APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, October 25, 2011

KURSUS BELAKANG RUMAH

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Nak cerita pasal kursus hari tu haa walaupun dah nak basi dah takpe kita hangatkan sebelum basi..Dalam entry lepas dah gitau nak gi kursus kan.Kursus start Selasa lepas, petang Khamis dah habis tapi lepas tu housemate ajak balik kampung dia kat Dungun pulak..Kat kampung beliau bibik tak berfungsi, maka aktiviti blogging terpaksa dihentikan seketika..Alasan tak sudah kau dla weh..Tapi best giler balik kampung beliau, nanti kite cerciter later later oke..


Kitorang kursus kat HOTEL GRAND CONTINENTAL dan percayalah, hotel ni BELAKANG RUMAH aku je..Jalan kaki dalam 7,8 minit je kot tapi pesen malas nak berulang alik kan so, aku bermalam je kat hotel lagipun kelas sampai malam, balik kelas leh tidur terus.Well, bila lagi nak tidur dan makan free kat hotel kan..Hee..Hotel ni bagi aku okelah, cukup selesa nak2 free  kan..wahaha...Bilik pun luas, boleh main skipping lagi itupun kalau korang yakin bangunan tu kukuhla..Actually aku  ni jenis susah nak komplen benda2 free ni, syukurlah weh dengan apa yang diberi..Hapelagi, mehler tengok suasana hotel ni, tapi gambar takdelah meriah sangat..

Hamik, siap kasi peta lokasi lagi haa..Serius memang dekat sesangat..Dari hotel leh nampak rumah sewa kitorang..

Menjadi tak lakonan semula aku ni..Konon2 baru sampailah ni..Padahal tak sabar nak landing atas katil sebab kitorang masuk kelas dulu baru check in, muka penat tuu..

Mimpi2 indah bakal tercipta di sini...perghhh

Pemandangan dari atas bilik..Nampak PANTAI BATU BURUK...

Tempat memuaskan nafsu perut kitorang

Minumlah air masak banyak2..Sorilah, takde gambar makanan sebab bila nampak makanan terus rasa nak ngap terus dah so aku letak pic muka control aku je..kyaaahh!!!

Itu jerlah pasal Hotel Grand Continental ni..Tak sempat nak amik gambar suasana hotel banyak2, kitorang pergi kursus bukan pergi honeymoon..Nanti nak citer pasal kursus yang super duper best lak..Bolehlah bermalam kat sini kalau datang Terengganu, dekat je dengan rumah sewa ai taw...

NASI TAMBAH : Sebut Hotel ni teringat pulak pernah silap taip tajuk kat pelan dulu2..Aku tulis GOTEL GRAND CONTINENTAL bukan HOTEL. Mengekek bos aku baca siap baca kuat2 lak tu, malu kot sume dengar..Sape orang Kelantan fahamlah maksud gotel tu ape..Happy Deepavali^^

Kalau BEST, sila LIKE

Monday, October 17, 2011

WAKE UP !!!!!!!!!!!!


ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Haiii..saya newbie..hehe..Sebab dah lama tak update kan terus rasa segan je nak beramas mesra macam dolu2..Dla oh dla..Kenapa susah sangat nak update sekarang ni?Nak update tak susah tapi nak BW tu yang tak sempat..Maaf 48juta kali semua..Lepas entry "KANTOI" memang busy sangat2..Bila lame sangat tak update, terus jadi lemau..Tapi terharu jugaklah bila ada yang bertanya kabar berita semua..Rindu weh kat korang semua T___T..Mesti banyak cerita yang best2 terlepas baca..sobs!


"TIME MALAM BUSY JUGAK KE?"


Errrr...heeee...entahla..Kalau pandai bajet masa, boleh je nak blogging kat rumah..Oke,ini serius! Time malam sibuk layan FELT CRAFT dan RUNNING MAN..heee~~ Best jugak buat felt craft ni, sambil layan running man berkali-kali..RUNNING MAN DAEBAK!!! Jatuh cinta kot dengan running man ni walaupun terlambat layan..Aku kan asek bizi je, sekali dah start layan, hamik kaw, blog pun terabai.Korang kalau rasa dah lama tak gelak, layanlah running man..Boleh cramp perut, asek gelak je...Seum-dwa!! Seum-dwa!!


Sebahagian hasil kerja keras tangan..buat yang simple2 dulu..Ada keychain, hp strap, hair clip, fridge magnet..blablabla..Agak2 ada yang nak bli tak?


Maka saya dengan ini, berbekalkan semangat running man berharap semoga saya akan terus rajin update dan blogwalking..Aja-aja!! Apa guna beli domain, kalau update sebulan sekali je kan..Cepat sedar diri dyla weh..Tapi esok ada KURSUS pulak..Tengok jadual tu sampai malam kelas..Kita carry forward semangat ni lepas abis kursus la pulak..hee

nasi tambah : nak letak nama apa yer kat blogshop baru nanti..isy..blog yang ni pun asyik terabai, ada hati nak buat blogshop pulak..

Kalau BEST, sila LIKE
There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥