APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, May 01, 2011

BABY BABY BABY OUHHHHH !!!

ASSALAMUALAIKUM DAN HAI...
Bila MAMA DISHA BALIK RUMAH, memang excited gila perasaan ni mengalahkan atok disha pulak kau ye..Hahaha..Bukan senang ni dua-dua serentak BALIK KAMPUNG, selalunya jadual asyik lari je..Last jumpa masa dla berjimba-jimba ke KL haritu bagi menjayakan sesi GATHERING MAK DARA.


Bila dah jumpa kan, dua-dua asyik potpet  je, nak-nak bila dah ada DISHA ni kan lagi la menyerikan suasana si ibu dan si bakal ibu ini beradu tenaga bercakap..Tapi yang paling excited sekali mestilah LAYAN SI DISHA ni..Dla kan suka budak-budak kecik ni, Actually TOKOH KEIBUAN tu macam dah nampak dah..Hahaha, statement tak leh blah oke, bajet 2011 tol..Seronok tahu layan budak kecik ni, nak pulak macam DISHA yang kadang2 macam takde perasaan kadang2 tiba-tiba je gelak sorang-sorang..Disha..disha..

Siaplah kamu disha..saya akan lambung kamu tinggi2

Alolololo disha muncuk2 bambambino !!!

tengok PAPA sayang!! Banyaklah kau punya papa..Pang baru tahu

Disha : alaaa..x cedap rrr kuih ni...bagilah nasi kerabu ke, nasi kandaq ke..

Teringat masa pergi shopping dengan MA semalam, aku ni kan rabun ayam serama sikit, jalan memang tak tengok oranglah..hehe..Pastu ada yang cepuk bahu aku ni, rupa2nya kawan sekolah dulu..Apalagi TOPIK HANGAT ofkos la pasal KAHWIN dan ANAK..Memang kau tak boleh lari..Dah ada ANAK TIGA dah kawan dla tu haa..Ma kat tepi dah senyum semacam kat aku..haha..Rileks la ma, single pun cool apa..heee~~


SELAMAT HARI TAK BEKERJA^^


nasi tambah : nak amik anak angkatlah...sape sudi??hehe
Kalau BEST, sila LIKE

32 ORANG MENYAMPUK:

y u y u Z u l a i k h a said...

hari ni tak ada mood.... kak dylaa! meh la borak dengan saye.!

y u y u Z u l a i k h a said...

bulat mata dia :_)

Anati Soki said...

meh anat jadi ank angkat kamu. nak tak?? hehehehe

alexa yussida said...

ala ala ala bulatttnye mata die..

dla,amik alexa la jd anak angkat dla mahu?kita main ar cak ar cak..kekekke

padlie said...

comelnya baby..
semangat lak tu.. :)

apik pehe said...

hahaha...dyla amik apik la sebagai ank angkat

JIJI YU said...

mu balik kelatea ko weh..

... said...

as salam..
haha. bakal ibu!!
ngeee~
so, kak dla cepat2 kawen XD

EH! GAYA ULTRAMAN! masa kecik2, ayah saya buat gaya macam tu. adei

>_<

syakey said...

debab bebenorrr. best ni...

heheh,comel ;)

khairunnisa ♥ said...

dla, nisa balik je rumah, memang suka layan baby yang mak jaga.. best bawak dia jalan jalan ;) comel nya baby dLa bawak tu *(^-^)*

| gad1s s0ypans | said...

seyes...!!!
cumeiii baby tue.....
nak main ngn dy....

bley....???
hihi
c(:

anim :) said...

soooo cute ! alololo . bby pon pandai mntak nasi . HAHA

blog-tips-kurus said...

mmm.. bodi berketol2 cekci uuuuuuu..! :-)

amny said...

comelllnyee!!geram tengok!!heheh

Zura said...

mmg seronok layan budak2 nie..drg ikhlas..hehe...tp bile kena kutuk ngan budak2 berangin je di buatnye..

tgk dla main lambung2 tue..teringat...dh lama xbuat cm tue kat anak2 buah...

Nur Liyana said...

hehhe..nmpk penyayang betul kak dila nie..hehehhe

ada bakat nie..hahahhaha

nik rosmawati said...

alala..comel nya baby ni.bulat tol.

fieyzan said...

comel la... sama mcm fizan comel nya.. xp

Heidi Shafiq said...

berangan nk ade bby la tu.. :)

puteri ain said...

alollo...comelnya !! gerammm

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.moshi moshi.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

symfonysmasher said...

haha..
sweet
:)

zati embong said...

comel n comel sgt2 dLa disha 2.eh,bestlah nama dia.suka!

aleen aiden said...

haishh,kamoo buat alin rindu kat ank buah alin je.mencik!hu3

anie,Nagoya said...

nak anak angkat?anak kkanei nak??...oh..bukan senang seorg ibu nak bg anaknya sendiri.walaupun dlm keadaan ssh sekali pun.insyallah...

nelly said...

ada ciri2 kawen awal ..hehehe ...
comelnya dak tu !!!!

aanie said...

cakap la kat ma...sy single, sy ok...hehe...

disha mcm xde perasaan pun kat mu..hahaha...

Redbloodsnow said...

comel lah :)

ain zuraini said...

banyoknyo keno kekoh nyamuk...

HonEyBuNNy said...

comeiiinya baby neh..

boolat gitu..

syakey said...

tajuk dah macam justin bieberr dhhh


hahaha ;P

FurBall said...

comey nye budak itu

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥