APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, July 07, 2011

DI TEPI PANTAI YANG INDAH...

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Tengok gelagat orang kat pantai ni best jugak..Cuci mata, cuci otak, campak jauh2 keje kat opis yang berlambak tu..Meh teropong manusia2 yang bermacam ragam pulak..Ini kisah masa bercuti minggu lepas punya..Eh, tak abis lagi ker?hehe..Kali ni tak buat apa2 aktiviti pun, just tengok dan klik sana klik sini dan shopping!!Apapun, PANTAI CENANG MEMANG HAPPENING !!




Nampak cam dekat je flight tu kam?

Ada yang landing atas kepala aku nanti

Satu hari nanti nak ajak suami naik benda ni la..romantik tak??


Yessss..berjaya mendarat dengan penuh bergaya..Hebat betul
Ke tepi..ke tepi...

Saranghae PANTAI  CENANG !!



Otak tersumbat nak tulis panjang-panjang..Selamat guling2 di hari minggu semua..Ada masa, pergi bercuti, jangan terperap je kat rumah..TAKE CARE^^

nasi tambah : mintak2lah bibik sekom tak buat hal
Kalau BEST, sila LIKE

34 ORANG MENYAMPUK:

zie_ira said...

oww,,syok nye bercuti2,,

mcam best je naek belon tuh,,=='

INI KISAH MISU2 DAN SI GEDEK

DOORGIFT comel sesuai tuk majlis istimewa anda,,^_^

Fyzal said...

macam gayat plak naik benda tu. hehehehe.

Anum said...

syooooooooook nya cuti

najihah sahami said...

wa...nak ajak jugak la encik suami naik benda alah tu..:)

najihah sahami said...

wa...nak ajak jugak la encik suami naik benda alah tu..:)

Kapten Atok said...

kop posing LOVE ker tu? keke

Zura said...

mcm2 aktiviti ade..tgk org naik parachute..

Подтверждаю said...

as salam..
makcik dla! makcik dla!
haha! antara lokasi peberet pakcik nih!

antara tempat paling banyak umang2.
woo! best!

naik la belon tu~
nanti dilanggar helang baru tau.

=p

beLLa said...

wah! bestnya! bestnya! tak penah maen belon tu ;p

JIJI YU said...

meh balik la..leh jupo alexxa yushida..

FasiHaH SupiaN said...

haaa sabtu ni nak pi pantai ah.jeles tgk dla.fuhh


Borak-borak : Cikgu Dulu Tak Sama Dengan Cikgu Sekarang

apik pehe said...

hahaha..dila nga mish weh..larat ker benda tu nak naikkan korang berdua?hahahahah..larikkkk

zati embong said...

tiap kali ke langkawi,xsempat pn nk ke pantai dia.huhu.nma je g pulau.cm pelik plak.hihi

sugar2 kapas strawberry said...

musim org g bercuti ke skang ni?hehe

sahromnasrudin said...

owg puteh pun rmai lepak kat cini kan

r'Da said...

waaa besttt nye.... *_*

Far8 budak baik said...

best gile kau naik
benda yg terbang terbang tuuu..
aku suka arrrrr...
tak penah rasa pun..
mesti mahal kn..
grrrrr

airaniez wirdani said...

waaah..sungguh bahagia berada di pantai yang indah...

Dla,sila cari suami *pilot* utk terbang2.haha

Edy Zaidi said...

paling kiut gambar ke 3 dari bawah...hahaha

izzad b* said...

dah lame x p pantai!!!! :)

ain zuraini said...

huhu hubby ku gayat tak mau naik itu paracut...ekekeke

WZulhilmi said...

apa ek nama benda yg terbang tu? lupa pulak glider something lol. btw klu ada peluang mmg nak naik. =)

mykhalis said...

tak naik ke yg terbang2 tue

Papa Mifz said...

pantai cenang nih mmg tpt best cuci mato...hehe

Wijdan Hawani said...

Mahal uihh terbang pakai benda tuh. Mau 100 sorang kan?

Ohh, I believe I can flyyy~

puteri ain said...

seronokknyaa naik yang terbang2 tu .haha

[sutera kasih] said...

bestnya...lawa pantai tuu..hehe

logorithm said...

Tak pernah ke pantai Cenang. Senang-senang nanti nak jugak lah ke pantai Cenang berenang-renang menenangkan fikiran. Hehe...

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

**::CIKNUURUL::** said...

lepak kt pntai tu ngn kwn2 klas,..smbil snap pic sunset,.hehe,.sonoknyeee,..

z a z a said...

ewang. langkawi beb

aanie said...

hohoho...pastikan suami mu tak takut gayat ek...hehe...

nelly said...

lawanya pemandangan !

アヌム ちゃん said...

syiok2..huhu

Hanis MY said...

lomentik lomentik, semoga tercapai impian dyla nak naik belon dgn hubby jum g sesama nak, kak hanis lamo doh teringin nok g langkawi tuhs

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥