UBAT MENGANTUK PALING POWER !

ASSALAMUALAIKUM...
Mengantuk gila hari ni okayyyy !!! Rasa mahu hantuk2 kepala ni.. Semalam rajin sangat pergi layan FUTSAL sampai lewat malam,pagi ni masuk ofis rasa blur2..Puas dah IKHTIAR tak nak bagi mengantuk..Minum air NESCAFE, pasang lagu METALLICA, SOAD, baca LAWAK KAMBING FADZLI tapi keputusan tetap hampeh! Dia oke kejap je lepas tu semakin lama semakin down to earth mata ni..Akhirnya aku jumpa ubat paling POWER !!!!! Memang hilang mengantuk ni.. Tak boleh lawan dengan ubat lain...AWAS !! Ini bukan IKLAN UBAT  !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Sayang sayangku...Kalau dah mengantuk tu takde dah ubat paling power..TIDUR la jawapannya..Dapat tidur macam SINCHAN memang bahagialah...Serius aku tertidur tadi..Nak buat macam mana, memang tak boleh tahan oke..nanti qadar la balik waktu tidur tu, balik lewat setengah jam ke, takpun kau buat kerja sampai pagi esok terus <--- Pesanan dari otai tidur!


Ingat nak menari macam SINCHAN tapi saya sedar saya berada di pejabat sekarang ni bukan di rumah atau di dalam bilik air..Baiklah, itu sahaja tips dari saya..Amalkan JARANG2 ye amalan di atas..GANBATTE DYRA-CHAN !!!

nasi tambah : esok dah weekend !! yibba yibba !

Comments

zati embong said…
dLa,bukan ke hari ni ganu half day?

ayah jat dtg kuantan hari ni.hihi.nk g amek adik kat utm skudai.hihi
wahida idris said…
betol3, kalau mengantuk memang tak boleh nak tahan. nanti sakit kepala pulak kan. huhu
Zura said…
kalau dpt tidu bile ngantuk mmg nikmat dla...nak nye bile org dh sorongkan bantal
kekekeke.. saya dah suspen dah tadi... kekekeke... :P
d_LA said…
@zati embong
tulah pasal, dahla keje smpai pkl 3.30 je, mengantuk gila lak arini..tp dla biasa blk lewat gak jat..qadar balik waktu sia2 td..hihi
Anisa Hang Tuah said…
comel kartun tuu

suke lukisan kamu
:)
JIJI YU said…
aku salu amalkan dalam bilik musuarat guru2..sebab kat situ ekon die sejuk
amny said…
cube je test menari kt office tu...hehehehehhe
Farhan Zulhusmi said…
hahaha.....ubat mengantuk erk...
hehehe...
lagi2 kalau dah kenyang...memang kena cari ubat ini..hehe
Awatif ^^ said…
comel gile sin chan mcm k.dla:D

peh, tido lah besttt!
Heh,kite klu ngantuk pun tdo kat opis ni Dla.Tdo atas sejadah ngan telekung..pergh..masyuk..10 min jadilah..haha
cik heroin said…
haha. dh tdur tu bos xmrh ke. btw, cmel dla lukis.
miszlullaby said…
betul-betul.ML baru bangun tido! rase segar sket bijik mate ni ha~ ^__^
khairunnisa ♥ said…
tadi tdiur time exam. memang takleh tahan mengantuk :)
nelly said…
kalau menari , nanti orang pandang semacam ~hahahaha
alexa yussida said…
hehe..mmg tdo la ubt mujarab..:)

dla,nama dla dkt profile keluar farra..weewittt faradila ke?:D
cik anum said…
alololo.. comeynyee sinchan. ahakss :)
Ain Zulaikha said…
wakakakakka itulah ubat yang terbaik ya hahahha
Scya Lollita said…
WUUUUUUUUUUUUU , haha . tidur memang best gila . tambah2 best bila mimpi best2 .
**kaki mengantuk**
Wijdan Hawani said…
"Wehh, ko buang tebiat apa?" kata kawanku sambil memegang dahi, "Demam ea?"

tak nak ikut tips ni. tak nak taak nak. hekhek.
ishiko said…
kehkehkeh... tertdo jugak...
bahagia kn walopn dpt tdo sekejap^^
apik pehe said…
hahaha...main futsal smpai tak hengat dunia la tu
cik teyn teyn said…
kalo time tertido tu suruh kawan sergah , nescaya tak mengantok lagi . hehe
hans0 said…
shinchan itu lucah,,, aishh apa la dia mimpi tu
HonEyBuNNy said…
hehehe..lawak la...

bestnya tido..tetiba rasa mengantok...hehe
sabree hussin said…
tidur tu la memang ubatnya yang paling mujarab untuk kes-kes mengantuk ni