APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, April 29, 2011

MENGGEDIK DI TELUK KETAPANG

ASSALAMUALAIKUM DAN HAI...
Syukur aku masih ada mood nak update..Hahaha..Actually lepas beli domain hari tu ada masalah sikit bila kita update, entry kita lambat keluar kat bloglist..Kadang-kadang cepat kadang-kadang berjam-jam lamanya barulah keluar..Menurut mereka yang berpengalaman benda ni kejap je so dla pun malas nak fikir banyak, biarlah dulu, layan je kerja dulu...

Dah penat-penat bekerja naklah bermanja-manja pulak..Betul jugaklah keputusan dla nak balik kampung hari ni, sempatlah aku menggedik kat pantai semalam..Rushing gila kot kalau balik petang semalam..Tapi sebenarnya dla and my roommate nak pergi tengok budak ofis beliau main DART kat UMT tapi disebabkan jam melampau so sampai je, dorang dah nak habis main..Masa masuk UMT kan tiba-tiba kan teringat masa jadi STUDENT dulu...Rindu pulak rasa nak jadi student balik..Tapi part EXAM la paling tak suka sekali..Hahaha...Jadi, disebabkan UMT tu dekat dengan TELUK KETAPANG maka sangat rugilah kalau korang tak singgah sambil pekena SOTONG GORENG TEPUNG..Perghhh wa cakap lu..Nikmat!!! Sampai lupa nak amik gambar sotong tu, sampai je terus Bismillah..

Kedai ni memang betul-betul depan TELUK KETAPANG so, takkan nak tengok je kan..Seriously, cantik sangat-sangat pantai dia, masa sampai tu SUBHANALLAH air dia warna BIRU betul..Tapi kalau dorang hias sikit2 kat tepi pantai tu, lagi cantik kot..Tapi tak kira apapun, nak menggedik gak....

Memang sahaja aku mengayukan diri time ni..haha

Cantik kan?

Oke, dah start menggedik dah

Nape peace ko ni semacam je aku tengok ha?

Sekarang mari kita buat macam ni pulak

hahaha..Actually nak melompat tapi tak jadi...

Saranghaeyo CHINGGU !!!



Dah dah, otak pun dah refresh, no more stress oke..Datanglah siniiiiii...TELUK KETAPANG ni lokasi dia dekat dengan AIRPORT..BEST !!!! Oke, nak bersiap sekarang...Nanti sampai KAMPUNG dla serang korang habis-habisan itupun kalau internet super lajulah..Take care^^

nasi tambah : hidup mesti ceria..hehe
Kalau BEST, sila LIKE

41 ORANG MENYAMPUK:

cik ubi said...

bes ke?..teluk ketapang aku tak pernag pg lg rasenye..

cik fai said...

hihi ^^

canteknya waktu macam ni :)

zunitaramli said...

cantik >.< teluk ketapang ni kt mn?

cik mieza said...

beshny..teringin nk g trgnu sbb org kte lauk dy cntik :)

luqman said...

uiks..unisza here.. :P

Cik TeN10 said...

sodap sgt lah sotong tu ye smpai tak smpat nk amik gmbo.. hihi

Shamsuddin Amin said...

x gedik pon... hehe

wah bestnye sepetang di teluk ketapang...
mesti canteq kan tgok
sunset...^^

アヌム ちゃん~~ said...

salam.teluk ketapang ni dekat mana eh.pernah dengar tapi taktau dekat mana.huhu.bestnyaa laut..

aanie said...

selamat balik kampung..klu mkn sate pok din, jgn lupa aku...huhu...

zacky ~786~ said...

waaa best yer.. angin mesti kuat kn ? men lyg2 best nie.. syok ..!

zati embong said...

hihi.teluk ketapang, petang2 ramai yg melepak kat situ kan?

Zura said...

erk..cm ne plak buat gambar bergerak tue dla..

fulas said...

dyla...hohhh...pntai koi jgk tu...hahaha...xsgka dekat je...

Awatif ^^ said...

bestnye dla pergi pantai:D.. makan sotong goreng tepung lagi...mak ai~

CIK TOM said...

cik tom memang sukar sotong celup tepung..besttt!

takpe biasa maaslah tue sekejap je..tak lama...nanti cik tom akan update cara selesai cepat kalaua da ye..

kau kesah ke?? said...

teringinnye nak pegi!!

cik heroin said...

tak penah p lagi tapi cm best. hoho! insyaAllah kalau ada rzki smapai sana. selamat berkmpung! eh.

apik pehe said...

hehe..sapa nocak2 dio main tepi pantai..haha

Amirrah Zawani said...

cantik pemandangan situ.. tak penah pg.. =_=
sotong goreng tepung?? mak aih sedapnya... nakkkkkkkkk!!

cBk said...

bestt tuhh pii pntai..huhu

Ardini Humaira said...

teringin nak gi sana :)

Ardini Humaira said...

teringin nak gi sana :)

ain zuraini said...

pestime dgr nama tlk ketapang ni..ehehehe

| gad1s s0ypans | said...

cantik pic.....
pemandangn the besh.....

(=

miszlullaby said...

comeyhnye cik dyla dkt teluk ketapang..nk ngorat bolehhh? hahahaha...olo..npe xamek gmbo sotong tuh, ni mesti smpi ngap terus smpi hbis kn? =zd

anie,Nagoya said...

dpt lepak kat pantai smbil bersantai bilalah tu...plan memang ada..masa je yg tak izin.

comei dia.....+ gedik dia tu lagi comeii....ikhlas tau...

che'pi said...

wah... rindu sotong celup tepung weh... lamo tinggalkn teganu...

nelly said...

ala .bestnya ! mendamaikan !
lawa pic2 tu !
jeles tetiba .hehehe

sop said...

Teluk ketapang sop singgah utk makan ikan celup teung dgn keropok. Best.
Nice shoot

khairunnisa ♥ said...

^_^ bestnya dyLa tepi pantai. lama dah tak pi pantai sekarang ni..

Izyan Masri said...

TEMPAT MCM TU SAHSAH HAPPY JE DAPAT POSING MACAM MANA PON.KANKAN :D

RANDOM GIVEAWAY.GRAND PRIZE,RM100,COKLAT BROWNIES,REVIEW BLOG :D

Far8 budak baik said...

kalau tuka domain mmg cam tu ehh..
huh...x tukar haha
exam aku pun tak suka..
pic x ley belah..haha =p
first time sini

cik teynteyn said...

kite study kat terengganu tapi kan kite belom pegi teluk ketapang..hehehe ...

nak pegi la nnt . hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
teluk ketapang..kesana tak sms pun gua

SiS NaD said...

SaLaM DiLa...

WaH!~ DaH BeLi DoMaiN Tu... CaYala!~ (^_____^)V

NiCe VieW n SHooT La PiCS KaT aTaS... NaNTi BoLeH La BaWaK SiS... (^_____^)V

alexa yussida said...

nasib x upload pic sotong skali,kalo tak mmgla dla carik pasal kan kan kan..bikin jeles...tgula alexa balik nanti..haa

amny said...

cantik rr gmbar2 atas nii....pelbagai style..^^

Nur Liyana said...

haahahha..rasa nak tergelak pulak..hahahhhhaha

d_LA said...

@zunitaramli
TELUK KETAPANG NI KAT TERENGGGANU..

d_LA said...

@アヌム ちゃん~~
kat tganu..laut dia memang cantik sgt

d_LA said...

@Zura
dla gune photoscape..nt kalo dla rajin dla wat tutorial ye..sng je zura

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥