APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, April 26, 2011

AKULAH WARTAWAN SUKAN SAMBILAN

ASSALAMUALAIKUM DAN HAI...
Sekarang dla dah ada KERJA SAMPINGAN iaitu sebagai WARTAWAN SUKAN SAMBILAN untuk pejabat...Secara RASMINYA jawatan ini telah dilantik oleh diri sendiri..Nak sangat kan, lantik diri sendiri senang..Hahaha...Eh, apesal PEJABAT takde MAJALAH TAHUNAN macam sekolah ek??Paling cikai pun  buat BULETIN BULANAN ke..Nanti saya akan usulkan bila MEETING nanti..hahaha...

Dla kan sukahati menyibuk kalau ada sukan apa-apa kat ofis even TAK MAIN pun..Hari Khamis lepas, habis je waktu ofis dalam pukul 4, semua staf lelaki SEMANGAT melangkah untuk berperang..Eh, tak semua actually... Ada la dalam 15 orang je kot..Macam biasa makcik tidak ketinggalan bersemangat membawa DSLR TANPA MUNCUNG ke padang futsal..Sebenarnya kali ini buat FRIENDLY MATCH antara ofis kitorang je..Tu yang excited sikit sebab dla tak segan sikit nak beria-ia klik sana klik sini..Saya kan seorang yang PEMALU..Hee..

Aikkkk, belum apa2 takkan dah pancit bang??

Hins..hins...tolong...saya sehemputtt !

Berlari bertaburan...seindah bunga di taman..yah yah...Seolah-olah aku dok dalam ni je kan..hehe

Alaaaaaa...sakitlah lutut orang...Cakap kat mak awak sepak kita...

Hasil DSLR TANPA MUNCUNG...

Tapi dla balik awal hari tu, tak sempat habis pun tengok sebab ada hal..Hoho..So, result tak tahu siapa menang..Tapi syok tengok, kat ofis masing2 fokus dengan kerja..Time nilah nak release tension kan..Dalam masa yang sama UKHUWAH sesama dorang pun makin rapat gitu..Itulah yang best nya kalau kita rajin join aktiviti pejabat..Oke, kat bawah ni ada VERSI VIDEO pulak..hehe..sila jangan segan nak layan ye kawan-kawan..




Ada satu part tu, ada budak SENDAWA kuat gila.Bergegar camera ni sebab tahan gelak.Hampeh ko budak.Kurang sopan betul!Nasib baik kau budak lagi tau.. KLIK SINI kalau tak boleh PLAY video kat atas tu^^

nasi tambah : nak gi buat spagetti la pulak..sape nak??
...pergilah buat sendiri...
Kalau BEST, sila LIKE

41 ORANG MENYAMPUK:

K2r~90 said...

yehaaa..


tibe2 bersemgt plak aq nak pi joging .. tapi sayang musim ujan plak


>> ok alasan je tuuu<<<

JD Jen said...

Bagus dla! Teruskan menangkap gamba! Cantik gambo2 ko amik tu..err! Spaghetti kurang masam satu ye?

Amirrah Zawani said...

sendawa siap bergegar kamera?? hahaha!! dasyat betul budak tu.. :D

Mica Gaja said...

Nak try futsalll..aaaa...

nelly said...

haha .ni kerja tak berbayar ke ?

JIJI YU said...

muahah tetibe rase semangat nak amen bola balik..padahal doctor dah suh aku berenti..

khairunnisa ♥ said...

pernah gak orang sendawa kuat masa nisa tengah maan dengan kawan kawan.. kawan lain semua terkejut.. ^_^

aktif bersukan la dla and kawan kawan.. caiyo caiyo :)

zati embong said...

hihi.jat pun selalu kena pksa budak2 ofis tgk diorg main futsal tau.tenss je.jat nk g psar malam!huhu

Cik TeN10 said...

mna tahu suatu hari nt dla jd wartawan sukan betul ke.. hihi

wahh !! spagetti !! sedap tuh dla.. nk rsa sket.. hehe

ain zuraini said...

wahh nice photos....

airaniez wirdani said...

haha..semangat gile Dla.siap buat video lagi tu..dalam video tu tercari2 gak *skandal* dla.takde ke?haha.

Izyan Masri said...

OHH FUTSAL.LAMANYA TAK MAIN.JELES NI.ALAA,INTERNET SLOW,TAK BOLEH NAK TENGOK VIDEO T_T

amny said...

dulu selalu tgok orang main futsall skg...grr...jauh3!!

cik heroin said...

haha, cm lawak je sndawa tme tu. nak spgti?

haslinda said...

best nte dapat snap2 gne DSLR...bilakah agak nya DSLR boleh berada di dalam pelukan ku????T_T

Shamsuddin Amin said...

ade bakat ni jadi wartawan sukan... hehe

miszlullaby said...

wah wah wah~lepas neyh tambah satu blog barulah..blog sukan.kekekke..

syaf said...

jadi kak nam untuk aktiviti sukan opis....tarbaik lah...tangkap manyak2 agi pic

aanie said...

apa ni wartawan??berita tak habis...kamu dipecat..hahaha...

man yusoef said...

ko mmg mcm ni dila..supporters yang sporting... hahaha

oranglidi said...

hahaha. wartawan pjabat tu. hehe. [walaupun lntik diri sndiri] haha.

eh, apa barang pegi tgk je, men la skali skala. haha.

puteri ain said...

lama tak main futsal :(

Nur Liyana said...

hahaha..akak wartawan!!!hahhaa
cept arr buat laporan lagi..bila nk masuk tv nie???hahhha


macam2 hahaha

Redbloodsnow said...

lawa nah arr suma gambo yg di snap. jeles tgk..hehe

alexa yussida said...

mmg wartawan habess ni..:)

semngt kesukanan la dla ni..bagus2

d_LA said...

@JD Jen
Spaghetti SIAP !! kene kejor ngan abah ko aku xtaw

d_LA said...

@nelly
bayar diri sendiri..hehe

d_LA said...

@JIJI YU
xpe, ko kejar je ijat, kira bersukan dah tu

d_LA said...

@khairunnisa ♥
tengok org main je lebih sha..badminton tu skali sminggu je main..hehe

d_LA said...

@zati embong
dla ni mmg diri sndiri yg nak..hehe..

d_LA said...

@Cik TeN10
pnh gak berangan nak jadi wartawan sukan..hehe..

d_LA said...

@ain zuraini
thanx^^

d_LA said...

@airaniez wirdani
errr...takde..hehe

d_LA said...

@cik heroin
sorii, dah abes..haha

d_LA said...

@haslinda
hahaha..linda linda..dla mana pakai dslr pun..camera cikai je tu..taktaw bile leh pakai bnda alah tu..berangan je dulu

d_LA said...

@syaf
aku mmg suke amik gmbr org ni..hehe

d_LA said...

@aanie
hahaha..sambilan la katakan

d_LA said...

@oranglidi
giler ko nak main ngan dak laki..haha..geng pompuan x cukup rrr nak main..hehe

d_LA said...

@Nur Liyana
nt ada match ye tp muka wartawan x masuklah sbb beliau ni pemalu..haha

d_LA said...

@Redbloodsnow
sikit je smpt snap..huhu

d_LA said...

@alexa yussida
minah ni mmg terlebih smgt sokmo..hehe

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥