APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, November 29, 2011

SELAMAT BERHIJRAH SAHABATKU

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Pertemuan kita di suatu hari..menitiskan ukhwah yang sejati..huwaaaaaa !!!!! Sedihnya T___T.Sebelum tu nak ucapkan SALAM MAAL HIJRAH kepada semua umat Islam di muka bumi ini walaupun terlambat sikit..Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya..InsyaAllah..


Paling bermakna bila salah seorang dari housemate kitorang dapat berhijrah betul2 pada 1 Muharam..Tahniah untuk beliau sebab beliau ni orang Kedah, kerja kat Terengganu dan akhirnya permohonan pertukaran dah diluluskan, dapatlah balik Kedah..Bestnyeee...Tapi sedih jugaklah, hampir 3 TAHUN kot kitorang duduk serumah, rasa macam baru jer kenal2 ngan beliau ni..Tsk..tsk..nak nangis lak rase..Gambar2 kat bawah ni jerlah pengubat rindu kitorang..Semoga K.Sha lebih berjaya di tempat baru..Amin...


K.Sha ni suka betul tidur time amik gambar..ya adoii

Maka tinggallah 3 ketul ni jer...malas nak amik housemate baru..

Sebagai kenang-kenangan, malam sebelum beliau balik Kedah tu, aku sempat siapkan bantal kecik tuk K.Sha..Guna barangan felt la, hapelagi..heee~~ 1st time buat bantal kecik ni, terus hadiah kat orang..Aku memang salu confident pun walaupun macam tak puas hati je jahit..hurhur


Wat simple2 je, sebab takut tak sempat siap..Ni pun pukul 3 pagi baru siap..demi k.sha yang kusayangi..dengan harapan bila dia peluk bantal ni tingat kat aku

Rasa cam kosong je, tulislah sikit2..
Nak tengok barang2 kraf yang lain? silalah melawat COMELOTEKRAF. Sempat lagi tu promote blogshop..sila..sila..jemput masuk..

NASI TAMBAH :  Hari Jumaat lepas aku balik kampung, otw tu banyak tol benda terjadi..Nantilah kalau rajin aku cerita..serius memang hari yang panjang...


Kalau BEST, sila LIKE

32 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

comeynyo weh....
cite apa? nanti cite la....x sabar nak baca nih...ini paksaan..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ada pengalaman berpisah dgn hausmate dulu..seminggu nangis x henti..

Ardini Humaira said...

cantiknya dear buat pillow!

blog-tips-kurus said...

ai pon nak Farewell pillow. lololo!

Salam Maal Hijrah cik tokey ComeLote.. :-)

SiS NaD said...

Salam Cik Dyla...



Mesti sedihkan sebab dah lama duduk bersama, last2 kena berpisah...

P/S : Sis pun pernah set self timer masa kat Melaka... Dengan kawan2, 4 orang juga... Meja sebelah ada orang, tapi ktorang buat bodoh je ... Last2 orang meja sebelah offer utk ambilkan gambar... Hehe!~ (^_____^)V

Aujinz said...

ijinkan saya mengambil slice pizza yang last tue.. XD

kiwi said...

cantik bantal tu ^^

Cik TeN10 said...

ahaa.. lagu perpisahan tu mmg menyayukan hati.. boleh menits air mata tau..

fatin ada ternampak kt FB td gmbar bantal tu !! comel2 !! dyla beli kt mna ya brg2 utk felt craft tu?..kedai jahit ke?

pss : pnglmn yg plg ngeri spnjg hidup fatin tu..panic tu mmg la tp x nangis pulak..xtau la dr mna dtgnya kekuatan tu.. ohh nt InsyaAllah fatin smbung part 3.. cerita mcm mna rekasi rakyat jepun selepas ditimpa bencana tu.. :)

salji dalam peti ais best boleh buat abc.. haha

sahromnasrudin said...

semoga sahabat awak itu akan lebih cemerlang prestasinya di tempat baru itu...

Myra Jay said...

Ok gk bantak kecik tu Dla, pasni leh oder :)


**Kawan Dla dapat balik negeri, alhamdulillah, Dla jgn sedey2 na :)

Sarah Mohd Saleh said...

wahh betul2 maal hijrahhh nihhhhh ;)

wak gelas said...

wak pon sukak tangkap foto foto masa makannn... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

Tasha said...

cantik la,mn dpt material ek...

minat nak buat ni...hehe

fadh leyanie said...

cantik la bantal tu,comel tidur mesti tak lepas punya..

Hanis MY said...

Dyla pun dah berhijrah ke alam perniagaan...semoga berjaya! oloh la coman sungguh hak bungo2 tuhs

ILA HonEyBuNNy said...

comeii la bantal2 tu...

benda apa neh yang terjadi???

gigih nak tahu..heheheh

Kongsi Apa2 Aje said...

ingatkan k.cha yang balik KEDAH tadi...haha

singgah sini jap (^_^)

khairunnisa ♥ said...

selamat berhijarah untuk kawan kak Dyla. kreatif :) kad yang nisa dapat dulu pun kak dyla buat sendiri kan ^__^ ♥

take care. jap. nak tau ttg tol tu =)

fiezah91 said...

wah.cantiknya. apa pun selamat berhijrah untuk kwn dyla tu :)

Hans said...

seronok la kawan kamu dapat pulang bertugas di kampung halaman
:-)

Review Filem Ombak Rindu Disini

Papa Mifz said...

Semoga penghijrahan kwn itu membuatkan dia lobih cemerlang dlm kerjaya nyer

airaniez wirdani said...

wooaaah...bantal tu superb kiut..nanti nak order kat Dla la..leh anta KL ke?huhu

ahsfantasy24 said...

Harap sentiasa bahagia meski bertiga :)

1. Bila Gaduh, Kawan Juga Yang Dicari
2. Jom Sertai Bloglist ahsfantasy24.com 2012 !

chemay said...

dylaaaaa
:)

aleen aiden said...

"tdo taim org amek gamba"
siot.hahah

zati embong said...

comel2..hihi.tp kan dla,buat besar bntal peluk mesti lg syok.haha

apik pehe said...

jaga diri tau kak sha..hehe..tibe2

noa said...

nak gak bantal tuuuu

teyn teyn said...

comelnya handmade pillow tuuuu

teyn teyn said...

handmade pillow tu comel la..
bg la kite satuuuu . haha

aleen aiden said...

mane hilang nih?

ahsfantasy24 said...

Hijrah yang sangat bermakna..
semoga hari ini lebih baik daripada
semalam :)


Latest Post:
1. Dulu takut hantu, sekarang takut yang lain pula.
2. Bila dia terlalu mengongkong.

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥