APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, April 26, 2011

STRESSED = DESSERTS

ASSALAMUALAIKU DAN HAI..
Aik??Apehal tiba-tiba tajuk entry berunsur STRESS ni???Tuan blog tengah stress ke?Naaaa..Mana ada, tiba-tiba je teringat STRESSED bila diterbalikkan bukan ke jadi DESSERTS...Pernah dengar tak?


Ni makcik nak story sikit kisah pilu so so je..Hari tu kan MUG KESAYANGAN dla pecahhh...Blahla dla, takkan stress kot?Haishhh, mana ada stress, SEDIH je sikit sebab MUG tu orang bagi..3 TAHUN dok sini memang guna mug tu je kat ofis..Sifat perempuan memang camnilah, PENYAYANG lebih! Hehe..Pecah pun macam tak sengaja la, masa basuh kat sinki tu, dia tergelincir..DIA??What the??So, tangkai dia PATAH macam ni haaa...


Dah cacat anggota dah beliau ni..huhu..

Maka aku terpaksa melakukan tindakan drastik..


Janganlah pandang camtu, saya terpaksa oke kurung awak dalam ni..Tak campak lam tong sampah tu dah kira beruntung tahu..Nampak kan aku ni seorang yang penyayang..Wekkk..sila muntah!

Tapi haruslah ada PENGGANTI cepat-cepat...Daripada MUG KUCING terus up kepada MUG HARIMAU kau...Jangan main-main ea..Siap ada 2 EKOR lagi haaa dok tengah mengaum..Tadaaaa..


hebat tak??hebat tak???

Tapi ada satu lagi BENDA BEST...Ini betul-betul best..berlaku dalam hari yang sama..Dla dapat GIFT dari SEORANG BLOGGER yang sangat PEMURAH..Terharu sangat-sangat sebab 1st time ada blogger bagi hadiah bukan sebab menang contest ke GA tapi sebab dla jadi FOLLOWER ke-333 beliau..Dla pun tak sangka jadi follower bertuah beliau..

Ini betul-betul dapat hilangkan stress ni nak2 pulak time dysmenorrhea camni..Memang heaven!

Thanx PENA ROZIE!!!Muah..muah!Sila terjah blog beliau dengan pantasnya.Cam tahu je dla suka CADBURY.Tapi SAYANG pulak nak makan..So, sebab itulah bila STRESSED ramai yang suka DESSERTS macam coklat, aiskrim, kek kan..Umpama AUR DAN TEBING, ISI DAN KUKU,  INTERNET DAN LAPTOP la ni, saling melengkapi gitu..Ye murid2, mari kita belajar subjek PERIBAHASA hari ni ye..Salin nota ni dah hafal, minggu depan cikgu soal..CLASS DISMISSED !

nasi tambah : Waktu blogging dan BW macam makin terhad sangat skang ni walaupun idea mencurah-curah umpama hujan di bulan doblas..nak kena hire PA kot sorang..heh!
Kalau BEST, sila LIKE

30 ORANG MENYAMPUK:

apik pehe said...

hahaha..cian garfield..wat muke bruk jer kena kurung..hahaha..
mug baru tu ader "hak kerajaan"..hahaha

amny said...

comeeynye mug tu..tapi sayangnyee..tercabut tangkai..T__T

Wijdan Hawani said...

Betul2 .
Aku stress , melahap je kerjanya .
Huhuuu .

Mug baru tu gila comel ! Haha .

miszlullaby said...

wahahhahahaa...hak kerajaan tak leyh blah.kesian gapil, gam la balik tangkai tuh..hihi

Jay said...

umang aih...herimau tu???golas den ado lambang globe yo..hehehe...golas Jabatan bagi free sempena ulang tahun jabatan ko 60 tahun..hehehe

Ardini Humaira said...

cian tlinga dia patah:)

cik fai said...

alololololo ...........
sian dia . pandang macam sedih je . hihi^^
comel glass tu . :)

cik heroin said...

haha, hak kerajaan. berkira tol smpai tulis dkt mug pon.hahaah

bunga said...

dah patah lak..cayam..hahaa..tapi suka ak mug tu..hak kerajaan lagi tu..hahaha..

Cik TeN10 said...

olohh comelnye mug garfiled tuh dla.. syg bebeno ye.. hihi

wah2.. jgn lupa ditulis idea yg mencurah2 tu ye.. hihi :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

takpe, nnt fifi bg mug baru ok:)
haha...eh eh bru perasan stressed=desserts...:)

Redbloodsnow said...

comel nah ar mug garfield tu taw. geram lak nk ada satu..hehe

^ Uncle Syaf ^ said...

cian si Garfield kene kurung...muahahah



coklat...i like

JIJI YU said...

muahha..aku rase mug kat ghumah aku ni sume cap milo..tak pon horlicks..

che'pi said...
This comment has been removed by the author.
aanie said...

hahaha..garfield buat muka kesian...

weh, mug pun ada hak kerajaan ke??

Zura said...

dapat coklat..bestnye dla

che'pi said...

@che'pi
heheh cian en garfield... kurung kucing keluarkan ghimau... tak takut ke dla? hehehe

haslinda said...

haha... dla curang. dari garfield beralih arah kepada tiger. cian3x kt garfield tu...

zati embong said...

dLa,hak kerajaan 2.jgn pecahkan lagi.haha

zacky ~786~ said...

waa menang GA.. ~ dpt coklat.. ganti cawan baru.. best yerr.!!

sop said...

tak cuba glue?
boleh elok lagi tu.. :)

Shamsuddin Amin said...

sian si kucing...
tapi ok gak dpt pengganti rimau yg gagah...

bestnye dpt coklat... nak juga...^^

Santan berlada : bowling : sejarahnye...

SiS NaD said...

SaLaM DiLa...

TaKPe... KaN DaH aDa PNGGaNTi YaNG GaGaH PKaSa... MGa2 Si GaGaH PKaSa KuaT DaN TaK PeCaH... (^_____^)V

Fariross said...

weh kesian beliau yg terkurung itue, meh nak bagi mug umah aku byk mug tapi bukan hak kerakjaan laa...

kau lak ghimau tue patah riuk gak aku tak taw laa. huahuhua...

kau kesah ke?? said...

kelas mug ko. kucing ganti ngan dua rimau. cayalah!

airaniez wirdani said...

Murahnya rezeki Dla.asyik dpt hadiah je.Sila masuk pertandingan ye.untung2 dpt kereta.haha

alexa yussida said...

rasa nak tumbuk garfield tuh..comelll sangatttt ngan mata kuyu..hehehe


hehehe takmo stressed2 ye

yatie's EPISODE said...

dla! ape anda buat kat mug tu? anda telah mematahkan tangan beliau! haha

d_LA said...

@apik pehe
sedih giler kan muke gapi tu..huhu..
tu logo kerajaan, dla memandai tmbh HAK KERAJAAN

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥