APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, October 17, 2011

WAKE UP !!!!!!!!!!!!


ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Haiii..saya newbie..hehe..Sebab dah lama tak update kan terus rasa segan je nak beramas mesra macam dolu2..Dla oh dla..Kenapa susah sangat nak update sekarang ni?Nak update tak susah tapi nak BW tu yang tak sempat..Maaf 48juta kali semua..Lepas entry "KANTOI" memang busy sangat2..Bila lame sangat tak update, terus jadi lemau..Tapi terharu jugaklah bila ada yang bertanya kabar berita semua..Rindu weh kat korang semua T___T..Mesti banyak cerita yang best2 terlepas baca..sobs!


"TIME MALAM BUSY JUGAK KE?"


Errrr...heeee...entahla..Kalau pandai bajet masa, boleh je nak blogging kat rumah..Oke,ini serius! Time malam sibuk layan FELT CRAFT dan RUNNING MAN..heee~~ Best jugak buat felt craft ni, sambil layan running man berkali-kali..RUNNING MAN DAEBAK!!! Jatuh cinta kot dengan running man ni walaupun terlambat layan..Aku kan asek bizi je, sekali dah start layan, hamik kaw, blog pun terabai.Korang kalau rasa dah lama tak gelak, layanlah running man..Boleh cramp perut, asek gelak je...Seum-dwa!! Seum-dwa!!


Sebahagian hasil kerja keras tangan..buat yang simple2 dulu..Ada keychain, hp strap, hair clip, fridge magnet..blablabla..Agak2 ada yang nak bli tak?


Maka saya dengan ini, berbekalkan semangat running man berharap semoga saya akan terus rajin update dan blogwalking..Aja-aja!! Apa guna beli domain, kalau update sebulan sekali je kan..Cepat sedar diri dyla weh..Tapi esok ada KURSUS pulak..Tengok jadual tu sampai malam kelas..Kita carry forward semangat ni lepas abis kursus la pulak..hee

nasi tambah : nak letak nama apa yer kat blogshop baru nanti..isy..blog yang ni pun asyik terabai, ada hati nak buat blogshop pulak..

Kalau BEST, sila LIKE

45 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dyla, akhirnya mu update jua...gile lama tido blog mu nih...dah la fb pun x online...huhu...
ada blogshop ke? bagusss, ada kemajuang...hehe..

[sutera kasih] said...

akhirnya update jgk awk yerrr hehe..
wahhh berbaloi awk x update blog, feltcraft dh semakin cantik !!

Myra Jay said...

Wahh dah ada bisnes baru ye.. :)

Patut lama menyepi.. :)

Moga sukses ye ;)

CGG said...

letak nama comel2 tau:)

JIJI YU said...

wane mu dok main gelea timbul gini ni

merahitujambu said...

alahai kreatifnyaa dia...

zati embong said...

wahh da agak da!da agak da!bila ari 2 dLa ckp da jumpa mnat baru,mesti lekat ni.hahaha.

Aujinz said...

patut aaa bizi.. koh koh koh...

alexa yussida said...

welkambak dla!!! :D

Papa Mifz said...

lamo menyepi...

tp hasil tgn itu semua sgt menarik...semoga mendapat sambutan hangat k..:)

Gen2Merah said...

kadang2 bila kita jarang nak update, selalu macam jengkel nak memulakan semula kan.. takda idea la, ayat tunggang la.. ehehe

anyway, welcome back.. heppi bloging ya dyla

ParkAir said...

orang pompuan memang kreatip tangannya..

HEROICzero said...

lama sangat tidur bawah meja ? keh3x .


*keychain tu menarik hey ! #serious

Ardini Humaira said...

cantikk!!! :D

cik yuki said...

comel ah . . hehe

apik pehe said...

hahaha..nak buat blogshop lak

Ain Zulaikha said...

hehehe dah buzy kan, camne nak update.... haaaa rajin2 update ye... ingatkan utk diri sendiri jgk ni sebenarnya hehehe banyak program lah cuti sem ni..

saya_arief said...

nak tempah.

ILA HonEyBuNNy said...

comeiii sgt2.....bagusnya kretip..lau ila...hancur xberseni...

go go...jom smgt berblog..tapi lau bz mmg xsmpt nak tgk blog kan..heheh

Tasha said...

smelah kita,duk bz lyn runningman ni ha!hehe

ishiko said...

running man best!!!!!!!!!!! daebak!!
lamanya xtengok.. wuwuuwuwuuu..
dah episod berapa skrg dla? ke dh hbs

ishiko said...

running man best!!!!!!!!!!! daebak!!
lamanya xtengok.. wuwuuwuwuuu..
dah episod berapa skrg dla? ke dh hbs

sahromnasrudin said...

letak la nama nasi kerabu tue hehehheeee

p/s: pas nie kne rajin hapdet blogshop tau

nurdani said...

bisnes dah dyla eh..hehe.baru hari ni dapat tengok dyla update

airaniez wirdani said...

seriusla Dla..walaupun kite ni jarang gak update..tapi bila dla pun 2mgu tak update tiba2 *kerisauan* terbit..ewah..take care ye..^___^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

running man tu apa? sejenis game kah?


ini nasihat dr org yg punya 2 blog:


mmg payah nk maintain 2 blog sekaligus..cadangan sy dla jual sj feltcraft yg cantek tu kt blog ni..

syakey said...

comel gileee! patot la berasa lama tak mai sini, sis dLa lamoo tak hapdet haaaa.

eh,mane nak dapat bahan2 buat benda alah tu eyh?? tringin...

ABU said...

yaa... keep update.. bajet newbie je kan padahal follower beriban2..haha

SiS NaD said...

Salam Dyla...

Finally!!!~ U're back dear!~ Lama tunggu ur new entry... Huhu!~

Taknak pasakan hasil kerja jeras tangan tu ke? (^_____^)V

Niena Pengembara Ilahi said...

waalaikumussalam.. jom tukar blog.. ekekeke... takyah bukak blogshop

ain zuraini said...

wuahhh..mau celen mama hafiy yek!! chayo2....

Lea Isnawi said...

wahhhh..dyla neh kreatip la

Cik TeN10 said...

comel je semua.. !! ptt la dh lama xon9 ade benda dok kelebek rpenye.. fatin lak bru lepas siap mengait beg.. sambil layan drama korea.. skrg dh xleh stop.. asyk ngadap drama korea je tiap ari.. smpai tido pn dok senyum2 teringat scene romantik.. haha

fiezah91 said...

comel comel. hehe. rajin la dyla menjahit

blog-tips-kurus said...

lagi comel lote kalau pos sini se. hoho! (>.<)

*run' man tu channel mane dear??

**::CIKNUURUL::** said...

wah3,..bizi kemain lg die buat craft ek,.cun!,.cumels,.hiks,.wahh,nak buat blogshop!<.hebak,..teruskan usaha dla,.semoga success selalu,.nanti jmput CN datang kedai yep,.hehe,.

aleen aiden said...

newbie bapaknye!Bak cni bagi aku cenderamata cenderahati 5 6ketul dlu baru aku maafkan.keh3

Hanis MY said...

Comannyo...sero nok tepoh...

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

nice n cute!!

taruk nama LAdyLIcuious

CIK TOM said...

cantiknya..nak bli felt aiskrim...bpe 1??

aanie said...

dyla, mu tido balik ke ni??

jaa64 said...

waaa...bukak blogshop ek??nice :)

jaa64 said...

waaa...bukak blogshop ek??nice :)

k e y r i said...

woahhh, nak buat blogshop dah? dah maju seyh~ ;)

amny said...

blogshop ??? heheh..comel la doodle atas tu :)

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥