NASI-KERABU DALAM KENANGAN.. R.I.P. T________T

ASSALAMUALAIKUM...
AANIE tanya, KENAPA DENGAN NUFFNANG ko tu jadi code error...Time tu saya sedang mempoyokan diri di LUAR gelanggang futsal..Hehehe..Ceciter FUTSAL tu next entry oke..Saja malas nak war-warkan dengan tergopoh-gapah sebab nak tengok ada orang alert ke tak...Hampeh, ko ingat ko femes sangat nak suruh orang teliti segala hal blog ko?Tapi ada gak yang red alert rupanya..Memang beliau layak menjadi YB KAMPUNG RAMBUTAN..


Kalau korang masih BLUR ce tengok URL BLOG dla...Ada perubahan tak???Dengan ini izinkan saya BERGEMBIRA kerana akhirnya saya dah ada DOMAIN sendiri!!!!Semalam lepas meeting, tengah-tengah makan dla bukak website NETKL..Sebenarnya memang dah lama plan, siap merisik dengan SIFU yang popular gaklah,cuma tunggu masa je..Alhamdulillah, prosesnya boleh dikatakan agak SENANG dan CEPAT..Lagipun kalau tak faham korang boleh LIVECHAT dengan staf dorang...Tanya je apa-apa yang korang tak faham...


Harga domain ni untuk SETAHUN RM31.60[tengok jugak korang pilih apa, COM ke, NET ke, INFO ke sebab harga tak sama] tapi disebabkan dla malas nak setting atau maybe takut tak jadi setting kan so dla suruh je dorang tolong godek, maka korang kena tambah RM3 so total yang dla bayar semalam adalah RM34.60..Dorang cakap amik masa 2-3jam untuk siap kan tapi dla rasa tak sampai kot sebab dla balik dari tengok futsal tu, dah boleh guna dah just kena edit kat nuffnang dan BLOGLIST dla semua hilang...Tapi takpe, sekarang dla tengah SLOW2 masukkan balik link2 korang..Untuk memudahkan, save la dulu bloglist tu, takdelah nanti terkial-kial korang nak cari balik kan..


PERASAAN dla feeling-feeling gitu lepas ada domain ni..Rasa macam yes blog ini aku yang punya..Itu jerlah, hehe..Korang kalau berminat nanti dla buat entry khas pasal NETKL ni ye takpun dulu CIKTOM pernah review secara detail pasal NETKL ni..Sebenarnya SIFU yang dla maksudkan tu CIKTOM la, beliau la yang bagitahu cara-caranya kemudian kalau korang blur tiba2 nak buat kan better livechat dengan staf dorang yer...InsyaAllah, MUDAH kerja korang nanti..Thanx CIKTOM sebab banyak bantu dla..Muah muah kat CIKTOM^^


Apapun nasi kerabu tetap menjadi nasi kegemaranku..

So, nanti kena adjust balik la page NASI-KERABU vs LAdy_dyLA tu..SAYONARA NASI KERABU T___T ..Jomlah berdomain bersama NETKL^^

nasi tambah : seronoknya dah WEEKEND! Nak sambung BW yang tertangguh

Comments

saya_arief said…
eh2..
apesal name YB naik nih..?
haha.
tolong berkempen eh.
time kasih.
:P
nelly said…
Ini yang lapar balik ni !
tak boleh jadik !
hahaha
hari ni asyik jumpa makanan je ..
*diet ni ~*
aanie said…
sesungguhnya aku jeles.....hahaha...

apa2 pun tahniah beb...dah maju setapak lagiii...nanti nak berguru dgn mu lak...
Izyan Masri said…
TAK TENGOK YANG LAIN.ASYIK FOKUS KAT NASI KEABU YANG LAST TU JE T_T
Terbaiklah Dla.Dah ada domain sndri!Teringin gak nak ada domain ni.Tapi ada benda lain nak difokuskan selain blog.so kena tunggu dulu.Semoga Dla terus sukses la dengan domain baru ni ye..^_~
sahromnasrudin said…
tahniah dah ada domain sendiri..mesti rasa bangga kan bile dpt gune domain sendiri...
Rozuan Ismail said…
KENAPA TUNJUK NASI KERABU TUH?SEDAPNYA,ERM..
cik fai said…
serius kat sini .
selama fai hidup . fai tak pernah makan nasi kerabu . kadang kadang orang cakap nasi kerabu , nasi kerabu . fai tercengang je .

tapi bile ehem ehem fai tunjuk kat fai and fai cume makan .
wow!!!!!!! rugi kalau tak makan lagi .

mmg sedap !!!! :p nyum nyum .
man yusoef said…
aku pon berdomain gak...tgh fikir2 bile nak beli ni..HAHA
cik heroin said…
nk tukar domain gk ni. tp bru setahun jgung.bru 5 post. wahaha. bleh berdomain gk x? hehe
JIJI YU said…
wohggoogog..majunyo oghe kito lenimmado domain sedighi dohh
Cik TeN10 said…
wahh.. dh ade domain sdri da.. tahniah dla.. semoga lepas ni berkobar2 semangat nk update ye.. :)

yummy2.. sodap bona nmpak nasi kerabu !! tbe2 je perut berkeroncong..
syakey said…
wewittt. domain sniri dah ;)

*nasik krabu??! yum yum!
CIK TOM said…
tahniah dyla...ciktom rs url domain ni cun dan komersil..good lcuk dalam dunia blogging...maybe lepas ni dla boleh review pasal domain pada kawan2 lain..hehe :)
Puan tia said…
xpernh lg rase nasi kerabu..teringin jugak tp xbeli2 jugak..hehehh
fyna said…
beshnye da ade domain sendiri..fyna pown nak ade domain gak sendiri la..hehe..
kire xde la mahal kan...
salam
sekarang susah nak carik nasik kerabu yang true
amny said…
tdi bru makan nasi kerabuuu......


bestnye dia dah ade domain sendrii.........nak gkkk..T__T
Shamsuddin Amin said…
adoi...
kegemaranku juga...
dah lame x mam kerabu....
esok nk g beli la tuk bekfest...^^
Amirrah Zawani said…
bye2 nasi kerabu..
wahh tahniah dah ada domain sendiri.. :)
FurBall said…
ahahaha..maaf lah ek..aku terbaca title entry tuh sbagai nasi kerbau..ehehehe~_~
anie,Nagoya said…
nasi kerabu penah makan ke???uuuummmm.....ingat...ingatt..ingat balek.....rasa ada.tp nasi wane biru tu tak penah lg makan.aduh...lapooooooo
blog-tips-kurus said…
maka tamatlah riwayatnya, oh! nasi kerabu...
ahsfantasy24 said…
tahniah...!
hehehe best kn ade domain sndirk :))
eqbalzack said…
salam..fav abg eq juga ni..tp susah nak cari gerai/kedai yg kekalkan biru tu...semua dah guna celup biru..hehe

happy weekn dla...
zati embong said…
dLa.bagusnyada ada domain sndiri.hihi
puteri ain said…
adoii.. lapar laaaa... hehe
Nur Liyana said…
hahhaha...nk makan nsi kerabu nk ada domain jugak!!!haaha
Imran nyambek said…
terbaik wok nasi kerabu.gua suke...
K2r~90 said…
perh!!!! da lame siot x makan ,, nak sikit hehe
apik pehe said…
wahhhh..patot la laju semacam jer blog dila ni..hehe
Awatif ^^ said…
wah2:)

nasi kerabu terbaik!

bile balik kg je dpt mam nasi kerabu yg i suke^^
miszlullaby said…
nga hahaha~ welcome to the club! yeyeye..dyla da ade domain =)
Anati Soki said…
wiah!!! domain sendiri!! best!!! anat bercita2 jugak kn buat domain sendiri.. tp... T___T take time :)
alexa yussida said…
fuyooo..tahniah dla :)

tp saya tetap mahukan nasi kerabu yg dalam pic tuh!!!mahu mahu mahu..peberet nasik tuh..nak balik umh T__T
... said…
wa'alaikummussalam..
argh!! kak dla akhirnya berdomain!!

yeah!! XP
SAYA PUN NAK!!!
erk. takpe. blog lain dah ada. biar blog buruk ni setia dengan .blogsepok

=p

oo..habis laa..nasi kerabu berkubur..
sob2..
nak nasi kerabu..
wuwuwuwu..

eh? link saya ada kat blog akak. yeah!tQ~
Fariross said…
makcik, nak kommen ape eh, pasal nie sebab dah ber sms kan, hahaha.... makcik tahniah yea...
asybedazzle said…
wauu, ada domain sendiri. bestnya, one day insyaAllah :)

nasi kerabu tu pun nampak sodap :D
Woofer Storm said…
thniah la ye...ni jeles ni,nak gak berdomain la..ehheee