APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, June 27, 2011

LANGKAWI - SEKARANG

ASSALAMALAIKUM N HAI...
Entry pendek je sebab kepala ting tong sangat2 dah ni..Just nak bagitahu yang saya dah selamat sampai kat kampung Yuyu Zulaikha ni..nak jugak selit nama orang tengah hot sekarang ni..Ouhh,tambang feri dah naik ye..Yelah, dah 4 tahun dah tak pergi Langkawi ni..Pagi ni baru naik feri kat Kuala Kedah sebab tak sempat petang semalam so transit dekat Jitra dulu, duduk hotel kejap..Hotel free je..haha..Bapak mertua akak yang punya, maka duduk free je..Heheh..Jimat..jimat..

Minah ni memang tengah ting tong..dah lama tak naik feri terus jadi kayak gitu..


Sape nak cekelat DAIM??? Cepat cakap saya comel, kiut lagi muda sweet 17..hahaha..Kalau terer dan hebat hah try suaikenal gambar di atas dengan gambar mata di bawah baru dapat cekelat daim..




Takdelah, makcik gurau je akak2, abang2, adik2 sekalian...Mahu juling mata korang mengendap nanti semata-mata cekelat daim.InsyaAllah, tunggu dan lihat jelah nanti ye..Makcik tak suka berjanji, kalau ada rezeki untuk korang adalah nanti sampai plastik cekelat daim..Sekarang mahu berehat kejap, nanti2lah saya melawat rumah korang ya..Adios amigos !!


Mahu tidur seperti snow white

nasi tambah : pagi tadi breakfast NASI LEMAK AYAM 60SEN kat JITRA..murah betul makanan kat situ..
Kalau BEST, sila LIKE

36 ORANG MENYAMPUK:

Nabila Huda said...

welcome to lanngkawi *rumah yuyu dekat dengan rumah ai..

Fello Ariza said...

mek.. buah tangan jgn lupe ;p

ken said...

cute socks :)

haslinda said...

dla... x nak daim, nak ferrari. eh, clap. ferrero rocher... hihi... demand wooo >.*

Qaseh dalia adelia said...

qaseh tgk pic tu pun ase mcm nak ting tong dah hehe .. besnye p langkawi .. stoking kartun2 la lawa hek2

Cik Ezy said...

xkire2..nk coklat daim gak..
haha

Papa Mifz said...

best la eh...leh shopping cokelat byk2...

JIJI YU said...

ejah cekelat la ko ambo ni

Zura said...

awat laju nau slide show gambar dla tue..hehe

Подтверждаю said...

as salam..
kak dLaa!!!
nak ke langkawi~
moh moh~ umrah. hahaha~

=p

langkawi dah kira ok sikit la,. cuma bab feri tu yang tetap sama.
ish. selalau naik kat kuala perlis sebab area2 situ gemar makan ikan bakar sebelum bertolak ke langkawe=i. dia punya sotong goreng teoung, memang umph!

ha! kat langkawi, kak dla jangan lupa pesan sotong goreng tepung, kebanyakkannya tada mam kat sini. goreng kat luar je. isi, macam makan sotong mentah. adei.. mesti rasa rangup. krop, krop, krop

=p

aanie said...

weh, dila...penin pala aku tgk gmbr gerak2 tuh....tp yg pasti aku nak cekelat...hehe....

Roza Ami Nanomiya said...

aku memang dah berputus asa nak padankan


tak perlu ko cakap x payah padankan

Cik TeN10 said...

jitra kat mne tu dyla? umah fatin kt jitra !! ohh kt kedah mmg mknn murah2.. hihi ^^ nak2 daim !!

zie_ira said...

ahahaha,, suda pening nak padan2 kan gmba itu,,huhu~

wah,,besh nye gi langkawi,,nk pegi jugakkk,,:D

dua entry terbaru lepas balik jalan2:
shah alam>ipoh>lumut
mari memasak

maCy said...

sebelah tgn j. nmpk sgt sebelah lg amek gamba. ki2

zati embong said...

happy holiday dLa!syoknya..ma ayah jat suka sgtlah g langkawi.haha

chemay said...

nak ferero rocherr banyak2 ye d-la
hehe
:P

アヌム ちゃん said...

wahh best2..nak kirim cekelat daim..huhuuu

izzad b* said...

60sen!murh 2!!mane nak cri lg.. :)

Aujinz said...

pening tengok gambo tue.. koh koh koh

teyn teyn said...

teringin na pegi langkawi ..+___+

apik pehe said...

haha..ligat mata apik tengok gambar tu laju jer gerak..haishh

ABU said...

aku nak..:D

ain zuraini said...

wah, bestnye...slmt bercoti...

Hanis MY said...

comelnyaaa cetokim belam2 iteww

ain revival said...

x dapat daim, toblerone pun OK! huhu

Ardini Humaira said...

alaaa...
nak cekelat daim bebanyak.. uwaaa :'(

sahromnasrudin said...

camne awak buat gambar gerak2 cenggitu...hhuuhuh..saya tak reti la...

^ Uncle Syaf ^ said...

no 2 dari bawah, belah kanan....ha3
tak kire nk cekelat gak

aleen aiden said...

nk ikot!!!!hu3

FasiHaH SupiaN said...

langkawi???nak cekelat!!!!! hehehe paling suka tang stokin awak.huhu comeyy.hehe

[sutera kasih] said...

kak dyla, nk cokelat daim !!! hehe

z a z a said...

lamenye x pi langkawi. last skali pi... waktu umur brp ye?

puteri ain said...

nasi lemak 60 sen ??? murah gilaaa

mykhalis said...

nasi lemak 60 sen?? lain macam je bunyinye..hehe

suha said...

sedapnya cekelat daim (^_^)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥