APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, May 21, 2011

AGAK-AGAK LA NAK JOGGING PUN...

ASSALAMUALAIKUM N HAI...

Suasana ketika jogging...Sila amik mood sedang jogging di taman yang indah..
Perbualan di atas adalah rekaan semata-mata..heee~~
Sambil jogging mulut asyik pot pet pot pet je dan mata melilau sana sini..Tiba-tiba rasa annoying gila bila...


Serius benci bila ada perempuan yang niat nak jogging tu dah oke tapi PAKAIAN dorang MASYA ALLAH, gila ketat nak mampus! Aku yang perempuan tengok ni pun rasa MALU taw, korang dengan selamba je dok tayang bontot korang ye..Paling hebat ketika kau tengah main alat gym yang kena kayuh tu, makcik tak tahu nama apa ala yang macam basikal tu..Belakang kau, mamat2 sederet sedang menonton..Perghhhh, TAYANGAN AMAL berjaya kau lakukan..Nampak segala garis2 yang tak patut dilihat oke!!!!Grrrrrrr...Time tu geram je nak balut tubuh kau dengan DAUN PISANG tapi nasib baik takde pokok pisang kat situ.Please la, kot ye pun nak jogging, pakai elok sikit tak boleh ke?? Jadi apa2 nanti baru nak menyesal..Aku bukan marah, NASIHAT...

nasi tambah : broadband dah limit camnilah baru rasa heaven gila duduk kat opis..hahaha..sebab tu baru update ni -.-' dan sape2 yang FOLLOW sini pls ya bagi link..ramai yang takde link,camne makcik nak follow balik T__T

Kalau BEST, sila LIKE

44 ORANG MENYAMPUK:

SiS NaD said...

SaLaM DiLa...

SiS SuKa LaRi SeTeMPaT DalaM RuMaH... So PaKai LeNGaN PeNDeK PuN TaKPe... HeHe!~ (^_____^)V

syaz rini said...

yeahh x suka juga mcm 2.. bukannya nk g berjogging tapi menayang diri plak..huhu

mizzkechique said...

bangga kot bila dpt tayang body vouge mcm tu... bunguk...

kiwi said...

haha..nme avril tu..auww..hihi

Shamsuddin Amin said...

ramai kot yg camtu... haha
t klo dy_la g jogging
jgn la pakai ketat2.... hehe

Cik Ila said...

namanya tak sedar diri..haha

d_LA said...

@SiS NaD
dlm rmh pakai singlet pun xpe..hehe

@syaz rini
tu la psl..mengganggu pndgn mata je

@mizzkechique
haha..x psl2 kene panggil bunguk..rasa seksi dan cantik kot..

@kiwi
hahaha..nama nk glemer aje

@Shamsuddin Amin
Isy..x suka la ketat2 ni..nak bernafas pun xleh nt..haha

Fariross said...

seksi tuk hubby I jep... hihihi

nurdani said...

hahaha.
tau takpe...ada jugak yang bukak sweater depan orang ramai...nak tunjuk singlet seksi. peh tu jogging lenggang2..ppppfffttt

Hanis MY said...

betul tu dyla stuju sgt huhu naperlah pakai baju ketat metat sgt, nk joging buatlah cr nk joging, tapi bukan kat tempt joging je dyla memana pun skrg ni, tak faham lah feseyn zaman skrg...

Cik TeN10 said...

haha.. biasa la.. pmpuan senyap time tdo je.. kl berjaga tiap2 saat pot pet pot pet je kejenye..

emm tu la. kang jd bnda2 xleok mula la nk salahkan pihak itu dan ini.. padahal diri sdri yg crik pasal.. emm

anie,Nagoya said...

jom le kita g joging gaya ala-ala seksa.gerenti jln tertutup tuk kekita je....nak komen tp tak jdlah.tak mahu yg tersinggung.

amy azuha said...

menarik..! nasib baek ami x minat joging so x jmpe la girls cmni huhu

HonEyBuNNy said...

huh...

memang xtahu malo la gurk macam tu...

ila pun kadang2 tgk maloo dgn diri sendiri..kaum lelaki syok la tgk..huuh

apik pehe said...

hahaha..
tu la dinamakan rezeki untuk lelaki..hahahah
tapi hanya bleh lihat sekali jer..

nanti kalo nk jogging sklai lagi..
dila bawak terus daun pisang tau..hehehe

ain zuraini said...

huhu mmg pon penah terjumpe org2 berpakaian camtu...yg lurah kat depan tu yg tak boleh blah...

zati embong said...

huhu.selesa plak dia dressing cmtu time jog.mmg niat nk tyg body kot.

haslinda said...

waaa...lama da x berjoging...

nelly said...

pakaian yang agak ketat tu , AMBIL ANGIN ~
hehehe

Aujinz said...

Hai Makcik..eh salah la plak..

Aaa.. okeyh lahh tue.. baik untuk kesihatan kami para lelaki.. (..tettt... periuk terbang.. fuyohhh..)

**::CIKNUURUL::** said...

eee,serius menyampah gila tgk spe2 yg xptot nk dedahkn koleksi2 kt bdn tu,.ggrr!,.xmrh cume protes,.

err,snggah pertame kali kt sni,.best entri,..dn header mmg terbaikk!!,.cmne ek buat?,.hehe,.

alexa yussida said...

huhuhu..freeshow.....

tambah dosa sndiri n org lain..aiyaiyai mintak jauh la kan dyla..huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ahh makanya dgn itu, fifi tidak suka bersenam.. wahahahaha, baik punya alasan:))

apapun, jagalah kesihatan.

Ain Zulaikha said...

perghhh ahahaha kalau berjog pun nak tayang2 body leboih baik tak yah, silap niat tu.. huhu

echah mashuri said...

betul2.kdg2 yg gemuk mcm ecah ni pun ade yg seksi meksi time joging.habis semua melantun2 time lari.huhuuh..xsesuaiii...pakaila yg longgar sikit.angin pun sng masuk.xpanas sikit.heeeee

khairunnisa ♥ said...

Salam.
betul tu dLa.
bila kita yg melihat,
kita yang rasa-malu-melihatnya.
psst, broadband nisa pn dh
sampai limit.
jap je dah lip=lap-lip-lap
=') take care sweetgirl.

kokser kokdam said...

like!
memang masalah kalo tgk pempuan pakai cmtu..

sakit biji mato..
sbb kene buka luas2.. hahaha
=D

airaniez wirdani said...

haha..*tayangan amal* tul...betulla tu dla.padahal Islam bknnya halang umatnya bersukan.tapi pakaian sukan pun skrg byk yg seksi meksi..(boleh salahkan pereka fesyen gakla klu camni..haha)

[sutera kasih] said...

pandai dyla lukis :)

betul tu, pegi jogging je pun nk pkai ketat2..pelik huhu

SUTERA KASIH

Qaseh dalia adelia said...

fuyooo cekci montotnye haisyy haha .. hurmm ni nak jogging ke nak pe ni

Papa Mifz said...

papa mifz yg kerja kat dalam shopping compleks ni pun dugaan tinggi wor...byk yg suka pakai menjolok mato...

ishiko said...

tahuuu... xpe.. kalo non-muslim tu lantak pi lah.. ni yg pakai tudung, alahaaiii...

city hunter kachak kat bawah tu.. hehe ^^

Kumbang Jingga said...

betul2..dorang suka wat tayangan amal..hehehe...kita bako bako bako aje hehe

fadh leyanie said...

haha..slalu jugak jumpa ngn org cam kartun kat atas tu time jogging..pakaian tak berapa sesuai..ketat semacam..

^ Uncle Syaf ^ said...

tu namenye nk ngorat mamat2 yg badan gagah semase jogging

Husna Lana said...

haha kalau nak pakai ketat-ketat tu baik g swimming pool je. isk malu je tengok kaum sendiri mcm tu

sahromnasrudin said...

ada gak yg pakai singlet time jogging huhuhuhhhh

zacky ~786~ said...

btol tu dila ..~ zmn skrg ni .. pmpn semakin menonjol utk memaparkan bonjolan2 indah yang ada kt mreka..ishk3.. tak baik tuk kesihtan btol .. :P

Zura said...

lawalah lukisan nie dla..

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

agal realistik lukisan tu.. haha

aanie said...

kalau pakai legging, lagi la mantop...pheww...

... said...

--------------------------->>

tak suka pemnadangan macam tu.
buruk!

buruk!!


BURUK!!!!

Gayahspears said...

amboi... gtu ye jaga org berjoging??
adess.. xtahan... haha

kalo laki tgk.. tergugat iman kot..hahaha

Nur Liyana said...

hahaha.....apa la ..nak joging pun dh nmpk benda yg tak senonoh...

lain kali sound je kat pompuan tu!!!hahahahah

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥