ALAHAI...LEMAH BETUL

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Kehadapan kekasih gelapku yang dirindui selalu..Kita sayang betul dengan cinta hati, paru2 kita ni..Tapi, saya perasan awak nampak lemah sangat, paling saya risau awak selalu pengsan..Kenapa ni awak?Awak ada penyakit ke??Awak pergilah jumpa doktor..Alaaa, awak kan kaya, takkan takde doktor peribadi kot..Mustahillah..Atau nak saya tolong ubatkan penyakit awak ni..Boleh, jangan tanjat boboy pulak nanti kalau saya bagi ubat..Haa..ni makan dia..

Dush..dush..nah amik ubat ni..biasa dia

Sebelum makcik pergi taekwondo menara encik, baik upgrade sekarang..ahaha, bajet kuat dan bajet dorang bacalah blog aku ni..tapi kalau baca, saya ikhlas ni tahu, kalau taknak pelanggan lari baik upgrade kasi kebal sikit..Seriously berat nanang bak kate orang terengganu..Ya..saya bercakap dengan kamu ENCIK CELCOM !!! INI SERIUS ya!!

Dahlah terlebih sopan santun, guna 2minit, padam, connect balik, 2minit jadi, kemudian kiok balik...Nak kata dah limit, banyak lagi kosong.Comel betul perangai awak akhir2 ni..Saja je kan nak test api kemarahan  kita ini...Tahulah awak pemes amos, ramai suka dengan awak sekarang ni, tapi upgradelah sikit..orang bayar tahu, kang kita tukar pakai jenama lain kang..Orang kata kalau sayang, tinggal-tinggalkan..memang nak kene tinggal ni..Kalau bukan sebab duduk rumah sewa memang aku langgan dah produk lain, tapi memandangkan duduk berpindah randah ni maka yang terbaik kena langgan broadband la..Ni belum musim raya lagi ni, dah selow mengalahkan siput ni apehal weh?? Slow tu boleh accept lagi tapi asyik putus cinta je, mana tahan asyik disconnected memanjang.

Nak try pakai P1, kat kampung takde line pulak..Bajet time hujung minggu ni nak menggigihkan diri la sikit, time keje bagi alasan busybody pulak kan..Tak sporting betul lerr..Patutnya entry ni publish pukul 1pagi tadi tapi tak sempat dah pengsan..nasib baik arini keje.Ni yang suka pegi opis ni.Ahaaa..Errr..korang ada alami camni tak?Maksud saya, asyik putus cinta tu..meh kita gossip meh...

*berat nanang = teruk betul

nasi tambah : dah ada teknologi, mestilah nak guna kan..tapi jangan sampai salah guna teknologi pulak kan...tak mau..takmau..

Comments

SiS NaD said…
Salam Cik Dyla...

Sabar jela ye... Hehe!~
Fyqa said…
putus cinta bebetol ke line tenet dscnnct ?

klo line tenet tu mmg slalu.

nate berukkk band sungguh. ahaiii











:P
ishiko said…
wohh... hehee
nurdani said…
berukband ni memang sengaja menyebabkan blogspot jadi blogsemput. semua line punya fasal
maCy said…
ta suke ta suke!
che'pi said…
broadband.... memang menyengalkan kepala hotak....
saya dah tryy celcome jua maxis.. hampeh...
lastly... takyah de tenet....
online kat office jerk.. senang....
hehehehhe
lala shaheila said…
seb bek jiran ada wireless..jimat2.. :)
Far8 budak baik said…
berat nanang orkkk..
hahahahahaha..
alalalala..
putus cita je kot..
kalau kau kan..
mesti satu pergi
5 datang knn..hehehe =)
d_LA said…
@SiS NaD
haha..x sabar nak pegi opis jadinya..hehe

@Fyqa
putus cinta dgn bibik sekom la ni jd camni..hee

@ishiko
heee

@nurdani
tulah pasal, baru nk smgt sikit..hehe

@maCy
ta suke juge!!!

@che'pi
kat opis kene tgk time jugak..time bz dtg jgn hrpla nk blogging..hehe

@lala shaheila
umah lala katne??nak jd jiran lala gakla camni

@Far8 budak baik
bahaha..aku putus cinta ngan bibik sekom jelah weh..berat nanang far8 ni
puteri ain said…
hehe . kalau jiran ada wireless binefit ! ngeee. hehe
Edy Zaidi said…
kenapa internet kat sini laju sangat?hehehe
JIJI YU said…
naseb le kampong aku dah naek menara maxis
HonEyBuNNy said…
ila ok ja...xde lak masalah putus cinta..hehe.

sayang tenat neh...lat pakai berukband ja line lembap cm siput di umah...ehheh
Kapten Atok said…
TM jer servis terbaik
tp kena langgan wifi utk lima org ler. hehehe
Sunah Sakura said…
celcom...walopun ko lembab, tapi still ko dalam hati aku nehhh... ggrrrr!
alamak!,.xprnh plak ptus cinte sedemikian rupe,.hehe,.sabooo je la,.:)
Papa Mifz said…
papa mifz kat kedai nih guna P1...alhamdulillah ok....tapi kalo kat umah P1 agak slow...tu yg online time kerja je biasa nye...hehe
zati embong said…
kat kg jat pun dear.2yg xpadan nk BW kat kg 2.jap2 disconnect sndiri.
Scya Lollita said…
- - - - - - - - - -
TM ;D
r'Da said…
iyee la dla, mmg incik celcom nih mcm tu ko prestasi die,agak buruk.. my sis kan pkai bnde alah ni jgk,jenama same cam dla, pkai xsampai 2thn dh kne tukar modem baru,katanye rusak.klu repair n tukar modem bru rm199 tp lau reg bru rm100.. eeiii xsenonohkan? saje je nk ksi org reg lg.. haish rda pon naik hangin jgk nih psl berokben die,sbb nye den yg tggung die..waaaaaaaaaaaaaaa :(
Hanis MY said…
huhu sabar ye dyla... penat jugak nak connect aje sepanjang masa...
Cik TeN10 said…
ahaa fatin pn salu hangin je kt bb celcom incik bf.. ngah skype kejap2 drop kejap2 drop.. last2 off laptop tdo.. sng cite.. kih3
aleen aiden said…
ha3,tanjat boboy amendenye!isk3,siku kang!hu3
aanie said…
mu ok lagi...streamyx aku xde line langsung smlm...huhu...
sahromnasrudin said…
sy tak tau cemane nak salahgunakan teknologi..leh tolong ajar tak...huhuhuhuhh
as salam..
ahaha! makcik dLa~
saba je la~
pegi mengayat yuss~ tu dia tengah bercuti. lalala~

oh! ada cara nak up-kan dia punya signal. makcik mahu?
hohoho~

pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
makcik perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com
Pakaila UNIFI.leh download cite korea laju2 kan?haha
Heidi Shafiq said…
nape x pkai streamyx? amik unifi.. macam roket die punye laju.. hehe.. :P
kikiki .. larikkk ade org sdg mengamuk
apik pehe said…
alhamdulillah..line kat tempat apik ok lagi..

tapi tu la..orang da banyak bayar macam2..tapi diorang masih tak upgrade
[sutera kasih] said…
nsb baik lah cik celcom sy kt sini sihat walafiat huhu
Zura said…
trade mark nabil.."hah nie makan dia"..
Far8 budak baik said…
kadang kadang kn..broadband ni
dy tgk org gakkk..
kalau macam aku kat ganu ke
mane2 ke sumua laju..
hahahahaha =p
beli lah ape2 pun..asal leh on9 hihi
maCy said…
tak mau tak mau tu senanye ayt sape ek?
ain revival said…
celcom broadbang mmg mcam hampehh!!!
ishiko said…
saborr aje lahh ^^
FasiHaH SupiaN said…
hahaha punyalah dok pikiaq pe kebendanya yg dicakapkan...celcom ghupenyeee.haha