MENGIDAM NAK MAIN FUTSAL

ASSALAMUALAIKUM DAN HAIII...
Dla ni kan walaupun sibuk macam mana pun, part sukan memang tak boleh lepas punya..Walaupun minggu lepas busy dengan RAYYAN [ouh aku dah angau dengan RAYYAN] tapi kalau ada match walaupun dla just jadi MAKCIK SORAK je tetap hati ini mahu pergi tengok...

Ditegaskan di sini AKU TAK MAIN tahu, AKU JADI MAKCIK SORAK dan MAKCIK POYOGRAPHER je..Hehheh..Jadilah dari duduk saja2 kan, kita kena bagi SEMANGAT kat dorang ni barulah bersungguh-sungguh nak lawan kan walaupun takde hadiah bagai...Glory glory man utd..tetibe! Eh, saya suka BARCA la..

Makcik tahi cicak ni kenapa sopan je tangan tu..hawhawhaw...


Opsss..ini bukan anak makcik..Ini anak BELIAU..Ucapkan selamat datang kepada beliau..Beliau tu ANAK MURID saya yang terbaru selepas FBI..huhu..Tapi makcik kan bz tunjuk ajar sikit2 je baru..Semoga beliau sukses!
DSLR ouh DSLR...Mana kamu???Sabar dla..sabar...
Jom kita MAIN FUTSAL nak??? Lawan sama-sama BLOGGER macam best gak kan..hehe..Serius teringin nak mainlah..Seumur hidup SEKALI je baru main itupun terpaksa main CAMPUR dengan BOYS sebab tak cukup geng..Haddoiiiii...Main dengan lelaki korang faham2 la, dorang nak BERKASAR sikit terpaksa CONTROL la pulak kan takut bersentuh ke apa ada yang MELATAH pulak nanti..Akhirnya kitorang surrender, jadi TUKANG SORAK je layak..Tak best pulak bila tengok dorang terpaksa control main kan...

Apapun tahniah team opis dla MENANG lagi dan lagi..Time ni dorang lawan team AMBANK.Terrer gak kaki dorang ni main..Makcik tumpang bangga jelah..Berbaloi-baloi la jugak datang bagi support walaupun ada something fishy yang aku rasa tak senang bontot nak duduk lama2 tapi kutahan jugak..Biarlah, persetankan je semua itu dla...Teruskan hidup kamu dengan SELAMBA okeh. Camnilah baru good girl^^

nasi tambah : semalam aku pergi JOGING..gila best tempat tu..Nanti dla share oke^^ ops xde lukis2 untuk entry ini..Tak sempat..hee

Comments

Rozuan Ismail said…
jom blogger wat lawan futsal
Fariross said…
weh aku daa tak kose g ikut farid main futsal sbb hafiy nak duk dalam tue, tak pun duk nebeng kat jaring, nak bola gak, nak itu nak ini... hahaha... last2 aku ckp anak kite duk umah aje... hehe...
haziQah said…
da lma x men futsal gk sob2
Ainn Hazwany said…
wahh. baca entry ni buat ainn tak sabar nak pi futsal sabtu ni.. ;)
... said…
as salam..
laa! akak tak main rupanya.
dush!
dush! <---bunyi tumbuk net badminton =p


ooh! tahniah!
lepas ni lawan mana pula? huhu~
macik sorak.
haha
JD Jen said…
chit! selambe jek ko angau kt rayyan? anak aku tu baru berumo 4 bln laa! jgn usha dia skrg, tggu lagi 21 thn baru bole ye?

tp dun worry dla, sbb ko dah sokong barca kan, aku bole pertimbangkan harapan ko nak jadi menantu aku! kahkahkah!
SiS NaD said…
RiNDuNYeR NaK MeN FuTSaL... MaSeR KaT oFiS LMe, aKTiF MeN FuTSaL... HuHu!~

(^_____^)V
Zura said…
xpenah main tp teringin...
khairunnisa ♥ said…
pernah main futsal sekali.. pastu tak nak lagi T_T
miszlullaby said…
erk~ML mmg out la bab2 futsal ni...huhu...asik cedera je manjang~
apik pehe said…
ok dila..dila jadi kepala tau..kumpul semua blogger..sewa tempat futsal separuh hari..wat game..hahaha
blog-tips-kurus said…
mokcik, klu berani dtg sini la. kita main sepak-sepak bola & kaki tanpa tarik-menarik baju. :-)

* da p blog beliau?

-cop! x jadi pon kopipes coding tu?
che'pi said…
friendly match antara blogger,... em.. menarik..... nak join nak join
Dulu memang tak pernah miss main futsal ni. Tapi sekarang dah beralih ke sukan paintball plak dah huhu..
Nur Liyana said…
heehe...futsal best larh!!!!hehehe

tak habis habis fantasi tue...hahhhahah
nabila saat said…
waaahhh..dah lama xmain futsal
Cik TeN10 said…
okeh jugak tu.. dyla main fatin plak jd tukang sorak menyorak.. haha ;)
Sasa Al-Sharif said…
suda tentu la futsal sukan feveret aku. tp dah lama tak main
bunga said…
wahhh..xsuker main...tapi suker tengok..ahah..
ain zuraini said…
glory2 MAN U. hahaha den penyokong MU, Barca, Brazil, Inter Milan & mcm2 lg..kekekeke
qilamahadi said…
qla pun da lama tak main futsal !
xpandaiiiiiiiiiii ..kaki qaseh kerusi bukan bangku hehe
SyedGraphiX said…
jom lawan jom. hahaha
fieyzan said…
tahniah menang.. ;) sorak pun sorak la janji menang.. :) la.. apasal tak main..? confirm riuh.. xp
Izyan Masri said…
KALAULAH ADA GATHERING ANTARA BLOGGER PICISAN,KITA BUAT FUTSAL MATCH.KAN BEST XD
nelly said…
wah ..tak main futsal ..tak reti ~
puteri ain said…
lama x main futsal..
amny said…
wawahh..kalu dyla maen futsal ngn dak2 laki pasti diorang teruja..hikkhihikk..^^
aanie said…
aku dulu penah main futsal..campur ngn laki...tp aku malas nak berebut2 bola..aku tunggu depan gol je..dpt gak sumbat 2 gol..hahaha..
syakey said…
men futsal syok tapi slalu tendang angin T____T
Amirrah Zawani said…
jom dla lawan futsal..
tahniah opis dla menang :)
Gadis Semasa said…
jadik tukang sorak ni merupakan senaman mulut!^^

saya tak pernah main futsal! mesti best!
fadhdeela said…
kita suka main bowling..skrg nie ngah giler bowling..every week main bowling ;P

Meh sini: Video:Ratu Cantik Mak Nyah di Malaysia!
zati embong said…
hihi baguslah dLa.semangat kesukanan yg tinggi!
Imran nyambek said…
jom main ngan abang imran jom.hihi
sahromnasrudin said…
dh lame tak main futsal..kasut pun dah jahanam huhuhhhhh
syaf said…
tukang sorak sajor???

tak po, t uncle join skali..jadi pom pom boy
yeayyy saya juge ader game futsal 23hb ni. doakan tok kami yer ^^_
cik fai said…
sonoknyeee .
jum main ngan fai . hehev :)
IFA Athirah said…
ajklah blogger gurl main futsl :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/
alexa yussida said…
jum buat jum tp alexa nk cop jdi tukang tengok jela..kekee...segan la nk main..heee:P

selamba itu perlu..hee:)
Shamsuddin Amin said…
mcm best jer idea dyla tu...
jom lawan... haha

*ak kaki bangku...=P
kiwi said…
kiwi pn teringin nk main futsal..hehe..tp main suke2 la
selalu tgk orang main futsal..tp x pernah main..hihihi..dah tua..:)

eh..hi!!!salam perkenalan..(^___^)

~sy ada wat cheesetart giveaway..meh la join..:)

http://saudagarmusafironline.blogspot.com/2011/04/saudagar-musafir-cheesetart-giveaway.html
... said…
kak dla! kak dla!
ha!
saja ter-spam panggil kat sini =p
Aretikz said…
uuh.. jom men futsal.. sya nak wat food sell msa tu nanti.. hhe..

Entri Lelatest
99 Hari Kisah Klasik Kita : Doa Malam Pertama
wahh..peminat barca rupanya..huhu..meh la dtg sni..alief ajar awak main ftsal..alief pemain ftsal USM ni..huhuhu..(bangga sat..)
Redbloodsnow said…
ZIE KAN YUNK...MMG SOLUTE GILE DGN POMPUAN MAIN FUTSAL. PASALNYA ZIE X RETI..HAHAHA