APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, May 19, 2011

Contest candid dari blog SUEMUNCET

ASSALAMUALAIKUM N HAI..
Pada hari yang bahagia ini, saya LAdy_dyLA ingin melangsaikan hutang yang makin lama makin sampai kemuncaknya..Sebenarnya suka lah jugak join CONTEST ni sebab rasa nak cabar diri kita kan, ada bakat ke tak..

Kali ini AWEK JEPUN CIK FATIN-CHAN yang tag dla untuk join contest dari SUEMUNCET..Comey bebenor nama beliau nih..CONTEST CANDID diberi nama..Kalau takde pic candid, FOTOGENIK pun boleh..Actually aku tak tahulah had berapa keping yang boleh letak..Maka aku pun PENING nak pilih gambar mana..So, mintak izin la ye dla letak beberapa keping gambar..Kalau2 rasa TAK PATUT bagitahulah ye, dla dengan senang hati akan delete T___T


Sebelum tayang gambar nak siapkan slogan dulu...
SAYA FOLLOW BLOG SUEMUNCET kerana blog beliau sangat simple, ringan dan sedap mata memandang, pendek kata lepak lama-lama pun takde hal punyalah ^^v..Keep on blogging bebeh!

Sila picit banner di atas untuk ke blog beliau..
GAMBAR2 YANG BAKAL BERENTAP !
Gambar candid ini dla capture masa pergi rumah kawan..Time ni kampung beliau dilanda BANJIR BESAR..Sebenarnya kiri kanan jalan tu ada rumah tapi semua musnah kerana BANJIR..Korang boleh baca selanjutnya kat SINI

SEMANGAT BOLA..hehe..Time ni masa HARI KELUARGA 2009.. Best tengok telatah budak2 ni main bola.. Tengok bajulah dah macam jubah gayanya..hehe..

Nampak je monumen ni terus rasa nak gi peluk ketat2 bajet sampai..Kawan dla pelagi, terus menjalankan tugaslah walaupun tanpa disuruh..hehe..MONUMEN MENARA KALYAN, UZBEZKISTAN ni lokasi dia kat TAMAN TAMADUN ISLAM, TERENGGANU je..tapi tempat ni sangatlah cantik..Boleh baca kat SINI, SINI dan SINI..Fine, gambar ni memang over  (-_-')


Peserta audition AF9 yang tersingkir sebab terlebih umur..haha..Actually ni masa JAMUAN RAYA 2010..Dorang ni owner pejabat kitorang..Memang pulun ahhh dorang KAROK sampai taknak berhenti..Jangan main2, dorang bantai LAGU MELAYU tau..
Satu2nya gambar fotogenik kot..Perkenalkan ANAK SAYA..ehhh, anak buah saya^^
Tak tahulah semua pic di atas tu dikira candid ke tak..Janji dah try sedaya upaya kan kan kan...PERHATIAN kepada DIA, KAMU, ANDA, AWAK dan SEDARA kerana korang telah ditag dengan sengaja.Yang lain kalau nak join silalah ye, contest ni tamat pada 21 MEI 2011..Lagi beberapa hari je ada..Okbai!

Kalau BEST, sila LIKE

44 ORANG MENYAMPUK:

alexa yussida said...

feeewittttt...

gelak guling2 tgk 'jubah' jersi budak2 tuh..ekeke xde lagi besar ke nak kasi..ya aduii..hihi:)

gud luck dla..
eh mcm kenal je si 'dia' :)tq

Awatif ^^ said...

waaaa~

gambar menarik!!! lagi2 yang peluk monumen menara tu!

21 mei dh kene daftar kat uitm~ hihihi

good luck yea!

echah mashuri said...

gudluck sis.nantii mng bawak2 la blnje ecah neh....bile lagi.heeeeeeeee

zacky ~786~ said...

alaaa.. cumel budak tuu.. :)

miszlullaby said...

Gamba 1st best sebab ade sun rays tu=)

Ati Masrif said...

salam,

cantik2 semua gambar2 tu

^____^

blog-tips-kurus said...

Majulah sukan utk Msia!!

cik heroin said...

sy nk tny nk letak bnda ni, TAJUK ENTRY ANDA


sy letak dy jdi link pham x? heee hee

d_LA said...

@alexa yussida
Kitorang ni lglah,ms tgh snap tu mmg dok gelak guling2 tgk adik2 ni nak2 yg lelaki plg kecik tu..klakar gila dowh!!!

@Awatif ^^
menara tu mmg unik gila even monumen je..sayonara awa..study smart okeh^^ thanx salu masuk blog akak ni taw..nt updatela blog kalo sng2 ya..take care

@echah mashuri
echah mai la cni..konpom akak banje cendol..hehe

@zacky ~786~
ikut muka mak sedara dia kot..haha

@miszlullaby
dla pun suka pic tu sbb x sangka camera murah bleh amik pic camtu..hehe

@Ati Masrif
salam..thanx ya ati^^

@blog-tips-kurus
yaaaa dan juga untuk tubuh bdn kita..hehe

@cik heroin
camni, yang dekat "link entry anda" tu masukkan link latest entry then letaklah tajuk apa2..ce terai ce terai

saya_arief said...

all the best dyla..
contest ambe, deme xmboh join ke?
:P

zati embong said...

dLa,jat suka gmbar yg 1st!

good luck dear.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

eh eh eh, foto dkt monumen tu superb sgt2, siap peluk2 lg. hehehe.

anyway, goodluck ya syggg!

JIJI YU said...

ekeke...ni je gambor candid yg ko ade

aanie said...

good luck weh...nasib baik aku xde dlm list...hahaha....

maCy said...

aiyoh. nak peluk tgn ta smpai ;)

Cik TeN10 said...

haa join jgak akhirnya.. good luck utk dla jgak !! suke gmbr last.. geram tgk pipi dia.. chubby sgt.. rsa nk je cubit2 smpai merah pipi dia.. =.=

Hanis MY said...

wow wiiii cun2 semenye... goodluck dyla...

p/s:geram tul tgk gambar anak buah dyla tu!

mykhalis said...

khalis suka gambar pertama..cantik sangat

cik heroin said...

meh join cntst nk plak kk, lg snnag keke


JOIN CONTEST & MENANG ROOM MAKEOVER WORTH RM5000

Papa Mifz said...

wah comel la anak buah nye...nak kenalkan kat Mifz la...hehe

fadh leyanie said...

serius..
cantik la gambar2 kat atas..
insyaallah bole menang ni.:)

nurdani said...

gambar first tu cantik!
nak join jugak

Redbloodsnow said...

comel giler lah pic last tu...hehe. well, good luck dla :)

Amirrah Zawani said...

gud luck dyla..
lawak pulak tgk baju yg macam jubah dah.. hehe ;)

Shamsuddin Amin said...

alololo...
comelnye yg last... huhu

HonEyBuNNy said...

good luck....

comeii bangat anak...eh silap..anak buah..hehe

^ Uncle Syaf ^ said...

pewitt die join contest siot..ha3
gud luck


p/s: blog tuan hamba dah dinaiktaraf jadi blog yang dibace hari2 oleh uncle syaf..he3, insyaalah cube tak ponteng bace blog ni..thanks cuz support uncle..he3

khairunnisa ♥ said...

Good luck dLa ;)

senyum jap tengok baju masa family day and candid masa banjir. nice.

dan rasa nak picit baby tu ^^,

sahromnasrudin said...

mmg superb la pic peluk menara tue..payah nak snap tue huhuhhhh

vanetian said...

as salam..
hoho~ semoga menang makcik dla!~
er..pict pertama tu sapa.
ala2 alien

XD

ahaha~ gambar yang last tu~
nak tunggu nasi minyak~
moga cepat2 caption dan gambarnya bertukar jadi. 'anak saya'

;)

erk. esok last. hohoho. tak dan nak join. wuuu

sueMUNCET said...

hye dear..thanks join contest nie..goodluck okey.. ;)

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

haslinda said...

gudluck dla...^^

raihana said...

comey nyew bdk tu..huhu~

ain zuraini said...

suka gambar yg last tu...ehehehe

Far8 budak baik said...

weh weh..aku suka pic first tu..
mmg lawa....
agak agak boleh menang ke??
hahahaha =p

apik pehe said...

hahaha..jalan2 selamba jer ek kt jalan yg rosak tu...
haishh budak2 zaman skang..
hehe suke tgk semangat dak2 yg main sukan tu

Robot | Sakti said...

hohohoho

lawa-lawa gambar dio.

semoga berjaya.

:)

Aujinz said...

dah tiga kali sampai terengganu, tapi Taman Tamadun Islam tue tak sampai sampai lagi.. hahahaha

**::CIKNUURUL::** said...

wullamakkk!,.cntik sgt gmbr2 sume tuh,..rse nk join tp apekn daye,.ketapi lmbt gerak la hri ni,tu yg smpai xkne mse kt umah dla ni,.huhu,.xpela,xde rejeki,.btw,gdluck ye dear,.hehe

d_LA said...

@saya_arief
thanx..nt dla join ye..InsyaAllah^^

@zati embong
dla pun suke pic tu sbb tu letak 1st skali..thanx jat^^

@FIFIEY LYCHEE MARATION
monumen tu mmg cantik sgt2 tu yang siap peluk tu..hehe..thanx fiey^^

@JIJI YU
kang kalo aku letak 40 keping lobam bijik mata tgk nt..haha

@aanie
haha..aku tahu mu x minant contest..mu suke GA je kan..thanx weh^^

@maCy
hahaha..sabo jelah

d_LA said...

@Cik TeN10
hehe..dla mmg suke wat keje last min..tu pic ms kecik sbnrnya..hehe..skang dh x bape chubby dah..

@Hanis MY
tahnx k.hanis, nt balik dla tlg cubit pipi dia^^

@mykhalis
dla pun suka yg 1st^^

@cik heroin
InsyaAllah, kalo ingat..hehe

@Papa Mifz
mifz mude lg kot dr anak buah dla ni..hehe

@fadh leyanie
thanx fadh..InsyaAllah kalau ada rezeki^^

d_LA said...

@nurdani
ramai suke yg 1st pic, same goes to me..join je dani..memeriahkan majlis^^

@Redbloodsnow
pipi dia tu yg chubby..thanx zie^^

@Amirrah Zawani
tu la psl, mmg lawak giler pic tu..hehe..thanx mirra^^

@Shamsuddin Amin
ada comel cam mak sedara dia tak??haha

@HonEyBuNNy
thanx dear^^ budak2 sume comey kan

@^ Uncle Syaf ^
haha..time ada idea rajinla join..

terharu oke..uncle pun thanx sbb support blog makcik dr dulu lg^^

d_LA said...

@khairunnisa ♥
thanx sha..sume mmg pic kenangan terindah^^

@sahromnasrudin
nak snap senang nk posing tu yg payah..haha

@vanetian
salam..
InsyaAllah kalau ada rezeki..
1st pic tu bkn makcik la, kwn dla..jaat tol panggil alien..bako kang!haha..

Amin..kalau lmbt sgt dla cari anak angkat je..hehe

@sueMUNCET
welcome..oke, dla dah like^^

@haslinda
thanx dear^^

@raihana
budak2 mmg comey^^

@ain zuraini
suka juga^^

d_LA said...

@Far8 budak baik
yaaa.aku pun suke gak yg 1st pic..
agak2 kalo org lain x menang aku leh menang kot..muahaha...

@apik pehe
tu bkn jln rosak la pik, tp banjir..huhu..sedih tgk kg kwn dla tu T___T...

@Robot | Sakti
thanx robot yg sakti..hehe

@Aujinz
Aku keje 3tahun kat Tganu baru tahun ni pegi TTI..hahaha

@**::CIKNUURUL::**
tu rrrr, dla mmg suke last min join contest, nt nest time dla buat awal sikit..awal sehari ke..haha..thanx ye nurul^^

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥