CITY HUNTER

ASSALAMUALAIKUM N HAI...
Rasa macam dah lama tak share drama/filem dari negara kedua saya KOREA..hehe..Bukan lama tak layan, boleh kata hari2 kot dok layan mamat2 dan minah2 Korea tapi dla minat bukan sebab pelakonnya tapi jalan cerita tu penting babe..Malas rrr nak amik pusing kata2 orang yang cakap sebab layan kerana muka dorang hensem siap buat entry khas lagi untuk kutuk dorang...Rasa nak gelak guling2 je baca..Mudah melatah gak ek rupanya, macam aku ni tak minat cerita Indonesia tapi takdelah saja2 nak buat entry tak suka cerita dorang kan..Dah memang CITARASA masing2, mungkin ada yang suka tengok cerita yang SUKA DIDERA, SEDIH2, JAHAT nak mampus kan...Biorkannya aja...

Perghhhh...mukaddimah aje..Actually dla nak share DRAMA TERBARU ni, tak tayang lagi sebenarnya usahkan kat Malaysia, kat Korea pun belum tayang lagi..Sekali tengok dia punya TEASER wahhhh, teruja gila dah ni nak download..wahaha...Pelakon2nya pun memang dah femes amos dah..Peminat Korea memang kenal la..Actually drama ni diadaptasikan dari MANGA JEPUN yang bertajuk CITY HUNTER yang ditulis oleh "TSUKASA HOJO". Sebab dla memang suka gila drama yang action camni..Hope tidak menghampakanlah jiwa raga ini..Apalagi, geng kpop, jangan lupa saksikan ya..hehe..

Pelakon-pelakonnya :
Lee Min Ho as Lee Yoon Sung
[Famous dalam Boys Over Flower dan Personal Taste]

Park Min Young as Kim Na Na
[Famous dalam drama Sungkyungkwan Scandal dan I Am Sam<--Lee Min Ho pun ada berlakon gak.]

Lee Joon Hyuk as Kim Young Joo
Hwang Sun Hee as Jin Soo Hee
Goo Ha Ra[KARA] as Choi Da Hye

Oke, jom layan gambar2 dan teaser pulak^^

Bakal ditayangkan di Korea pada 25 MEI 2011 ini.

Orang Korea memang suka wat rambut camtu..hahaha..jimat masa malas sikat rambut kot dorang ni..Ada diorang kisah?

wahahaha...ailaik!

Teraju utama..

Smart abes rrr abang pakai tshirt hijau lumut neh...Boleh berkenalan?

Poster ni cun !!!

Komik Jepun.


Best kan teaser dia..Teruja gila dah makcik tengok ni..Tak sabar pulak nak download cite ni..Salah satu sebab utama kenapa aku suka sangat cerita2 dorang sebab diorang ni SEMANGAT GILA2 bila hadapi masalah, down pun kejap je dan perwatakan dorang ni lucu sangat2, comey tengok..hehe.. Annyong^^

nasi tambah : baru habis layan cite PLAYFUL KISS[cite ni dah lama sebenarnya] dan MY PRINCESS[baru jugak]..Okelah, not bad, quite fun..

Comments

alexa yussida said…
saya suka lee min ho..wahaha ;p tettt

amboi dla..duk laik aje nah yg tuhhh..haiphaip piyat tinge kang :D

mcm best je..
eqbalzack said…
Salam...
Abg eq akan umumkan keputusan GA 'I LIGHT U' pada Jumaat ini, 20/5/2011 pukul 10 pagi. TQ
Ardini Humaira said…
ai tumpang laik jugak yang u laik tu yunk kikiki.. tutup mata :D
JIJI YU said…
..sipe deyh..nok ambik nga demo ni beyeh dop
Zura said…
xminat cite korea..
d_LA said…
@alexa yussida
hahaha..lee min ho berlakon best kan..mmg suke sgt bab gitu..hehe

@eqbalzack
salam..x sbr nak tahu result nt..tq abg eq^^


@Ardini Humaira
kite geng...miahaha..

@JIJI YU
bereh boh..heee

@Zura
:( xpe, minat org xkan sama kan..
aanie said…
aku x kenal sgt artis korea ni....aku kenal rain je kot...sebab suka tgk cite full house tu..hohoho....
sahromnasrudin said…
alamak...tak kenal la...tp adik saya mmg minat giler korea nie heheheee
zunitaramli said…
wahh, peminat korea ye. saya xtau nape saya xminat cite2 korea.. :(
ecah. mshuri said…
huih..npe abg lee min hoo sy xckp pn dia blakon drama baru.ni yg nl sentap nehhh.xnak ah msg or col dia ag.;p
Redbloodsnow said…
style lah rambut hero tue :D
ARJUNA.Inc said…
bler la arjuna nk dpat bdan cm2..hahah..sies..org korea bnyak tough2 simple la..x terlalu besa..suka ok..btw arjuna tgok cte korea ikut cte gak la..lyan jgak la mknenye~~..hahahaha
d_LA said…
@aanie
hahaha..okelah dr x kenal langsung..

@sahromnasrudin
adik tu mesti perempuan kan..hehe..

@zunitaramli
biasalah tu, x semua minat bnda yg sama kan..huhu

@ecah. mshuri
lupe, lee min ho psn kat akak je suruh tlg sebar kat blog..miahahaha

@Redbloodsnow
hehe..rambut camtu xyah sikat kan

@ARJUNA.Inc
yaaa..itulah point yg dla cari..hehe..nmpk kan dorang jg bdn dorang..mmg cun ahh body dorang ni, yg lelakilah kan dorg punya muscle mmg sedang2 je..hee..drama dia kalau yg action mmg best..x sume cite dorg romantik ekceli..jom layan^^
Hanis MY said…
wahhh bestnyaa bilalah nak layan k-drama mcm study2 dulu...
Papa Mifz said…
papa mifz rasanye xpernah tgk citer2 korea nih...huhu
Ain Zulaikha said…
wahhhh lee minho sangat hemsem
cik heroin said…
wahhhhhhhhhhhhhhhh! Jun Pyo adaaaaaa!! hahaha
^ Uncle Syaf ^ said…
macam best..boleh layan kot


ahh tidak!! rambut uncle pun macam orang korea kan...ha3 puji diri sendiri...


uncle tak suke sikat rambut...biar kan je nampak serabai..ha3
daddykoolz said…
hehe...nasib baik aku tak kenal mereka...
d_LA said…
@Hanis MY
dla masa study dlu x kenal lg mamat2 korea ni..start keje baru layan..hehe..

@Papa Mifz
kalau start lyn abes rrr..hehe

@Ain Zulaikha
oh yeah..lee min ho oppa mmg ensem gilos..haha

@cik heroin
ha'ah, jun pyo ada tp rambut smart r sket dr junpyo tu^^


@cik heroin
ntla makcik terjah ye nak^^

@^ Uncle Syaf ^
haha..yelah2..ada sikit2..puji amik ati..hehe..dorg bkn xnak sikat tp nak jimatkan ms..kwang3

@daddykoolz
tak kenal maka x cinta..huahuahua
Cik TeN10 said…
teringin jugak nk layan.. dh lma stop layan cte korea.. tp masa tak mengizinkan.. have lot of things to be setle down.. huhu siyes penat..
Aujinz said…
ahhh.. Jackie Chan pun dulu ada buat citer nie.. hue hue hue
nelly said…
suka semua ! hensem , kiut !
adoi ...
jeles eden ~
cik heroin said…
kk cmne nk letak link entry/ tjk entry cm akk ni? sy bua dia jd 1 link plak >.<
khairunnisa ♥ said…
salam, dla..nisa lyn gak cerita korea
dan jepun^_^ tapi byk cte lama la :')
yepp, yg penting jln cerita.
dla pernah tak tgk cerita swing
girls? ok gak ;)ketawa je. ^_^
HonEyBuNNy said…
ila nak ajdi macam diorang la....

down kejap ja.....;-)
zati embong said…
kalaulah dLa dekat dgn jat,jat snggup dtg amek bila dLa da download nnt O.o
SiS NaD said…
SaLaM CiK DiLa...

aLaMaK, SiS TaK MiNaT KoReaN La... HuHu!~ NaNTi SiS RoGeR aDiK2 SiS YanG K-PoP Die HaRD FaN K.... (^_____^)V
aaaaaaaaaaaaaaaaa suke cite korea jugak!! ^^_
amalina said…
suka suka sangat..
deorang sooo cute!
saranghae utk deorang..hihi=)
miszlullaby said…
macho arr lee min ho! Salu cam koyu2 beauty boys gitu..kali ni pistol2 plak.huhu...ML tak sompek nak tengok cito skrg ni ha.penuh buku jo meja ni ni.bosannnn betol~wawawa..cepatla abes exam.nak beronggeng.cerita korea bersusun ni ha!kekeke...
blog-tips-kurus said…
ooooo JunPyoooooooooooo!!
vanetian said…
korea?
hoho~
dah lama tak layan korea.
ok juga la kan~
makcik dla bagi preview awal2
hoho~
nanti layan yang pirate punya

XD
d_LA said…
@Cik TeN10
kalo student xleh lyn sgt cite ni, wat yang penting dulu yang^^

@Aujinz
ha'ah, jackie chan pnh buat cite ni dulu tp dla x pnh tgk kot

@nelly
hehe..dorg ni xleh kira nelly..kdg2 sbb plastic surgery..huhu

@cik heroin
nt akak bgtahu ye..

@khairunnisa ♥
swing girls tu korea ke jepun..nt dla try cr..thanx promote taw^^

@HonEyBuNNy
serius suka tgk dorang handle mslh..cool giler^^

@zati embong
hahaha..tp kat kuantan byk dvd pirate yg murah..dla dulu ms kat kuantan x download sbb yg pirate murah gile..
d_LA said…
@SiS NaD
hehe..benda ni kalo x start lyn xpe..tp bile dh start abesla..hehe

@syahira abdullah
oke..kite geng..muahaha

@amalina
saranghae tuk amalina jugak..hehe

@miszlullaby
macho gila kan..pegang pistol lak lg macho x hengat..hehe..ML sila study ye, biar dla je lyn..muahaha

@blog-tips-kurus
haha..dla nak lee min ho..

@vanetian
orang lelaki jrg yg layan cite korea..x macho la katakan..hahaha..
anie,Nagoya said…
drama baru ya?ala...nape lak makcik sowang yg tertinggal?huhuhu...maceh dear...ambil cuti kalo DVD dah kuar nanti
d_LA said…
@anie,Nagoya
baru lg ni kak..tp x sbr nak download.muahaha