APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, November 21, 2011

CERITA 20.11.2011

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Kejap ada kejap takde..Semalam punya date cun betul.Tapi,pagi aku tak seindah tarikh 20.11.2011 pun..Tapi sape tahu memang ada hikmah disebaliknya..


Kita mulakan dengan cerita busuk dulu..Bangun tu siap mandi nak gi kerja konon, lepas mandi tu tetiba perut aku sakit menggila..Dalam bilik aku tandas tu rosak so memang tak guna la..Kena guna tandas satu lagi kat luar..tapi time tu kawan aku tengah mandi..Tak tahulah aku makan apa sampai gila memulas, rasa nak pengsan tunggu kawan aku siap mandi..Jadi lembik gila dan rasa nak muntah..Bila dah masuk tu sampai nak kering air tangki, kuat tak kuat penangan sakit perut aku tu..euwwww...Dah keluar tu ingat okelah, rupanya tak habis lagi, sampai penat toksah cakaplah, adalah dalam 6,7 kali keluar masuk..So, terpaksa oke terpaksa aku tuang kerja..Sobs..Dahlah cuti nazak gila dah..


Bila dah tengahari tu aku dah rasa oke sikit selepas terbongkang kesakitan atas katil, mulalah BOSAN menyelubungi..Baik aku buat something yang best memandangkan pagi tu dah suram, takleh dibiarkan suram seharian.Maka terlahirlah BABY baru LADYDYLA..Muahaha..Hari tu dah plan nak buat BLOGSHOP kan..Walaupun ada yang nasihat takyah buat 2 blog, tapi rasa cam taknak campur bisnes dan personal, lagipun combine dengan akak so, baik buat je blog baru.Oooo..nak promote blog baru lani..heee~~


Ini header sepantas kilat buat petang semalam..Janji hado dulu

COMELOTEKRAF nama diberi..Nak gelak pun takpe, sampai nak habis kredit kot bersms dengan akak dok fikir letak nama apa..Pastu lak banyak yang dah tak available, maka lahirlah comelotekraf ni..Tunggu pukul 20:11 baru publish entry baru..Memang sengaja..Pelagi, jemputler masuk rumah baru ai, follow2 mana patut..Nak like fanpage kita pun amat2 dialu-alukan..Meme comelote..hehe..Harap ada yang menyokong dan tuan blog pun kenalah rajin jugak berusaha kan kan kan..Yang dah like dan follow tu thanx a lot ya^^

NASI TAMBAH : Hangin tol burung2 ni..Ada ke pegi berak kat baju aku yang aku jemur kat luar..Banyak pasang lak tuh..Grrrr...Stresss bak kata Kang Gary..

Kalau BEST, sila LIKE

26 ORANG MENYAMPUK:

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah (^_^)
pergh..hari yang TERBOOEKKK1!!...ekeke

btw..dah 4low blogshop k.dla tuh:P

Myra Jay said...

Sedap jugak nama ni sikDla, mesra pengguna.. :)

Moga sukses ye :)


Nak minta tolong komen banyak2 kat entry ni
http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

miszlullaby said...

Salam dyla...lame xjenguk dyla.nak invite dtg wedding. Bleyh emailkan alamat ke p1ngudevill@yahoo.com x?Maceyh..mmuahhhxx...

Cik TeN10 said...

dh tgk !!! semoga berjaya ea dyla. comel2 belaka.. :)

Anum said...

mesti kena basuh semula baju2
hahaha
comfirm hangin nie

aanie said...

wahhh...dah ada blogshop...nanti aku g follow...semoga success....
weh, rajin2 la update....

Ardini Humaira said...

wahh bagusnye nama ni.. comey lote.. comey sengoti :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi..ngah sakit2 perut pon..sempat lagi tu wat blog baru..haha

sahromnasrudin said...

tahniah atas kelahiran blog br ini :-)

Cik TeN10 said...

sihat alhamdulillah.. cuma skrg cuaca sni sejuk sket.. bru je sihat dr demam selsema.. tu la dyla lama dh xdtg jenguk fatin.. busy ea dgn bisnes lagi.. dyla.. fatin rsa nk tempah keychain.. nk sepasang ! bleh tak?

Cik TeN10 said...

okeh.. nanti fatin inform balik ea.. :)

Sarah Mohd Saleh said...

wahhhh....da de bsness.slmt mju jyaa

blog-tips-kurus said...

All the best my Lady D!!
cam biasa, i nak jadi follower yg memegang no. cun je. hehe!

*mane yg reject tu, pos sini le. kawen jgn lupa jempot yek! (tetibe...) ;)

airaniez wirdani said...

Amboi..dah tambah lg satu blog ye Dla..Macam menarik je kraf Dla tu..*tangan seni* la katakan..huhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

comelnya header dia..suker..ok kita pegi folo dan like pages awak..awak pon bolehla like pages dan folo blog bisnes online kita juger hehe

Ezy Chiaki said...

comel sgt name comel lote..
like like like~

Papa Mifz said...

wah ado blog baru...ado fanpage...dasat...

semoga sukses yer..:)

ILA HonEyBuNNy said...

cantik la header tu...

jap ila nak terjah..heheh..

rindu blog ne gak..take care dear.

wak gelas said...

eeee wak dh datang nak komen komenn niiiii......

Hanis MY said...

wee all d best dyla cayang..mish u tooo... memey busy berdoas la loni wuwuwu...

Hans said...

seronok la bisness bagus
:-)

Anati Soki said...

yeay!! anat kembali blogwalk!!! heheheheh
yes yes yes.. stuju
mcm tak best je kalau campur bisnes blog dgn personal pnya blog :)
setuju sgt

CIK TOM said...

smoga bisnes terus sukses ye!

ahsfantasy24 said...

Hehe..
sis, burung ni memang kdg kuang hajo,
tp ag ok dr trpijak taik kcingg :))

Eh?
1. Tolong buang semua janji?
2. Nasihat untuk aku?

Qaseh dalia adelia said...

wahh ade blogshop , congrats dear ~

by Shah [SC] said...

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Giveaway Shah!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !   : 1st Cashout Says.my

Ruang Iklan Murah!   : Pakej Iklan Murah!

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥