APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, February 20, 2012

TARIKH KAWEN

ASSALAMUALAIKUM N HAI...

SITUASI 1 : OFIS...








SITUASI 2 : FACEBOOK
Komen2 kat gambar officemate kawen tup2 ada pulak orang tanya aku bila nak kawen...

ABANG M : Kawan awak dah lepas..awak bile pulak?
AKU       : InsyaAllah 30 FEB ni saya kawen..Datang taw..Jangan tak datang pulak..
ABANG M : Alhamdulillah..Ni yang nak dengar ni..


SITUASI 3 : KEDAI MAKAN [ni kawan aku yang story]...

SARAH  :   Miss H, Kak Dyla 30 FEB ni nak kawen..
Miss H   :   Hah? yeke..Waa..dah nak kawen dah dyla...

Rajin betul beliau2 ini tanya soalan kawen..Jemputlah 30 FEB ni beramai-ramai ke rumah saya..Kesian, sampai ke sudah percaya...hahaha..Jahat lak rasa mempermainkan orang hidup2..Dah nampak sangat tak alertnya..hehe..Sape yang terkena tu maaf banyak2lah ye..Nanti sampai masanya, saya kecoh2lah..

NASI TAMBAH : Tetiba semangat nak update hari ni bila tengok ABAM ZACK kembali menggegar blog, mana boleh macam ni, saya pun nak semangat balik jugaklah..Semangatlah sangat, nak kaler pun tak sempat sebenarnya..

Kalau BEST, sila LIKE
There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥