pulak cinta, kawan, kawan cinta ;)

ParkAir said...

haha teringat joke ni 5 tahun lepas.. skang dah kawin pun..

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥