APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, July 02, 2011

LADY DYLA LIKES THIS

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
First of all nak ucapkan tahniah kepada IMAM MUDA HASSAN kerana dinobatkan sebagai IMAM MUDA 2011 MUSIM KE-2..Imam muda Nazrul juga terbaik dan hensem naseb baik dah kawen..haha, tetapi rezeki lebih berpihak kepada Imam muda Hassan..Tahniah..tahniah semua..Sejuk perut mak mengandung^^




Actually entry ni entry tertunggak, banyak benda yang nak dikongsikan tetapi kerana alasan yang bermacam-macam maka ia tertangguh dengan begitu lama..So, awal2 nak say sorry la sebab terpaksa kumpul semua menjadi 1 entry..Makcik kan busybody memanjang..hakhak..Nak BW laju2 pun tak boleh..huhu..Maafkan hambe insan yang hina ini...Ni dah balik dari Pulau Langkawi dah pun..Alhamdulillah, selamat sampai sebab bas teramatlah laju, nak tidur pun rasa scary je..Neway, hope lepas ni boleh gigih blogging..GANBATTE DYRA-CHAN !!! Tanpa membuang masa,maka saya dengan ini nak share benda2 yang best bila menjadi seorang BLOGGER..

1 - AWARD
Berkat kerajinan jari mengomen dapatlah anugerah pengomen terhangat..hehe..Thanx DANI..Dah lama dah follow dani ni tapi hari tu beliau stop blogging, skang dah aktif balik dah..Welcome back dani..Dani ni kreatif wey, lukis kartun pakai excel pun jadi, jangan main2, excel pun boleh conteng2 gak tau, hasil dia pun cantik dan kiut sangat..Thanx Dani bagi award ni dan thanx sebab still support blog dla sampai sekarang..

 2 - MENANG CONTEST
Haritu aku ada masuk contest I LIGHT U anjuran blogger terkenal EQBALZACK maka dapatlah saguhati..DANI tu join jugak siap dapat no.2 taw..hebat betul..Orang yang aku tag pun dapat saguhati gak..tak sia2 aku tag beliau..heheh..Sori abang eq, baru sempat buat entry kemenangan..Thanx sebab pilih dla jadi salah seorang pemenang..

3 - NUFFNANG CHEQUE
Hoho..sape tak suka dapat duit kan..Walaupun hasil dia tak seberapa tapi kira setimpal la dengan usaha ni kot..Bukannya rajin sangat aku ni kan..dapat hasil ni kira dah patut bersyukur sangat2 dah ni..Cek ni dapat bulan 4 lagi, ada lagi ni ha, kasi kepam dulu..Thanx nuffnang, bagi BE banyak2 lagi taw..hehe..Dan thanx yang klik2 iklan nuff tu yer..Semoga rezeki korang dimurahkan lagi, dapat BE banyak lagi dari aku..

 4 - GBC???
Tunggu kemunculannya..Kena buat entry khas pasal GBC ni..heheh..Benda2 macam ni memang menambahkan semangat blogging kot..Tak tahulah aku ni makin malas nampaknya nak blogging even BE tengah beronok-ronok menari, guling2 kat atas ni..Aku tengok orang lain bila dapat BE makin laju blogging aku ni tak..Memang takleh paksa, kalau tak sempat jangan mengada nak paksa diri, bukan aku tak pandai buat entry SEO, senang je entry SEO ni, trafik memang lebat gila la tapi blog ni pasal diri aku je, bukan blog berita @ hiburan..Kadang2 bolehla nak berSEO ni, kalau selalu muak juga nak baca kan.Apapun, aku yakin dengan rezeki masing2..Buatlah ikut keselasaan masing2 ye..

nasi tambah : City Hunter ni buat aku tak keruan tol..cam dilamun cinta je rasa..cepatlah city hunter habes, sesak napas dah tunggu setiap episod
Kalau BEST, sila LIKE

34 ORANG MENYAMPUK:

raihana said...

waaa..dapat duit nuffnang dah..tak dapaT2 lg..=9

Aujinz said...

hehehehe..
bila nak belanja nie.. koh koh koh

Rumahku, kau buat macam rumahmu juga

Pojiekyra said...

tahniah hehehe

JIJI YU said...

bak lilin tu sebatang..

zati embong said...

dLa,laju sgt ke bas 2 bawak?ms jat g kedah ari 2 pun laju,tp jat suka laju2.huhu.sbb nk smpai awal kan.

waa congrats2..dapat duit plus hadiah 2.comel je.

Подтверждаю said...

as salam..
wah! kak dla melukis!! hehe. jadi~

dapat award hadiah, wah! wah!

nurdani said...

memang terbukti dyla seorang yang sedang sibuk dalam kehidupan seharian.haha. thanks sebab ada pujian di situ untuk saya yang kerdil ini.hik hik..malu i....

Raji and Yeen said...

wah best nya kat kau kt langkawi.. x ajak pown ..sob sob sob...


tahniah weh dapat duit nuffnang.. ak x dpt2 ag pown =.=

fadh leyanie said...

tahniah tu imam Hassan..rezeki beliau utk menang.
wah..lady dyla dah jadi kaya..belanja2,,:P

ain zuraini said...

la, apsal takpi deposit cek tu lg?? nnt lupe sampai expired dah rugi..dah2 pi bank in cpt..ehehehe

Kapten Atok said...

aku x pernah dpt hadiah dr blogger lain. keke

aLieF si Muncung ManiS said...

alief je tak letak iklan nuffnang..tak ready lagi..hehehe..btw,, 4 bulan lagi ke?? boleh la belanja alief KFC,mcd pizza hutt,,dan ayamas...hehe..btw,,pasal blog alief tu,,actually alief tak ada lukis kartun utk entry yang tu..sbb panjang sgt..hehe..insyaAllah entry yang lain alief akan lukis kartun..weeeeee..:P

Papa Mifz said...

wow dapat duit...dpt award...monang lak contest...mmg terbaik la...

Anif Abdullah said...

belum menang apa2 contest dan dpt byran nuff pon ..sob3..

puteri ain said...

wow. congrats :)

nelly said...

nak like jugakk !
hehehe

teyn teyn said...

tahniah


*jeles*

haha

maCy said...

ehem2 nuff manyak tu. hik3


ala lama ta sggah blog abg eq

cik mieza said...

thniah lady dyla . mcm2 dpt kn .. beshny :)

herumi said...

Salam. tahniah. teruskan usaha anda.

apik pehe said...

hebat la mek dila..jange la terus kepam gitu jer..belanja la apik

AVL Living Concept said...

wah..BE menari2...lps ni gi bercuti kat Tioman pulakla ni...

p/s: Imam Muda Hassan tu budak UIA.masa kat UIA perasan gak,tapi lupa nak *mengorat*...haha

RedVixen said...

bertuahnye badaann!! :D seronok la tu!

FasiHaH SupiaN said...

wah dla....dapat hadiah tu.........best2.ole2 langkawi xde?hehe

アヌム ちゃん said...

award, menang contest, nuffnag check,semua pun bestt.huhu

ishiko said...

wahhh.. best3x ^^

mykhalis said...

suka tengok bab cash cek je..hehe

Edy Zaidi said...

belanja2...hehe

Hanis MY said...

alhamdulillah...rezeki kurnian ilahi

aanie said...

dla, brape hengget cek tu?? pm aku deh..hehe...
GBC tu apakebenda weh??
nanti ajar aku pasal seo deh....hehe...

Raji and Yeen said...

baru ak pasan kau dh tkar domain eh?
ker dah lama.. ptot la kt bloglist ak xkua entry baru kau hahaha

[sutera kasih] said...

wahhh bestnya dpt gift yg best2 hehe..dpt cek nuff dh ekk..syoknye!!

eyjalukman said...

untunglaa org pndai seni . hihi .
bila nk lukis muka kita pulak kak dyla ?
best jugak ekk bila nuffnang tu bergerak . haha

alexa yussida said...

blnja blnja!!"P

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥