APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, June 12, 2011

SELAMAT...

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Alhamdulillah aku update juga walaupun tak dapat BW gila2 cam dulu..heeee....Alhamdulillah, MA n AYAH dah SELAMAT PULANG ke kampung halaman pada malam sabtu..Seronok sangat2 bersembang sampai kitorang tidur pukul 3@4 PAGI camtulah..Sampai rasa berat hati nak tinggal kampung..


Alhamdulillah umur my BFF dah bertambah hari ni..Jadi, umor beliau sekarang errrrr taknak bagitahula..hahaha..SELAMAT HARI ULANG TAHUN DEQ ROSS...Hope ko berjaya berjaya di dunia dan di akhirat..Amin <---ucapan sama dengan SMS aku send kat beliau..hahaha..Rindu kau banyak2 weh..Bile kita nak pergi holiday sama2 lagi???Sebagai seorang gadis bujang, menumpang kawan2 pergi holiday jerlah mampu wehhh..Naseb ahh FARID ko sporting..hik.


Time ni masa jalan2 kat TELUK CHEMPEDAK..siap pegang tangan lagi tu..hehe

Aku dah berkawan dengan beliau ni dah lama, dah 11 TAHUN kot..Walaupun beliau sekarang kerja kat SHAH ALAM n aku kerja kat Terengganu...Arghhhh ganu menang wehhhh..Tidakkkk !!! Tetiba aku rasa takmboh gi keje hari ni sebab takut kena boo..Tekanang!Tekanang!Berat nanang ngguh, dang lagi last saat score..own goal pulok tuh...Gol yang paling kejam!Si APEX lakk arghhhhh...kawang dokleh terime kekalahang itu..Itulah orang kata dah takde rezeki, bila kalah bermakna dorang kena bersungguh-sungguh lagi lain kali dan jangan rasa begitu selesa faham!!Ada la tu hikmahnya walaupun frust yang amat...Eh, pehal sal bola lak ni??ngeeee...

Beliau ni dah kawen dah pun, dah anak anak teruna dah sorang..Nak story kisah percintaan dorang masa kat kolej dulu ni, sebelah rumah kitorang, budak2 lelaki yang study kat POLI menyewa..Beliau syok la kat mamat sorang dalam rumah tu...Paling kelakar, kitorang main TENDANG2 DINDING dalam bilik..Bilik pemisah dengan rumah dorang la ni...Sekali tu dorang balas balik TENDANGAN2 kitorang...Gile tak sopan tol dulu2..Tapi Alhamdulillah jodoh beliau memang dengan jiran sebelah..Hebat betul !

Jom nyanyi untuk beliau..

ALLAH SELAMATKAN KAMU..ALLAH SELAMATKAN KAMU..ALLAH SELAMATKAN DEQ ROSS SEFAMILY..ALLAH SELAMATKAN KAMU..terimalah kad spesel untuk ko^^ Sila amik dan tampal kat dinding..


nasi tambah : SELAMAT Terengganu tak cuti harini..kalo tak mesti aku rasa rugi dah balik semalam..
Kalau BEST, sila LIKE

36 ORANG MENYAMPUK:

Anisa Hang Tuah said...

wauu..fren forever

;)

eyjalukman said...

wahh kak dyla , comelnye loe story BFF kak dla .
hppy besday to her;)
heee
seronok dpt kwn yg baik kan ?
hehe

Fariross said...

thanks makcik, terharu nye... hihihi...
makcik nanti dtg laa sinih... lagi makcik apsal pandai sgt lukis nih, cantik nyeeeeeeee... suke suke suke laa...
uwaaa apsal birthday paling sedih nie bebs... waaa tuo tuo tuo... huhuhu.. tapi hati i ttp muda, wakuikuikui...

Solihahazahar said...

klaka yg tendang2 dinding tuu. last2 kawen gan org tu jugak. hoho sweet

Cik Ezy Comot said...

sweetnye korg..
epy besday utk ur BFF..
hee..

peteh ganu peteh..
ganu maen hebakkk..
haha..

RedVixen said...

pandainya melukis :D
hb jugak untuk beliau :)

JIJI YU said...

11 tahun kawan wooo..

cik heroin said...

selamat utk dia! Lamanya dh berkawan :))))

fadh leyanie said...

happy birthday utk kawan kamu..kawan baik tu...may Allah bless both of u..:p

Cik TeN10 said...

HB utk beliau jgak :)

apik pehe said...

huhu..mane gambar apiknyer?kitekan kan besfren jugop..hehee

Bigdaddyz said...

11 tahun...maka akan bertambah lagi la tahun tu...

Подтверждаю said...

AS SALAM..
KAK DLA!! KAK DLAaa!!!!!
lalala~

wah! 11 tahun!!adei..hehe..bila fikir balik, member2 yang kenal lama, mesti kebanyakkannya jauh2. sob2..

er..hehe.masa menyewa dulu pun, dapat jiran sebelah main tendang2. er..kes kak faiross tu sama dengan kawan serumah pakcik dulu. pun dah kawen dengan jiran sebelah. wooo..masuk ni dah 6 tahun diroang kawen. haha

dulu pun join tendang2 dinding gak. sekali yang datang nak ajak borak, akak garang. woo.. larikk!!!

hah!!! apa? 2 minggu sekali? tak boleh!! tak boleh! sob2

=p

yuss exam. haha~ nak pegi tengok dia exam la.
lalala~ pakcik dah update. baru jer jap tadi~

blackroses said...

macammana buat gambar tu?

adan said...

wow... 11tahun.. lamenyer...

puteri ain said...

comel betul katon tu :)

blog-tips-kurus said...

bff saye yg TAK sebaya ialah dot dot. since 1991.. GULA kan? hehe!

Aimi dan Pakcik Hashim said...

blh wat drama kisah frenship n percintaan member ko tu

HonEyBuNNy said...

lamanya 11 tahun berkawan....

ne mmg BFF forever n ever neh....hehe

chemay said...

comey nye doodle tuhhh..
btw happy birthday jugak untuk deq ross.
:)

Imran nyambek said...

perrgh bff ni

HAFIZAL said...

allah selamat kan kamu....jom semua nyanyi ramai2...kasi bergema sikit

aanie said...

alhamdulillah ma n ayah mu selamat smpi....

dla, aku rasa tekanang gok weh...dem betul la....nak nangis aku...

knp aku rasa gmbr mu nmpk ayu??hehe...

Hanis MY said...

sweetnyaaa nanti dtg jenjalan kat sendai deh...

Ardini Humaira said...

wah3 kek sedap :D

sahromnasrudin said...

agak2 terengganu leh menang liga super tak huhhuhuhhh

maCy said...

mak. lama tu :)

man yusoef said...

wah..sweeet banget mak cik ni..hahaha

ko tiru aku pasal benda ni
APA KAU RASA? : MOOD BLOGGING SUDAH JATUH DITIMPA TANGGA

sama wei!! kenapa??? grr...

アヌム ちゃん said...

alhamdulillah ma n ayah dah selamat pulang :)

Fello Ariza said...

men berbalas sepak dinding tu x leh blah..hehe

Aujinz said...

Berat nanang tue ape?.. huhuhu..

fren poreba woh..

khairunnisa ♥ said...

Alhamdulillah mak ayah dyla selamat :) and happy birthday pada kawan dyLa, deq ross ^_^

anie,Nagoya said...

comei...siap berpimpin tgn.moga kekal n appy birthday tuk kwan dyla

Gayahspears said...

arghhhhhhhh.. aku jeles.. kenapa kau peganng tangan dia???

tangan aku bila kau nak pegang yunk????


ape??taknak??ok.bai >_<


**majuk tepi dinding..wakakaka

Zura said...

jeles tgk lukisan dla..

ain zuraini said...

heheheh pestime dgr citer tendang dinding ni..dulu sedara den tendang dinding sebab gaduh..ini rupenye keje kat kontan yek..ekekeke

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥