THE LAZY SONG + MY LAZY DAY

ASSALAMUALAIKUM N HAI...

Mood asyik nak nyanyi lagu "The Lazy Song" je..Dinding punya pasal la ni..Eeee, suka salahkan dinding yang tak bersalah tu tapi nampaknya staff pulak yang terlebih sakit..Sakit apa, sakit MALAS..hahaha..Maka aku pun buatlah busy sana sini, dinding menjadi mangsa cik camera..Siap bervideo bagai naseb tak buat interview je..Nak buat camne, dinding tu dah sakit sangat2 dah, kena la bagi ubat kan..Umpama kalau kulit dah menggelupas, mestilah nak taruk lotion kan, macam tulah jugak dengan dinding ni...Nak2 kalau hujan turun makin teruk penyakit dia tu..kesian tengok..So, sementara masih boleh diubati ni kita panggil la doktor dinding datang repair..Sakit kot kena gerudi sana sini..Telinga pun sakit gak kot tapi demi kesejahteraan bersama kita redha lah ye ^^ So, saya isytiharkan minggu ini adalah minggu malas kitorang..

Tengoklah rupa beliau ni, kesian betul...

Walaupun dah macam tongkang pecah, kerja tetap masuk beb..tak boleh dijadikan alasan..
Menunjukkan bakat terpendam mengangkat kerusi..

Actually harini last aku kerja minggu ni..Next week aku bakal bercuti selama SEMINGGU..Harap maklum, sila jangan jeles..Sebab tu tak sempat nak BW sangat ni, nak siapkan kerja sebelum bercuti walaupun penyakit malas datang tapi kerja kena siap jugak..Layanlah video MALAS[<-- atau klik] kat bawah ni..



InsyaAllah kalau line internet kat sana oke, aku akan online..Actually makcik nak pergi bertapa kat PULAU LANGKAWI..Dapat je gaji, dan2 pergi bercuti kamu ye..Errr...Nantilah kita cerciter kendian ye..Oke, jumpe lagi nanti..Buat kengkawan di opis, sila jangan bermalas-malasan oke..chill^^ Yibba yibba andre andre...Doakan semoga saya selamat sampai dan selamat pulang ya..Okbai !

nasi tambah : tak lame dah weh nak puasa..cepat ganti puasa mana yang tak habis lagi tu..

Comments

blog-tips-kurus said…
ai nak cekelat DAIM je. tlg pos yek? tq bebeh!

*semoga selamatlah mek ni p balik bersama encik DAIM ku itu... :-)
blog-tips-kurus said…
ai nak cekelat DAIM je. tlg pos yek? tq bebeh!

*semoga selamatlah mek ni p balik bersama encik DAIM ku itu... :-)
ecah mashuri said…
akak nak g bercuti langkawi ke??bestnyaaaaaaaa...sedang bergiat habiskan puasa ganti.huhuhu
zati embong said…
bestnya g jalan2.hihi.take care tau dLa.hihi.
CGG said…
daim??

waaaa..nak juge la dik
Nur Liyana said…
mak cik makcik ..beli kan hadiah yer..hehehe

eh, kalau nak suruh org beli hadiah kena puji kan??so, panggil akak..

akak yang comel nak coklat byk2 tau...hehee
as salam..
wah!! makcik dLa pun bercuti!!
haha~ pakcik pun bakal bercuti dengan blog pun bercuti sama.
hehe.

nak colekat daim gak! untuk yuss, makcik beli untuk dia coklat hershey. yum2. untuk ustaz jiji, beli je untuk dia coki2 20 sen je. haha~

erk. tu dinding ke? macam rupa dingding rumah usang. woo~

p/s: wow! lukisan makcik makin menyengat.hoho~
Raji and Yeen said…
aku tak suka lazy song tuh
sbb jauh dgn sifat ak yg rajin lol
hahaha weh video kau xleh tgk pun
^ Uncle Syaf ^ said…
camat bercuti beb...ha

ape burok bebenor dinding tuh...haisy...kim salam kat bonda mu nanti orite, video mu tak ley bukak daa..apahal?
chemay said…
nak ikut pergi sanaaaaaaaaaaa
:)
Cik TeN10 said…
langkawi !! wlpn dok kedah tp dh 10 tahun xg langkawi.. last g masa darjah 6 umur.. nk sgt g langkawi tp cuti sebulan mcm xckup.. mcm2 nk buat.. kl gi langkawi borong coklat byk2 la dyla.. sna brg bebas cukai !!
ain revival said…
suka lagu lazy song nie..mmg pmalas pun..ehehe..

nway, have a nice trip..njoy it !
teyn teyn said…
langkawi ? nak pegi jugakkk
nurdani said…
comelnya kartun tu......
Anum said…
hai sis
nice info @ blog
salam perkenalan
follow me back
ken said…
i dont wish to do anything also.. lol.. enjoy langkawi :)
Izyan Masri said…
LAGU LAZY SONG TU SESUAI SANGAT KALAU YAN NYANYI T_T
CIK FERRA AWW said…
suka sangat lagu tuh punye video. style kan
Zura said…
beli coklat byk2 tau..
byk relaks kat opis
haha


owh... dapat jugak nampak :)
Hanis MY said…
takmo lazy2 dong hehe lawanya dyla pakai tudum kala pepel...
Benrauf said…
Aku baru je dgr lagu tu tadi. Rasa macam nak cuti je lepas dengar.
puteri ain said…
i love bruno mars . hehe
ain zuraini said…
fuhhhh lamenye pi coti2 ke rumah kakak...kem salam kat anak sedara baru yep...nama ape yep??
HonEyBuNNy said…
nak cokelat...huwawwa...

ila pun tengah malas gila minggu neh...huuhu
apik pehe said…
mek dila weh..nok ole2..
M Fizan said…
malas sesekali takpe..jangan selamanya..huhu..semoga selamat perjalanan pergi balik..nak ikut g langkawi boleh? nak coklat......:D
as salam..
macik dLa!!!

entri baru =p

OK2. pakcik baru buat entri baru~
cuma konpius je..apa kata macik dla?

Buruk Baik Ada Misai Janggut Jambang
Pojiekyra said…
nk ikut hahaha
aanie said…
aku sgt jeles ni...aku teringin nak g langkawi gak...huhu...nti jgn lupa ole-ole utk aku deh..hehe..
ahh, nak ikut kak dyla p bercutiii jugak!!!!!!!!!!:D
NUR AIN AZMAN said…
best nyer dy jalan2
tcre yaw
P/s : tlg aen leh?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html
[sutera kasih] said…
pesal dinding tu huhu

sy dh hbis ganti pose heheh
waah..tak aci nye cuti seminggu..wah..nak ikut gi langkawi..wah..takmo jd malas gak..erk...Selamat bercuti..^_^
khairunnisa ♥ said…
dLa. nisa tak expert lukis part jari T_T