PERJUANGAN BERMULA

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Sebenarnya macam dah malas nak layan..Ingat nak off je lappy ni, sambung perjuangan yang terbengkalai..Tapi terasa nak juga try bukak BLOGSPOT yang semput beberapa hari ni..Bila buka, eh betul ke ni dah oke??? Kang nanti kalau update entry hilang lagi...Yang paling harunya, KOMEN2 untuk hari KHAMIS semua hilang..Huwaaaa...Tak sempat makcik nak jejak balik..Sedih rrrr camni..Sorilah ye semua yang komen, sila marah kat blogspot..

Pagi ni nak try je update ni sebab rasa cam ragu-ragu je, entah2 petang ni sawan balik blogspot ni memang kena beli hosting la nampaknya..huhu...Okelah, hari ni dla ada MATCH sebenarnya, mahu pergi kumpul tenaga jap.. Match ape lagi kalau bukan BADMINTON..hehe.. FRIENDLY MATCH je dengan PEJABAT MARA..Hope dla boleh perform dengan baik ye..KALAH MENANG belakang cite..


AJA2 FIGHTING DLA ^^

nasi tambah : damn! terus penyakit "BUTTERFLY IN MY STOMACH" menyerang! 

Comments

anak buah lee chong wey ni..bhahaha..
SYAFIQAHSALEH said…
hai lee chong wei :D
d_LA said…
@Taufan Bin Ribut
hahaha..mmg ribut taufan melanda kalo chong wei dgr..
d_LA said…
@SYAFIQAHSALEH
ni bukan lee chong wei..
tapi DLA DAN !hawhawhaw
Cik TeN10 said…
tu la hilang sume komen.. harap2 da ok la pasni.. tak semput2 lagi..

wah2.. seronoknye.. suke jugak main badminton.. ganbatte ye dla.. the best woman win !! hihi
... said…
as salam..
yeah!! makcik dla berjuang!! !yeah!!
kalau kalah kambing2 pakcik nak ngembek kat makcik dla puas2~
kambing2 saya berdaulat

=p

woah! makcik dla tunjuk ketereran. hehe
Shamsuddin Amin said…
go dla go...
hehe
kalahkan mereka...^^

sehat la dla klo camni
asyik bsukan je...
Zura said…
a'ah komen sume hilang...tensen je
Awatif ^^ said…
caiyok!!!!!!!!

ceh, dla dan pulak.. hahaha
hans0 said…
wong mee chew main untuk MARA ke?
adan said…
semoga blogspot tidak gila lagi... caiyok2.. kalah kan.. lee chong wei er.. semangat perlu ada.. erk! ahahahaha....
khairunnisa ♥ said…
salam dla,
ye, komen 11hb byk hilang.

"butterfly in my stomach"?

^_^ <3 main mesti menang tau.

caiyo caiyo dla-chan!
Ain Zulaikha said…
ada battle ke ni? good luck :)
azlin azman said…
byknya bsukan, haha, bkk blog cik dyla byk bsukan. bgus ! haha

sy heroin, sy dh pndah ke sini :
http://linazman26.blogspot.com/

feel free to visit !! ^^ blog dlu ada mslah ;(
HonEyBuNNy said…
good luck...

maian badminton sampai menang tau..hehe..

betul tu..sakit hati lah dgn blogspot..huuh
zati embong said…
dLa, itulah psal.boleh plak blogspot ni buat hal.ada org hack ke?huhu

semua comment hlg!oh xsukanya.
Gayahspears said…
bila nak lwn dgn Gayah ni Dyla?? hahaha