APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, June 17, 2011

CABARAN 3 HARI...

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Barang yang lepas jangan dikenang bak kata SEPAH ML..Tapi jadikan ia sebagai pengalaman dan pengajaran..Kita teruskan dengan cabaran yang baru yang bermula pada hari ini hingga hari AHAD. Terengganu kan dapat cuti pada hari Ahad sebab menang BOLA PIALA FA  dan  JUARA SUKMA..Tapi aku tak balik kampung, ada hal yang tak dapat dielakkan dan yang sedihnya aku HOME ALONE la minggu ni...Hukkkk...Bibik sekom macam biasalah, siput sedut..Kena buat sesuatu ni taknak bagi bosan..

Auwwww...cekcinyeeeee :P

 CABARAN PERTAMA : MEMBASUH BAJU
Banyak betul baju tak basuh rupanya..hakhak..sejak bibik melarikan diri saya terpaksa basuh sendiri..haha

CABARAN KEDUA : MASAK
Dah penat2 basuh baju mestilah lapar perut ni..

CABARAN KETIGA : MAKAN DAN MENONTON TV
Ini pun dikira cabaran ke??Cabaran marathon drama2 korea..hehe

CABARAN TERAKHIR : MEMBOLAN
Tidur sambil berharap dapat mimpi2 yang indah..hehe..susah betul cabaran ni..

Hahaha..Cabaranlah sangat..Sahaja aku buat entry yang ringan hari ni..Sudah2lah memberatkan kepala korang melayan entry hackers semalam..Jom layan hujung minggu pulak..HAVE A FUN-FILLED WEEKEND..OH YEAH !!

nasi tambah : esok ofis ada buat pertandingan memancing..tak tahulah pegi ke tak..orang lain sume bawak encek suami..segammlah saya T___T
Kalau BEST, sila LIKE

36 ORANG MENYAMPUK:

ecah mashuri said...

heee...tercabarnya raseee...rase nak buat gak cabaran tuh.paling best cabaran tido paling lame.huhuh

Cik Ezy said...

tido la paling best rasenye..
haha

JIJI YU said...

cabran memberangsangkan tu

Shamsuddin Amin said...

rajinnye masak...
nak sikit...^^

nurdani said...

sungguh mencabar.haha. tido adalah cabaran terbaik!

Far8 budak baik said...

stock sup sampai 3 hari tu..
asal tak sebulan je..
weh2..aku pi time perlawan bola kat bukit jalil tu..
mmg best..penat aku sorak..
sila puji k..hahahaha =p

Cik TeN10 said...

kite pn sme mcm echah.. tercabar tahu.. skrg ni asyk ngadap buku jek.. nk layan drama korea jgn arap la time skrg ni.. aduhh serabut bebeno.. xpe2 nt kite da xbusy kite sahut cbran dyla jugak.. hehehh nk jgakk kn ^^

Roza Ami Nanomiya said...

angau dengan oppa mana plak ko ni

blog-tips-kurus said...

chaiyok d_LA!!!!!!
jumpa JunPyo tak???

BlueberrY CheesE said...

dilaaaa!!!
lama x lawat dila. ira bz sket. huhuhu
wahhh semua tu cabaran ke? yg paling best yang last tu!!terbaekkk!hihiih

Подтверждаю said...

as salam..
macik dLaa !!!
macik dLaaaaa!!!!


nak join!!!

=p

wa khairul onggon said...

Atleast ade jugak benda nak buatkan.. Saya pun buhsan tul hari ni :P hehe

Hanis MY said...

auwww i likee baju tindo cekci itewww hehe...tu dia siak mipi k-pop lagi hehe comel la dyla ni

Rtp Farra Arisha said...

sahut cabaran itu :)

apik pehe said...

hahaha..ternak lemak la mak cik..takyah susah2 keje..hahaha

fadh leyanie said...

cabaran membasuh baju..mmg best..sekaligus dapat bersenam..kalau basuh pakai tangan la.haha

Papa Mifz said...

teringat zaman bujang selalu basuh baju guna tgn jer...

Robot | Sakti said...

hehehe..banyaknye cabaran dyla.

p/s: dah buat entry kartun dah sekarang.comel. :)

ini aku? said...

terok giler cabaran ituw.. ahahaha.

HonEyBuNNy said...

hehe...

mesti tercabar dengan cabaran neh...hhaha

mai ckit sup ayam...ila suka la sup ayam..huawwaw

ain zuraini said...

walaupun dla tak main bola tp bestla dpt coti free...ehehehehe selamat bercuti...

Aujinz said...

aduhaii.. kalau aku konfem kantoi cabaran cenggini.. koh koh koh

puteri ain said...

haha.. berat betul cabaran tdo tu .. hehe..

nelly said...

memasak ? hehehehe
:p

pandailah masak sikit2 je
=='

adan said...

mesti penat basuh kain guna tangan kan..

ahsfantasy24 said...

ehehhee..
sis, siyes bab membolan tu sukar
ket na pncing mmpi jejaka2 ensem
di wilayah sane, wlw pape pn,
all d best! hehe~

ain revival said...

cabaran ke 3 n ke 4 cik dyla mmg sebijik sama dgn cabaran sy..hehhe

SiS NaD said...

Salam Cik Dyla...

Dah terselamat dari hacker ye? Gud3!~ Boleh teruskan cabaran dengan hati yang senang... :D

Zura said...

lukisan yg cute menceritakan sume tentang aktiviti dla..cute sgt..

aanie said...

dla, knp mu meraikan kekalahan kita??dush3...

Fariross said...

makcik ai dah lame teringin 3 hari yang cam tue, rindu weh... tapi mana buleh punye, aku lindu nak bermalasan, tak yah pk perut org, pk perut aku makan apa2 jea... tidur, malas mandi, malas kuar umah... malas segala2 nye lah... nak2 lau musim2 hujan kan, uwaaa kau kena bersyukur tue tau..

Fariross said...

makcik ai dah lame teringin 3 hari yang cam tue, rindu weh... tapi mana buleh punye, aku lindu nak bermalasan, tak yah pk perut org, pk perut aku makan apa2 jea... tidur, malas mandi, malas kuar umah... malas segala2 nye lah... nak2 lau musim2 hujan kan, uwaaa kau kena bersyukur tue tau..

Raji and Yeen said...

weh susah btol cabaran kau tuh
hahahaha doodle kau smart gle ah..

alexa yussida said...

yg last sekali mmg amat susah la..cabaran habes...huhu..dah lama tak dpt tdo dgn tenangnye..asek2 terbayang exam n muka pemeriksa je..tension !sobs

miszlullaby said...

hahaha.senang sangat cabaran2 tuh!Ml pon nak join XD

zati embong said...

hahaha.jat x hlg lagi debor tgk final FA hari 2.haha.

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥