APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, August 19, 2011

TETAMU YANG TIDAK DIUNDANG

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Kisah seorang gadis yang duka nestapa kerana....





Ini adalah kisah benar..wuwu..Comel je bertenggek kat situ..Besar lak tuh..grrrrr...Tolonglah blah sebelum raya..Please !!!!

nasi tambah : ada yang tanya aku lukis guna software apa.Ia adalah software PAINT TOOL SAI dan juga SEEKOR TIKUS untuk melukis.Tolong2 la klik encek nuff tu boleh aku bli graphic tablet nanti.muehehe..Sebenarnya aku melukis ni sekadar hobi untuk memeriahkan jalan cerita je.Tengok mood la, kadang2 macam hampeh je lukis.Lagipun aku bukan pelukis pro, ilmu pun secubit rasa je ni haa. Pelukis yang ohsemm arts nya macam AUJINZ contohnya.
Kalau BEST, sila LIKE

43 ORANG MENYAMPUK:

JIJI YU said...

ni pon lawa pelik doh ni..buleh wat komik doh

Robot | Sakti said...

BESAR jerawat.

hehehe

blog-tips-kurus said...

mesti Lady D kita ni dah 'Selamat Hari Raya'. hehe!

ai pon sama. Ms Jay muncul di pipi kiri. Petang ni ai post entry membasmi Ms Jay guna bahan semulajadi yek. (^.^)

nurdani said...

ingatkan benda halus tadi.ggrrr.....haha

Myra Jay said...

Heheee, besar tp comel... :-)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lawa sgt dah cartoon nih..taruk ubat jerawat ah..lg satu jgn usik nnt jerawat takmo ilang..buat-buat x nmpk aje..hehe

eyjalukman said...

kak dyla pandai btol melukis :)

syakey said...

nanti kembangkan jalur lebar meniaga lukis doodle kalau dh dpt graphic pad tu. :P

ala sis,rileks ahh jrawat tu, nanti hari raya buat tema arab,pakai purdah :P

Zura said...

hehe..nk carilah software tue nti...

NURFARHANA said...

tak sanggup nk kluar lepak... huhu

aanie said...

dyla, mesti lagi cun mu kan? kekeke...

Anum said...

la ingatkan apa

anizsDANbintang... said...

i wish i've talent in art..tp malangnya takde..

keep it up.
i like your artwork ^_^

Edy Zaidi said...

haha...pakai la oxy yer...:p

Aujinz said...

oihhh.. dah ok laa tue.. nampak comel dan sempoi..

hahahha.. gunalah oxy weh.. koh koh koh..

p/s :: kumpul sebulan RM100 tiga bulan hang dah boleh beli Wacom Bamboo.. ngeee..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha... tension jerkk klu jerawat tu dok kat tgh2 hidung..burookk je tgk..ngeee :D

sahromnasrudin said...

mesti comel bertenggek seketuk je kat citu kan..biarlah berkekalan sekali sekali heheeehhhe ( jgn mare)

Lea IsNaw! said...

tonyoh2 jerawat tu sampai hilang

ishiko said...

wuwuu.. sy pun adesbjk dkt pp..
da smggu xhlg lg.. =.='

[sutera kasih] said...

jerawat itu penyeri hehe

sy lukis guna paint saja :P

bighagenjo said...

haha, comel katun.

zati embong said...

dLa jat rasa smpat hlg.kna pakai ubat jerawat setiap masa.

ecah mashuri said...

jerawatttttttt!!!saya benci tp dia sllu syg pd saya.huhuhu

SiS NaD said...

Salam Dyla...


Haha!~ Sis ingatkan selesema, rupa2nya Cik Jer... :D

tehr said...

kisah jerawat yang comel
hehe

ain zuraini said...

sbr byk2 yek....sapu ubt byk2....

Qaseh dalia adelia said...

cian ye tepek plaster lah heee

auny aizie said...

jerawat tu musuh aku tau

**::CIKNUURUL::** said...

comel laaaa katun tu ade jerawat!,.ehe,..

opss,oke2,.CN tlg doa ni tuk dla,..moga2 jerawat besau tu ilang pd malam raye,amin..esoknye boleh la beraye sakan,.hehe,.

ILA HonEyBuNNy said...

jerawat kan seni..hehe...

dush2...xpa..sempat jerawat tu hilang sblm raya...hehe

merahitujambu said...

comel jee lukisan tu...salam syawal

Run Away said...

ayo....jerawat tumbuh kat idung...ayak!!!!...hahahah....;d

Papa Mifz said...

rileks la kat muko papa mifz lebih dari satu bertempek...haha

H.J said...

besar benor jrawat tu,,hahaha

logorithm said...

Gunakanlah Oxy 10! ;-)

Far8 budak baik said...

beli lahh fair n lovely..
hahahaahahha..
waaaa lawa lahh kau lukis..
stylahhhhh =)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dan la tu jerawat tu meletup sblm raya....

ubi said...

comel gak lukisan..harhar

アヌムちゃん said...

aa doa2 la cepat hilang je b4 raya.tp sempat kot ilang b4 raya kan.heee..comel tau lukisan :)

ahsfantasy24 said...

Mahu lukis juga!
tp masih belum bermula..
agak2ny mnjadik x lukisan kte?
heheh~

Anati Soki said...

cepat cepat sapu bedak sejuk!!! insya-allah boleh kering and cepat lega

Hanis MY said...

smale jenguk tapi tok napok gambar hari ni baru napok..olos takpo eh coman jah ada jururawat pom..dun weri sengih2 sokmo ilam la tu

miszlullaby said...

olololo..ciannye die...kai la ubat jerawat..sapu selalu..biar die kering n ngelupas. jangan di picit..nanti merebak..:)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥