EID MUBARAK WISHES

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Tiba-tiba kereta penuh membanjiri kampungku, fenomena biasa bila Hari Raya bakal menjelang..Nampaknya masing2 dah start busy kot, dah tak ramai yang online..Wish awal2 la..Ni pun ehsan bibik  MAXIS akak, nak harapkan CELCOM memang haremmm la aku nak online laju2 tambah2 pulak di musim perayaan ni..Ada yang beralih arah lepas ni kot..Sape suruh tak upgrade bagus2..Ada fight..Okelah, takmo bebel kencang2, terimalah simple e-card dari saya ini..

Ramadhan bakal meninggalkan kita..Amacam amalan tahun ini?Makin baguskah?Siapa tahu, mungkin ini Ramadhan terakhir kita T_____T

nasi tambah : masa on the way balik kampung aritu aku terlibat dalam kemalangan sebenarnya tapi Alhamdulillah takde injured mana2..Memang pengalaman yang sangat2 berharga walaupun terkejut sikit..mari doakan blogger IFFAH cepat sembuh..Beliau kemalangan, kereta terbakar dan mukanya juga terbakar..Sedih sangat tengok..Semoga beliau tabah dan kuatkan semangat..Info dari SUNAH SAKURA.

Comments

saya_arief said…
selamat ari raya dyla..
maghi jale drumoh deh.
hahaha.
Zura said…
cantiknye e card nie dyla...nasib baik xde pape..beware k..
syakey said…
hati2 d jalan raya okeyyy!

slamat hari raya jugak! wee,bestnya dh banyak kete parking kt halaman kmpg :D
[sutera kasih] said…
ehhh comelnya e-kad dyla boleh gerak2 hehe nk backlink lahh :)

selamat hari raya dear !!
JIJI YU said…
slmt hr ry dyla wehh
Far8 budak baik said…
tu ar celcome ramai sgt guna..
tu ar jadi lembab tu grrrr..
baik guna yg tak femes..
laju je..
hahaha
::budak:: said…
selamat hari raya :)
smart r e-kad tu..
teyn teyn said…
selamat ari raya .. meh duet raya sini . hehe
M Fizan said…
huu..takmo e-card...nak kad raya
!!!
faRHa@miSS Vio said…
alhamdulillah..naseb baek xde pe2 ... ^_^
Aujinz said…
rasa macam dah komen..

tapi takpe laa.. komen lagi..

Selamat Hari raya d_LA.. hue hue hue
Suhaime said…
Buat rakan blogger, Selamat hari raya Aidilfitri...
ILA HonEyBuNNy said…
selamat hari raya dear....;-)

jangan lupa simpn kueh raya tau..ehhehe
ishiko said…
alahaiii comelnyaaa...

selamat hari raya, maaf zhr dan btn ^^
logorithm said…
Comelnya kad raya Cik Dyla. :-)

Selamat Hari Raya...
ain zuraini said…
adeh, camne leh kemalangan tuh?? huhuhu take care yep..selamat hari raya....canggih ucapan kat gambar tu yek...hehehehehe
maCy said…
salam raya dyla!
cik heroin said…
SElamat hari raya sis ! rasanya dh 2 kali wish ni. hihihi
dhiera said…
berhati2 masa beraya~
salam lebaran. ampun maaf dipinta.

e-kad tu kreatif bangat deh~
Un Phat Lee said…
cis dah kat kampung.gua nak balik gak
ProfHariz said…
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin dari blog.hariz :)

p/s : cantik ucapan raya di atas
sedihnye raadhan dh nk habis..isk2.

btw, selamat hari raya ye :)
Hanis MY said…
ya Allah mujur dyla takdop gapo, nauzubillah... take care ye dyla...
selamat hari raya maaf zahir batin dari diriku nun jauh di sendai wuwuwu...
Cik TeN10 said…
alhmdllah.. nasib baik takde pape.. hati2 ea dyla.. salam lebaran.. maaf ye andai ada silap dan salah selama ni.. =)
nelly said…
Nelly The Strange nak wish SELAMAT HARI RAYA !
:)
khairunnisa ♥ said…
Assalamualaikum, Selamat Hari Raya Adilifitri Kak Dyla. Maaf zahir dan batin. Nisa pun jarang da update sekarang ni, tapi bila free amik masa jenguk blog kawan kawan ^_^

Doaakan blogger Iffah sembuh. Amin.
Sunah Sakura said…
selamat hari raya dyla... maaf zahir batin.. alhamdulillah dyla tak ape2... :)
Muhammad said…
Salam

Selamat Hari Raya,Cik Dyla.

:-)

Harap,di bulan mulia ini.Kamu sekeluarga,diberkati oleh-Nya.
Amin

ps:hati2 tika memandu pulang ya.
puteri ain said…
selamat haru raya. :) maaf zahir dan batin
blog-tips-kurus said…
terbakar? harap2 beliau cepat sembuh.