APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, April 02, 2011

GAYOUR DAN CEKODOK DLA

ASSALAMUALAIKUM DAN HAIIIIIII SEMUA !
Entry ini sepatutnya dla taip semalam lagi tapi tiba-tiba berokbeng ni terkena sawan siput terus dla merajuk gitewwwww..Takmo kawan...Hahaha..Nasib baik hari ni dah ok..Takdelah nak story apa sangat pun, entry dla kan jenis suka2 je, bukan jenis entry berat pun kan..

Masa petang tu dla ada follow balik BLOG INI..Dah follow mestilah baca kan, dia cerita pasal 5 blog yang beliau selalu bukak..Ada 1 blog tu nama CEKODOK, tak tahulah tiba-tiba instinct tu datang rasa nak gi bukak blog tu laju2..Maybe sebab nama tu unik kot..Lepas masuk tu...DAMN !!! MENYESAL okeh! hahaha..takdelah dla gurau je..Kalau CEKODOK baca jangan terasa tau, dla ni memang suka gurau2..Dalam ENTRY INI lah yang buat dla TERBAKAR habis LEMAK2 ni..Korang kenal tak GAYOUR??? Alaaa KARTUNIS GILA-GILA tu, yang rambut dia comel tu..Sape suka baca komik gila-gila for sure kenal la dengan beliau tu...Lagipun family dla memang pembaca setia GILA-GILA dulu, abang dla la memang suka beli, UJANG la APO? la G3 la..So, korang fahamlah kan sebab tulah dla ni jenis susah nak serius..

Yang buat LEMAK ni TERBAKAR bila ENCIK GAYOUR ni ada KOMEN kat ENTRY CEKODOK tu...Kenapa ini terjadi???Saya DENGKIlah kat cekodok..ABANG GAYOUR !!! I DAMN MINAT kat you tahu ! Bila i rasa nak marah terus mood nak makan datang..hahaha..tetiba


Dla buat CEKODOK PISANG jer...

Masa borak2 kat S.BOX dengan CEKODOK dla cakaplah nak gi buat cekodok sebab JELES..Dla serius pergi buat taw, bukan sahaja aku bercakap je..Kebetulan ada pisang yang dah over masak, apa lagi perlu kau tunggu...
Nyum..nyum...sedap tau cekodok ni...

Tak pasal2 sebab cekodok dan gayour dla pergi buat cekodok...Eh, blog cekodok pun best jugaklah, unik! Apapun ABANG GAYOUR tetap BERSAMA SELAMANYA...ABANG GAYOUR pun ada BLOG tahu, dah lama wujud tapi lagi best kalau beliau selalu update kan.. Nah, KLIK GAYOUR selamanya untuk ke blog beliau!

nasi tambah : nak buat CEKODOK DURIAN la pulak ^^Y
Kalau BEST, sila LIKE

35 ORANG MENYAMPUK:

JIJI YU said...

jepuk deghiye tu ejah aloh kokni la getek

leyzajamil said...

wah, da berkenalan dgn cekodok da ye..best kan dia??

apik pehe said...

haha..apik ader baco gok kt entri dia pasal gayour komen..hahaha

miszlullaby said...

hhahahahahaha...lawak r dyla neyh...pasneyh abang gayour konpem mai sini...

pandai dyla lukis...comeyhh=)

Fariross said...

eh pandai wat cekodok eh kau nih.... hehehe...

Izyan Masri said...

COMEL KEMAIN KARTUN RASA NAK KIDNAP.KANKAN ? :D

Qaseh dalia adelia said...

makan sorg2 demo ni .. meh sikit makanan bulat2 tuh haha

nelly said...

haha ..cekodok itu sedap ..
cekodok itu makanan ..
makanan=nelly ..

=='

zati embong said...

dLa,comel la lukisan2 2.dLa pn pndai melukis rupanya.

kagum2!

suffer8zine said...

cekodok? ade tester x :P

Panas!!! : Debaran Ahad Ini, Siapa Agaknya Yang Bakal Menang?

puteri ain said...

comel gilerr katon tu..:) hehe

cekodok durian? 1st time dgr ni..

syakey said...

asal kartun ni kiut....


;D

Amirrah Zawani said...

nak terjah la cekodok tu.. hah tiba2 pun lapar cekodok tau =_=

ain zuraini said...

cedapnyeeeew cekodok picang...

JD Jen said...

kalu ko dah muak makan cekodok kang, ko try laa makan kodok goreng tepung pulak..kwn aku kata sedap gak!

khairunnisa ♥ said...

sha suka baca komik ^_^ sebab kartun diorang lukis comel comel..

tengok gambar pun sha boleh nangis =.="

hari tu mak ada buat cekodok pisang, sampai petang baru sha dapat habiskan..

dLa..sha confuse..apa beza jompot and cekodok.. sama tak? ^_^

Chegu Zubir said...

cekodok aka jemput2...hehehhe

jom baca dan komen
Perkara Yang Kadang-Kadang Kita Perasan/Tak Perasan
Renungkan Sedalam-Dalamnya- "Jodoh"

blog-tips-kurus said...

ckodok bilis+cili+bawang lagi sangat best! + lagi dgn karot.. ^_^
Gila-gila skrg best lg yek?

yatie's EPISODE said...

hekhek. dla nak buat cekodok durian? wahhh. hikhik.

cantik lukisan dla. kagum gilaaa. (:

... said...

as salam..
ha?
encik gayour~~

wah~
nak sukun! ubi! semua tu!!
bacang! wah!
petai!!

ahsfantasy24 said...

warghhh....!
mw blajar mlukis gak...!
comel! ^^,

Sasa Al-Sharif said...

lukis dalam komputer ka? respek la kalu lukis pakai komputer

bunga said...

alaihai cutenyer lukisan tu..berkenan bunga..

Cik TeN10 said...

ehhh dla lukis sdri ea kartun tu?..
comel bangat !!!

sedapnye cekodok !!!

ohh my family pn..
mak and pak sedara sy dr dlu2 lg kumpul majalah GILA2 nih..
kt kg ada 1 almari kayu khas letak koleksi majalah GILA2..

Raji berkata said...

woahh mkn sndri ker weh?
eh cartoon kau kawaii gle x.x
try kalerkan msti smart jgak ;D

aNiS aNiSa said...

kelakar la dla ni...

mrah cekodok trus wat cekodok..

nk cket ley??=p

latest entry : Best View~

amny said...

cantik r lukisan ats ni..

lukis sndiri ke??^^

Khuzrin Kamarudin said...

Gayour?

alexa yussida said...

nop etep...


dla...rindu...sorry tak smpat singgah sini banyak hari dah..lps exam alexa dtg lagi oki...i miss u...:(

sahromnasrudin said...

sy suke cekodok pisang hehehehee

maCy said...

insyaAllah ;)

♥ aeryn ♥ said...

comel nyer....

Zura said...

suke lukisan gayour...cite bersama selamanye pun best...

gayour said...

as salam.
i am GAYOUR, you're NOT.

HEH!

Miss Yaty said...

perghh siap abg gayour dtg komen tu..tahniah dla..

p/s; lukisan comeyla..kalo yaty yg buat ni kmpm tak nampak rambut da
-,-'

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥