LIN DAN KENA BOO..PADAN MUKA..HAHA..

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Tak tahan..Nak update jugak[ehsan bibik sekom my housemate<--semangat betul aku ni kan]. Kamu ni LIN DAN dah berapa kali makcik pesan..Perangai tu senonoh sikit..Kan dah kena boo..Suka bagi alasan macam-macam..Nampak macam tak sakit pun..Ni bukan kali pertama beliau bagi KEMENANGAN PERCUMA pada pihak lawan..Nak2 kalau final jumpa dengan rakan senegara memang saja je bagi..Yang kamu ni emo kenapa dyla??Biarlah dia...Dia dah boring kot selalu menang..Tak pun sebab Lee Chong Wei tak main beliau rasa kehilangan semangat untuk mengattack habis-habisan..


Lantak kau lah Lin Dan tapi kesian tengok kawan2 kamu yang jadi mangsa jugak..Tak pasal2 yang lain pun kena boo..Jelas sangat masa regu wanita CHINA vs KOREA..Lin Dan..Lin Dan..sakit perutlah..senpin lah..Pang kanggg! kamu tahu tak penonton ramai nak tengok kamu main, kamu main2 pulak cakap taknak main..Di mana sifat kesopanan dan ketatasusilaan kamu sebagai pemain dunia??Boooooo...Boooooo...Boooooo...






Yelah tu Lin Dan wehhhh..jangan buat perangai macam ni lagi..Makcik tak suka betul..Tapi, nasib baik ada match badminton, takdelah bosan sangat hari minggu makcik..Tapi sayang, Malaysia tak hantar Koo/Tan dan LCW tuk main kali ni, maka player Malaysia kalah awal2 lagi..huhu..

*Cer try klik SINI..LIN DAN PAKAI BAJU MELAYU, siap BERSONGKOK lagi^^

nasi tambah : best jugak cuti hari Ahad..yang tak bestnya bibik ni siput sedut betul..Grrrrr...Ni yang tak sabar nak masuk opis ni..

Comments

[sutera kasih] said…
dr blog dLa je sy tau perkembangan sukan badminton..keep sharing k dear :)
Anisa Hang Tuah said…
yeay!! BOO jugaaa
reanaclaire said…
hello.. i pun baru post up Lin Dan.. tadi kena boo-ed oleh fans di stadium.. alasan sama ..
Anonymous said…
akak.kejap g komen balik.duk dalam lab.love u.muahhh..

ecah mashuri
Cik TeN10 said…
ahaaa kita booo sama dia !! bhooo !! haha
Cik Ezy said…
boo pendek..
booooooooooo pjg..
kekekeke
Bigdaddyz said…
lin dan dia mmg hebat...
JIJI YU said…
ketiak die berbulu ek
aa game bila dia kasi mbe menang nih..heheh ak pn xtau cite pasl2 dunia badminton ni..hihi
nizam said said…
huhu..x pe2 kit layan bola mlm nie malaysia lubnan
maCy said…
suke nor kt lin dan ta bsunat tu. hihik :p
teyn teyn said…
Lindan ? tak suke lah dia ..

muka ta friendly lgsg..
hehe
Nur Liyana said…
hahhaa..apa la lin dan tercirit..lawak2!!haha
Shamsuddin Amin said…
ksian dia...
haha
mane la tau btul2
tgh cirit birit... hoho
blog-tips-kurus said…
bukan sebab smbl belacan laa.. beliau makan smbl tempoyak campur budu cili lebih. kot! hoho!
Zura said…
byk kali dia tarik diri..asal erk..strategik...
as salam..
boo! booo! <--shin chan cakap

=p

eh. sakit perut ke? entah sembelit?
mana la tahu kan macik~
tape la dia tanak main. nanti skill hilang, kurang la saingan untuk pemain negara kita

=p

baru buat tadi >_<

Law of today : Law of Pigs invasion Through Iman
puteri ain said…
haha.. mcm tak percaya . kelakar .. hehe
logorithm said…
Orang bayar nak tengok dia main tapi boleh pulak dia buat cenggitu. Tak professional langsung! Padan muka dia kena boo.

Entri terbaru: Gambar Dulu-Dulu...
apik pehe said…
hahaha..macam2..
lin dan tu memang camtu..hahah
Lin dan gangster... hahaha..
aanie said…
hahaha..kan?? boo je lin dan tu...hampeh je...macam2 alasan dia...masa announce tu mcm x sakit pon..drama je lebeh...
ain zuraini said…
booo boo...ehehehe
Fariross said…
weh, lin dan tue sapa... hahahaha...
saje jea kenal sebenarnye... hiks...
Raji and Yeen said…
wehh lin da btol ke tuh?
hahahah
ASaDa RyutaRo said…
asik2 alasan sakit perut dia tu. kang terus tak kasi main, baru tahu dia ni..
M Fizan said…
haha..betul2..tapi lin dan memang superb lar..dia jauh lagi bagus daripada LCW kalau dia main betul2..walaupun tak suka keangkuhan dia (rasa nak boo sejuta kali), dia tetap HEBAT :)
khairunnisa ♥ said…
aduhh. hampa la penonton yang tak dpt tgk dia berlawan =__="
alexa yussida said…
boooo bnyk2..hikhik
Papa Mifz said…
Lin Dan nih mmg byk sgt auta....sikit2 tarik diri...
tahu xpe ..bengang dah kalah huhuh
zati embong said…
terbuak sngpore ka dLa?itulah,mesti nk bg mata ke player dr negara dia untuk msuk olimpik 2.