APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, May 26, 2011

SUDIRMAN CUP 2011 INDONESIA vs MALAYSIA















Frust? Memang frustlah nak2 kalau lawan dengan Indonesia aku rasa cam tak boleh terima je kalau dorang menang..Tapi nak buat camne, pemain wanita kita memang agak jauh terkebelakang sikit walaupun REGU WANITA dan REGU CAMPURAN sudah sehabis daya berentap tadi..Kesian masa tengok perseorangan wanita kita masa lawan..Memang teruk kena..*Cakap banyak kau dla, pergi mainlah kalau terer*..Sebenarnya bajet kita boleh menang tadi, beria aku siap lukis lagi konon nak bagi kelainanlah entry sukan kali ni biasa kan laporan skema tu cam boring je korang nak baca, sekali kalah la pulak..Tapi update jugaklah, penat kot tangan ni dok lukis..wuhuhuuu..

Petang kang nak pergi airport..Nantilah kita ceciter next entry ya kenapa aku ke sana..So, sorrylah kalau dla slow sikit blogwalking ya..Take care semua^^

nasi tambah : LIN DAN makin kurus lah..kenapa abang??kenapa abang?kau diam peah <-- itu sepah punya dialog daaa...hahaha
Kalau BEST, sila LIKE

26 ORANG MENYAMPUK:

syakey said...

badminton tgk tym Olympic ja. XD tak tau brita terkini. haha

tennis punya brita takdak? roger federar <3333 :P

blog-tips-kurus said...

(wey! tadi i da taip. celcom ngek!)
akak pengulas sukan,
i nak request sukan konda-kondi, rounders, baling selipar ke..!

Cik TeN10 said...

haha.. dla tahu tak.. fatin lebih tertarik pd berita yg dihighlight kn dgn wrna kuning tu.. kih3

Sasa Al-Sharif said...

berita gempak, lindan dan dla. melepas semua blogger laki. aish.. haha

lama bercuti blogging. hari ni dtg tgk cerita terbaru dla

sahromnasrudin said...

tak tahu piala sudirman nie...nama nama dia sudirman..buatla enrri khas erk....

^ Uncle Syaf ^ said...

tak pe..next time malaysie menang pulak..die naik turun naik turun kan..


btw, uncle tertarik ngan care blog kamu sekarang, kalau boleh terus kan dengan gambar2 & dialog awan yang macam tu, sangat kreatif, betol, tak ramai yg buat macam tu, so teruskan ok....memang cool, senang nk bace, uncle suke gile....congrazt :)

apik pehe said...

hahhahaha..berita mana satu la yg apik nk tumpu nih?hishhhh..koya lah tuhhhh

khairunnisa ♥ said...

Psst, sabtu ni nak tgk kawan lawan main badminton ;)

suka baca yang kena highlight yellow tuhhhhhhhh. Lin Dan + Dyla? ^_^ persamaan, dua dua main badminton. take care <3

Papa Mifz said...

piala sudirman mmg Malaysia x berapa power...kalo piala thomas rasanye leh makan indon...

Nur Liyana said...

hehhe..lin dan dan dla???hahah
bila kenduri??nk datang jugak kenduri tue.,..hahhhaa

airaniez wirdani said...

Pengulas sukan TV mana ni?Pakai tudung lagi..bagus2..tapi bilala ahli2 sukan kita yg ppuan nak tutup aurat ye?alamak,off topic..hoho

puteri ain said...

hahaha.. comel betul ..hehe

eqbalzack said...

cute! hehe

aanie said...

hahaha..prasan..xpe, aku doakan mu berjaya memikat lin dan..lepas ni boleh la dia wakil mesia...yahuu...

HaNa Hani said...

pergh..xleh bla ohhh ayat bwah tiap lukisan tuh
kowt2 la doa kan
leh je jadi
^_^

teyn teyn said...

cita2 nak jadi pegulas sukan ker? hihih

... said...

as salam..
adoi..comel2 je XD
kalah menang, takpe.pakcik tak kisah sangat. yang penting, bawak balik topi tu. kalah pun mesti amik. haha


▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow~

cuma nak tanya..

apa mood makcik dla sekarang ni? sebab? meowww~

terima kasih. update2 selalu ;)

miszlullaby said...

wehoooo..semoga mak ayah dyla selamat sumenye...berita tu btul ke dyla?

ain zuraini said...

ayat berita yg kat bwh tu tak boleh blah la...ekekeke

Miela Tahril said...

yang mengusik jiwe yg lawak sepah dselitkan tu.hahahaha.....lawalah lukis.gunakan paint ke?tabahnye anda mlukis.g0od job

d_LA said...

@syakey
tenis lyn jugak tp x bersungguh sgt sbb xtaw jadual dorang..

@blog-tips-kurus
hahaha..dla pernah review la sukan2 ms kecik2 dulu..terlepas baca kot

@Cik TeN10
hahaha..biasa kalo tgk berita kdg2 dla fokus berita kat bwh gak..hehe

@Sasa Al-Sharif
hahaha..blogger lelaki sume dah ade aweks la sasa..hehe

@sahromnasrudin
InsyaAllah, kalo dla ingat tp ramai org xtaw psl sudirman cup ni..huhu..patutla kalah..hee

@^ Uncle Syaf ^
kalo main group mmg tipis la nak menang..kalo individual boleh la hrp kat lcw n koo/tan..
thanx uncle suke baca, xla boring sgt kan nak baca^^

@apik pehe
fokus yg kuning pik..hahaha

@khairunnisa ♥
nisa x main skali ke??mmg berangan la dgn lin dan tu..hehehe..

@Papa Mifz
piala thomas pun sm gak sbb main group..leh hrp yg individual je skang ni..huhu

@Nur Liyana
tgu dla edar kad kawen..hahaha..kuat tol berangan

d_LA said...

@airaniez wirdani
pengulas tv ramai dh pakai tdg skang..ssh nak cari yg ttp aurat yg main sukan ni..pelik gak, kenapa mesti pakai suar pendek, skirt sume tu kan..pakai suar pjg xleh ke?

@puteri ain
hehe..thanx^^

@eqbalzack
hehe..cute ye abg eq?thanx^^

@aanie
haha..nsb baik ma aku xtaw..nt ma aku pegi doa biar jd, jauh pulak nak htr rombongan..hahaha..koya giler^^

@HaNa Hani
haha..berangan x abes2 dla ni^^

@teyn teyn
kalo diberi peluang mmg nak..tp nk bhgian sukan je..hee

@...
topi ape ni pakcik??hehe..

@miszlullaby
mesti ML nk komen kat entry lg 1 kan..hehe..berita sukan ke yg ML tanya ni??yg kuning tu jgn caya..tp yg dlm kotak tu mmg betul la ML..x tipu pnye..hehe

@ain zuraini
hahaha..biasalah xnak bg rasa skema sgt kan..hehe

@Miela Tahril
lawak sepah mmg sempoi..dla suka gile..
dla lukis gune photoscape..lukis ikut mood je ni..thanx miela^^

Anonymous said...

Lin Dan pakwe saya sila jgn kacau <--- arahan sy..hahaha

d_LA said...

@Anonymous
hahaha..tp lindan yg suke kacau saya..sy xleh watpe dah..hehe

alexa yussida said...

hahahha mula2 baca yg dalam bulatan tuh je...lpstu apebenda kuning2 n cinta pandang pertama nih..scroll up balik baca smua..perghhh hahahaha...selamat naik pelamin dla:D

d_LA said...

@alexa yussida
haha..skang kan kalo berita kat tv wat style camtu..berita kat bwh kdg2 lbh hangat..hehe..naik pelamin org punya aci x?

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥