HARI MINGGU DATANG LAGI...

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Tak tahulah kenapa rasa minggu ni minggu yang sangat penat..Entry update tapi tak sempat nak bw sangat..Bila tak bw, tak ramailah yang menempek kat sini.Sob..sob..Tapi kan, bibik ni macam baik jer ni, setakat ni tak putus lagi ni..Bibik ku sayang jangan pengsan2 yer..Sila berkelakuan baik..Takde apa nak cakap sebenarnya ni..Ingat nak rehat je minggu ni, tapi ada kemungkinan pergi opis kot hari minggu ni..Tengok kerajinan dulu..heee...Apapun, nak pergi layan FUTSAL jap lagi..Cuci mata..haha..sape nak ikut???Nanti balik kang aku BW oke, kalo bibik ni baiklah..doa2lah yer..hee

Lukis pun nampak bulat jugak..Dah memang bulat kan..

Perasan tak dah lama aku tak melukis dalam entry?Yang tendang menara celcom tu tak kira, time tu mood tak stabil..heee...Sebenarnya aku rindu nak melukis tapi tak sempat dan takde idea..So, petang tadi sambil layan dikir barat aku melukis..Yeke ko layan dikir barat dla?Macam tak je..Eh tapi time sekolah dulu suka dengar budak lelaki berdikir..Ni apehal topik berdikir lak ni..Dah dah, baik ko pergi berzikir la dla..OKBAI !!! ENJOY UR WEEKEND YA^^ 

nasi tambah : CIK FATIN-CHAN..harap bersabar taw..projek tu dla tengah buat..InsyaAllah dalam 2,3 hari boleh siap kot kalau xde gangguanlah^^

Comments

zati embong said…
bestnya tganu da cuti esok.kena menempuh sehari lg.

happy weeknd dla.
Cik Ezy said…
nk ikot maen futsalll!!!
=)
FasiHaH SupiaN said…
u too, enjoy your weekend ;)
puteri ain said…
ajar melukis boleh ? hehe
SyahmiFikri said…
jgn lupa singgah belog sy yer! dah janji kan nak BW! hahaha
Cik TeN10 said…
yeayyyy !!! excited nih ^^ tak sabo ni.. ok2 fatin doa supaya xde gangguan !! hihi ^^ thanks dyla !! muahh3
ain zuraini said…
kite pon bulat sudahhh...
JIJI YU said…
ceyt layan futsal tak ajak aku..
waaa,dla pndai mlukis,..wahh,hebat2,.hehe,.
h A n Y S said…
cantiklah lukisan tu! pakai apa ea? =D
blog-tips-kurus said…
esok half day. yeay! yeay! eh! jap lagi laa.. nak subuh Jumaat da ni ;)
aanie said…
kan?? dulu minat dgn abg2 hensem yg main dikir barat...hohoho....gatalll..
teyn teyn said…
wah wah .. pegi cuci mata eh ..
yup.. kt kem terendak :D

knp? dok situ ke? sorry xsmpat baca entri ni ada keja :D
Hanis MY said…
wahh pasti hujung minggu yang besh! suko tgk lukisey dyla cun2! kak hanis berangan jahlah nok panda nukih hik2...
Hanis MY said…
wahhh tahniah..senyap2 nok kawin doh, beshnyaa...

p/s: komen dyla kat blog hak ado email dyla tu buleh publish ko? takut email tu private jah...
puteri ain said…
address utk apa dyla ? hehe :)
best2 futsal..ikott..heeee
Zura said…
lap top xde..nk melukis gune paint pun xbleh..tangan dh gatal nk melukis nie..
^.^ dh lama xrest hari minggu.. esok bermula segalanya :D
Nurulbadiah Lai said…
nakk g dating ni.hehhe
me love weekend too
Happy weekend Dla..main futsal tgk bola ke tgk yang *kacak*..haha
[sutera kasih] said…
ingtkan bibik apela tadi..hehe
bibik tu mesti dimanja2 kak barula tak buat perangai hihi
sy tak reti main futsal kak, kang dgn sy sekali masok gol haha :P
eqbalzack said…
salam d la...
terima kasih singgah ke blog abg eq...
selamat berhujung minggu bersama keluarga k...

eqbalzack
as salam...
hehe..
lama dah tak masuk sini. pakcik dah nak kerja jauh ni. mungkin berbulan-bulan takkan berblog.

hehe. jumpa lagi aa nanti. munkin tahun 2014 baru aktif kembali.ha! habis la bersawang blog pakcik. ekeke
nelly said…
nak ikuuttt !!!
:O
SiS NaD said…
Salam Cik Dyla...

Serius rindu dengan lukisan2 cik Dyla... Rajin2la melukis lagi ye... (^_____^)V
adan said…
lama gila aku tak main futsal.. tak sabar nak balik kg cuti.. nak men futsal puas2..
KimiCnoL said…
nak ikut cuci mata..hehe ;D

terhangat!!

seterika gigi??
Fyqa said…
nk juin futsal skali !
Che Sayzzuwan said…
Hai u jom join my contest..=)
http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html
Papa Mifz said…
minat melukis yer...papa mifz lukis org lidi pun x cantek....haha
miszlullaby said…
dikir barat? tapi dikir barat memang pemes time sekolah rendah. teringat-ringat plak dok tengok org berlatih atas pentas.hihi