APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, June 08, 2011

GARA-GARA KAMU !

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Merajuk ke weh??? Nape dah 3,4 hari tak berupdate?? Maaflah, makcik lupa makcik ada blog..Boleh jawab gitu??Hehehe..Alasan apa entah nak bagi, nak kata student sibuk nak exam dah tua bangka dah..Tapi gara-gara kamu, AKU TERLUPA !!! Ya, gara2 kamu !!!!


Disebabkan kamu, aku terlupa dan terlewat nak update pasal MAJLIS KAHWIN kawan aku yang juga teman seperjuangan di gelanggang badminton..Habesss rrrr dah tak cukup geng nak main sekarang ni..Ada yang sudi join kelab kitorang tak?Arghhhh, layan dulu pic wedding beliau, penat makcik amik taw...


Warna tema dia aku dah chop 4tahun lepas lagi..HITAM PUTIH! Naseb rrr kau kawen dulu..


HERO dan HEROIN..Suka giler dress beliau ni taw..CANTIK BETUL !


Nampak je senyum, dalam hati korang tak tahu perasaan ni camne..Haha


Harap2 berjangkit dengan pantasnya..Muahaha


TAHNIAH RUBEE n SHAHRUL..Hope korang bahagia n kekal hingga ke akhir hayat..

"Alhamdulillah, umat NABI MUHAMAD SAW telah bertambah!" Itu sms dari abang ipar aku yang aku terima pada pagi 7JUN kerana kakak aku selamat melahirkan baby girl..Sebenarnya bukan sorang malah SEPASANG anak saudara baru...Pada 3JUN dan 7JUN..Tarikh dekat2 je..Kakak ipar aku dapat BABY BOY, akak pulak dapat BABY GIRL..Dorang ni memang taw, semua anak dorang sebaya, berjanji agaknya..Haiii...bertambahlah DUIT RAYA kena spend untuk tahun ni nampaknya..Maksula sila jangan boros2 sangat ya.


Sebelah kiri, anak my sis dan sebelah kanan anak my SIL..Nama tak tahu lagi..heee~~


iklan sat....
Rindu kat budak ni....Dah lama tak jumpe..geram tol nak cubit pipi dia.grrrrr...

Tahniah juga kepada kawan aku KAK INA yang baru je dapat baby boy..Penantian selama hampir 4 TAHUN akhirnya berhasil.Tahun ni kat ofis ramai yang dapat baby boy..Hope dengan kehadiran orang baru dapat menyerikan lagi rumah tangga korang ye..Amin...

Baby Kak Ina..Ada bakat tak jadi ibu yang baik?

Semuanya gara-gara kamulah LEE MIN HO !!!!! Gara-gara excited sebab CITY HUNTER dah boleh download walaupun baru ada sampai episod 4 aku TERLUPA yang aku pakai BROADBAND CELCOM yang limitnya sampai 5GB je..Yang kau download sampai tak ingat dunia tu kenapa?? Kenapa?? Sebab CITY HUNTER sangat BEST!! Tak tipu punya, setiap episod buat aku tak senang bontot nak tunggu kesudahannya..SERIUS, KELAKAR, KEKELUARGAAN, SEDIH, ROMANTIK, SUSPEN DAN YANG PENTING PENUH DENGAN AKSI..

Walaupun abang comot momot tapi tetap cool dan comey^^


Berulang kali aku layan video ni sebab best..



Hey kamu, cakap banyak pun tak guna, kena layan baru tahu best ke tak best.Make sense tak sebab LEE MIN HO aku tak sempat update dan tak sempat BW kaw2? Sebab biasanya aku draft entry kat rumah, kat opis susah sikit nak dapat idea..Lagipun aku kat opis memang kurang tegarnya nak blogging ni sebab tuntutan kerja yang sangat banyak..Ni curik time jap update, keje pun takleh serius sangat kan?Betul2 patah tanganlah bila broadband dah nak limit ni tapi biasanya takdelah takleh online langsung..Tu yang pelik tu..Kita tak sukalah macam ni..Huh! So, disebabkan tak tahu bila pulak aku akan update maka aku dengan tanpa rasa bersalah buat entry panjang2..Hamek kau!

nasi tambah : semenjak tak blogging selama 4 hari ni aku tidur AWAL betul! Hebat betul rasa!
Kalau BEST, sila LIKE

40 ORANG MENYAMPUK:

Cik Ezy said...

eh sgt cantek la baju pengntin..
jeles ni..
nk kawen jgk..
hoho..

baby comel!
geram.. nk cubit2 pipi baby 2..
haha

haslinda said...

nak kawen jugakkkk....hehe...

comel nye baby2 tu dla...:)

Bigdaddyz said...

cantik baju pengantin perempuan tu yer...

Anonymous said...

ehemm.ehemm...sis bila lagi nak khawin?<--soalan maut..sila pengsannnnn.hahahaha



ecah mashuri yang comel.hahahah

Hanis MY said...

k.hanis doa Dyla jumpa jodoh terbaik okies..insyaAllah, tibo2 jah tok sabar nokg wedding dyla haha gedix... pronya gambar2 dyla amek tu..roses bouquet tu sggttt lawa i likee...tahniah tuk kawan dyla semoga bahagia dunia akhirat...

airaniez wirdani said...

part tolong bagi susu tu nampak cam *ibu mithali* la Dla..haha...cepat2lah pk warna tema kawen lain ye..merah putih tak bestla kot..try biru coklat..cer try..cer try...:)

apik pehe said...

ehhhh..comel3..hehee..dila pon comey jugok..hehehe..

dila bilo pulok?koho tuo doh tu

zati embong said...

hihi,hari 2 masa jat x blogging pukul 10 da tidur.haha

dLa!bf jat pun nk hitam putih jugak tau.haha.psiko btul jat.xnk kaler lain da 2.

dLa,cepatlah,rasalah pegang baby sendiri plak.

anie,Nagoya said...

ko msh muda lagi dik oiii...enjoy dulu.umur bape?nmpk masih muda lagi tuk berkahwin.

tak pun jom jin tugas kkanie sbg ibu.tak cukup masa.lepak abis.tp kkanie buat gan senyum tapi tawo.hihihi...

blog-tips-kurus said...

1. baju n pengantin tu cun lo.
2. semua baby comelsss..
3. itu JunPyo ai kan? kan? kan?
4. (^.^)

blackroses said...

xsabar nak kawin ek

Papa Mifz said...

semoga perkhawinan kwn dLA kekal ke akhir hayat...:)

zacky786 said...

lorh ~ drpd kahwin dpt anak buah terus ke drama korea.. ape kes ? hahaha.. gurau jer. :P

Aimi dan Pakcik Hashim said...

masa maksu tak lama lagi ler tu
rupa pun dah comel
jaga baby pon ada gaya
hahaha


kalau best city hunter tu aku cr online ja lah kau free2

Fello Ariza said...

mek;
kalo nk makan nasi minyak jgn lupe jemput..haha :P:P (jgn mare~)

wahida idris said...

cik dLa bila lagi? hihi ;p

^ Uncle Syaf ^ said...

tahniah pada beliau


wah sempat ambik berkat lagi tu duduk sebelah pengantin

ishiko said...

berjangkit la berkatu tu sket lg.. keh3

khairunnisa ♥ said...

Alhamdulillah kawan dLa dah berkahwin. doakan untuk dLa gak ^_~
and congrats to kakak and abg dLa. bayi yang comel ;) hope diorang
membesar dengan sihat.

ahaa. besar nanti sure punya
minta angpow from dla ^_~

aanie said...

patotla mu lama menghilang...aku igt blk kg smpi lupa diri...hahaha...

baby tu ckp...eii, macamnya ketiak...hehehe..

SyahmiFikri said...

amin.. semoga kena la badi kawen tuh kann.. hehehhe.. cepat sikit kawen.. jk jk..

dah ada bakat tuh!

sahromnasrudin said...

alhamdulillah ebrtambah lg umat Islam..semoga mereka semua menjadi anak yang soleh dan solehah

*Miss Syahnia* said...

slmt pngtin baru utk kwn dla
eh same lah cm ain dah 5 hari
tak update blog..sunyi sepi
hihi

アヌム ちゃん said...

bestnya dpt anak buah baru eh..comel..

Awatif ^^ said...

suke la tgk k.dla pkai bju biru. cantik!

pengatin pun cool!

Awatif ^^ said...

suke la tgk k.dla pkai bju biru. cantik!

pengatin pun cool!

ain zuraini said...

wa...ade tokoh jd mama la..mudah2an cpt berjgkt yek..canteknye dress pengantin...

nurdani said...

cantiknya baju pengantin.....
ni yang tak sabar2 nak kahwin ni.har har har har

puteri ain said...

comel gilaaaaa !!! nak baby tu pnjm kejap boleh ??? hehe

Ain Zulaikha said...

nanti saya kahwin jangan lupa datang..
;p
takpe, update lah time ada masa free..

Подтверждаю said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

makcik dla!!
hehe~ sibuk tu, menurut kata orang dulu-dlu, dah nak kawen~
haha~ tunggu ka jemputan makcik dla~
adei..ambik berkat =p
erk.terselit pasal korea
haha~

terima kasih berkongsi pendapat,cerita dan teguran~

Entri Terbaru Pakcik :

WIDGET TRAFIK PERCUMA~ lalala~

cik heroin said...

kalau tak blogging memang tido AWALLLLLLLLLLL! seyess ! HAHA

Nur Liyana said...

cantiknya baju pengantin..hehhe
pengantin perempuan tue pun cntik...nmpak sweet je..

akak bila nak kahwin nie..hahha?

ARJUNA.Inc said...

haha..3 ari x update..ad bnyak lak cte eh..hehe..btw congrate ok anda da jdi makcik jgak..ahhaha

chemay said...

cantiknyeee dress pengantin perempuan tu.
ermmm harap2 dyla pon cepat kahwin.
boleh la pakai baju lawa2 macam tu
:)

ahsfantasy24 said...

bb yg comel2..
ehem3, tuan bloh bile lak na ikt
jjak langkan kwan baek die?? heheh~

HonEyBuNNy said...

waduhhh...

cantik betul la baju kawin dia...

nak kawin jugak...xsabar nak pakai baju pengantin..ehheh

yatie's EPISODE said...

cantik betul (:

ada bakat tu jadik ibu. kehkeh

eyjalukman said...

hihi habislahhkak dla kna spend duit raya utk ank sedara . tknk bg kita duit raya ke ? hihi

pape pun , thniah pd teman sprjuangan kak dla tuhh ;)

Gayahspears said...

ehem2... yunk.. i ade bakat pegang ibu je... hahah

yunk2 u bila lak nk kawen..huhu >_<

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥