SIPUT MAIL, CINDERELLA DAN HANA TAJIMA

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Sepanjang berkampung di Langkawi ni banyak masa dihabiskan melayan SIPUT MAIL, CINDERELLA dan HANA TAJIMA...Aktiviti jalan2 ada tapi tak banyak sangat sebab tujuan sebenar pun nak tengok HANA TAJIMA..Ingin tahu lebih lanjut tentang mereka???Mempersembahkan...

1 - SIPUT MAIL
Beliau merupakan penggodam terbusy lappy maksu la..Hobi beliau adalah bermain game SNAIL MAIL tetapi telah dimelayukan oleh beliau menjadi nama SIPUT MAIL..MAIL sebutan macam nama MAIL LAMBUNG itu..Baju sekolah tak salin pun lagi dah mengadap sampai kayak gitu sekali ya kamu...yelah, lappy maksula je ada game siput..Asal nampak muka maksula je mesti ingat game siput.Apa yang best sangat tak tahulah, scary je main game tu sebab asek jatuh nanti aku ada buat video game siput kat bawah..Budak2 suka sangat main..

2 - CINDERELLA
Ini perempuan bajet CINDERELLA sebab suka melawa tak kira time..Baju tu dipakai semata-mata nak tunjuk kat maksula dia dan haruslah maksula menjadi poyographer beliau..Pose gini, pose gitu..Layan jelah maksula oiii...


3 - HANA TAJIMA
Hahahaha...Hana Tajima kunun..bedak sejuk penuh tepek kat muka..Kecik2 dah dipergunakan..Sape lagi kalau bukan maksulanya..Maksulanya nak pakai cam beliau rasa macam tak berminat maka anak buahnya menjadi mangsa..

Mereka adalah antara manusia kesayangan saya di Langkawi..muah..muah..muah..Esok dah nak balik dah..Srottt..srott...takpe, nanti raya boleh la jumpa lagi yep..Maaflah kalau sepanjang minggu ni entry pasal family je..Nak melukis pun tak ada masa sebab siput mail tengah hot sekarang ni..bagi can jelah kat depa, bukan selalu dapat jumpa depa ni..Nah, layan video SIPUT MAIL kat bawah@klik SINI.Memang bakal penggodam!



nasi tambah : tak bleh blah betul bila berus gigi aku sama dengan abang ipar..Aku pulak tak perasan letak sekali dengan yang beliau punya..haaa sudahh..terus konpius yang mana 1.Harap2 aku amik yang betul aku punyalah sebab aku rasa aku punya baru sikit..heee...Eh,korang nak daim tak ni?

Comments

Cik TeN10 said…
daim ????????? nakkkkkkkkkkk !! hahaha

eh eh kelakar la.. siput mail.. kih3
Cik TeN10 said…
ahaa.. dyla.. fatin lak berdebar tgk anak sedara dyla men game mail tu.. hahaha
ecah mashuri said…
tolong post cakelat daim barang sepekettttt.heheheh


hana tajima sgt xboleh blahhha..a.aahahha...game siput ni adek ecah suka main.tp ecah xpenah dpt lepas asyik jatuhh je..wuwuwu
[sutera kasih] said…
kak, sy nak daim !!hehehe


best ke main game snail mail tu?cambes je hehe
Kendra Bing said…
Discover blogs,videos and pics you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com . Or submit your blog posts to be part of the whole big collection.
kinn said…
jgn tertukar udah leerr. hihik

nak daim jugak. lama woo xmkn, best broo. ;p
aanie said…
hana tajima yg sgt cumillss wpon penuh bedak...hahaha...xleh tgk la game tu..tenet lembab la...bg dia main angry bird la...
Amirrah Zawani said…
haha!! anak buah jadi mangsa eh.. hana tajima katanya.. :)
Pojiekyra said…
haha tbaiklah
sahromnasrudin said…
setakat tertukar berus gigi leh aceept lagi..jangan tertukar t shirt semua udah la ye heheheeee
as salam..
kak dLa!!!
kak Dlaaa!!!

ler..siput. haha. dok mana depa tu?
dah nak balik. hehe~
selamat balik~

kenapa tak jalan2 kat sana?
kan best~

nak cokelat daim!

=p
as salam..
kak dLa!!!
kak Dlaaa!!!

ler..siput. haha. dok mana depa tu?
dah nak balik. hehe~
selamat balik~

kenapa tak jalan2 kat sana?
kan best~

nak cokelat daim!

=p
Fyqa said…
kahkahkah


t'gelak2 dh tgk gmbar..


comel lak yg seblah hana tajima tuh
;)
SiS NaD said…
Salam Cik Dyla...

Wah!~ Ke Langkawi tu... Siap jumpa ngan binatang, puteri khayalan and artis ye... Hehe!~ Sis nak daim, tapi bukan daim coklat, sis nak daim juvana... haha!~
M Fizan said…
haha..macam2 nama panggilan..yang pasti best layan bebudak..kelakar :D
^baju kurung^ said…
siput mail tu cute je, haha. same ngan adik, main gme zombi x abes2
zati embong said…
a ah la,ada family dLa kan kat langkawi.hihi.xlama da nk raya dLa.hihi
ain zuraini said…
bestnye siput mail tu..ehehehe...nak daiiiiimmmm!!
Kapten Atok said…
halus tulus mulus ler kulit hana tajima... err... anak buah ko. haha


posing siput mail tu... pergghh... tergoda awek tgk bontot
puteri ain said…
daim ?? nak nakkk !! fav . hehe
amboih tebalnye bedak.heee
blog-tips-kurus said…
jangan tengok dekat sangat, nanti rabun.. :)

*sila pos en.DAIM itu-tak sama dengan Sogo.hehe!
aleen aiden said…
snail mail + siput mail
kejadah betul!hahah
Ain Zulaikha said…
hahaha besar kang nanti jadi lah hana tajima putih melepakkkkssss
Papa Mifz said…
nak daim boleh..:)
ishiko said…
alahaii suweetnya maksu^^
ishiko said…
alahaii suweetnya maksu^^
ishiko said…
alahaii suweetnya maksu^^
Wijdan Hawani said…
Huihh, pening tengok game tuh.
Tak fedap ke si Siput Mail asyik jatuh je, then main lagi, benda sama? Hee~
nelly said…
1 entri ..banyak cerita .hehehe
FasiHaH SupiaN said…
of coz lah nak daim.huwaaaa
Hanis MY said…
comelnyaaa dia berbedak...kiuttt... mesti dyla yg pakaikan selendang ala2 hana tajima fewitttt
eyjalukman said…
hihi yg hana tjima tu comel gila! ;)