AKU YANG BUSY...Hak..hak..

ASSALAMUALAIKUM DAN HAIII...
Alasan yang paling koman bila hampir 3 HARI tak masuk kelas KELAS BLOG...Busylah, sibuklah, takde masa lah, broadband demam kura-kuralah..Lepastu mulalah nak mintak maaf kan sebab tak blogwalking..Hehe..Sorilah sebab ada yang dla tak sempat reply komen korang..Haaaa kan dah kata, rasa BERSALAH la tu..Oke, cerita HARI KHAMIS, baru je sampai opis, tak sempat nak publish komen pun tiba-tiba PLINGGGG! Masa depanku rasa GELAP !!! Woiiiitttt, berapa bulan tak bayar bil ni??? Tengok kat luar bising-bising dah, banyak pejabat2, kedai2 yang kegelapan..Dekat pukul 12 baru TERANG BERCAHAYA...Hari KHAMIS pulak balik pukul 3 bagi pekerja WP1..terkejar-kejarlah nak siapkan kes semua..Yang pentingnya sebab petang tu nak balik kampung, kalau tak bolehlah dok lama sikit kat opis kan..Bila BALIK KAMPUNG faham2lah, aku jadi LUPA DIRI sikit..So, memang sikit jelah yang sempat dla BW haritu..Mianhe..Sumimasen...Dui bu qi...Aana Assifah...

Aktiviti kitorang masa BERGELAP haritu...Sorang2 muka BOSAN GILA bila dah tak boleh buat kerja..Nampak kan kitorang ni RAJIN sebenarnya..Hahaha...

Seriously dah bertahun tak main benda ni..
Sila tiru perangai mereka yang di bawah..
Buku nilah yang kitorang layan sebenarnya..Haha..Nasib baik ada dari takde langsung kan..Tengok tahun tu, 2007 punya isu der..Layan jelah...

Oke, hari ini InsyaAllah dla akan balas balik semua komen, tapi tunggu lepas MAKAN dan MEETING..hehe..makcik kerjalah hari ni^^

Rezeki pagi hari ni..Ada KAKAK bagi saya kuih tart..yum yum...

UPDATE !!! HORAYYY ! MEETING DAH ABIS^^

nasi tambah : Tahukah anda LINTAH mempunyai 4 HIDUNG..Korang ada? 
~info dari MAJALAH UJANG~ hehe

Comments

yuyu lagiiiiiiiiii busy!
zati embong said…
jat baru balik jalan2 enjoy diri.baru ada masa nk jengah2.hihi

amboi,sakan semua bila blackout.haha
khairunnisa ♥ said…
kalau takde kerja, memang suka menghadap sudoku or teka silang kata ^_^

wah, sedapnya tart tu..
miszlullaby said…
takpe..take ur time.=)
Nur Liyana said…
ye ke lintah ada 4 hidung???hahahhhaa

wah busy busy busy..makan tart kurangkan busy!!!hehe
haslinda said…
kite busy ngn xm...hehe...tp sempat lagi komen blog org kn...release tension jap...
mcm best je tart tu...yummy...
ain zuraini said…
cedapnye kuih tart..
Izyan Masri said…
OKAY.NAK JELES DENGAN KUIH TART TU LAH T_T
zacky ~786~ said…
yeker ? hahahaha..
hantu GiGi said…
saya suka apo!!!!!!!!!!!!!!!yezza! itu yang boleh bg happy setla pnat study!
adan said…
lama tak main silangkata tu..

psst.. macam sedap je kuih tart tu.. ^_^
Sasa Al-Sharif said…
bz tetap bz jugak. tapi kuih tart tu nmpk sedap. terliur aku
... said…
as salam..
kak dla!!!!

kak dla!!!!

kak dlaaaaaaa !!!!!

haaaa~

=p

saje je panggil lama-lama~

oo.best la akak. layan rehat diwaktu kerja~

ok2.saya baru buat entri. petang nanti or malam saya bagi infi sikit. then gurau2. bak kata encik ben,

entri kena pelbagai kan~
macam semalam. akak terkena~

=p

akak memang hebat!!!!!

sebenarnya nak cakap..

nah tengok gambar beruang kutub ni. saya snap masa saya kerja kat russ. kesian beruang ni kak.akhirnya mati lepas saya balik ke sini. ditembak pemburu haram secara tak sengaja. wuwuwu..beruang jinak
hiro said…
sedak wehhh kuih tart.
Shamsuddin Amin said…
tart ape tu...?
grape tart ke...?
yg last skali part makanan tu paling tempting..haha..(dla ni blog paling byk gambar makanan.puasa2 jgn letak byk2 ye..huhu)
nelly said…
nelly tak busy kod ..
=p
apik pehe said…
bestnyer tgk dila duk bosan2..hahaha
Jay said…
aslmkm LAdy_dyLA...owh ekau mengular ek??kang den bori tahu kek bos ekau baru tau??hehehe..xdolah..den pun samo juga keje kerajaan ni..mmg ponek aih...hahaha..kalau rajin dtglah ke blog den yg x seberapa ni..http://jai-diari.blogspot.com
salam ukhuwah dan salam persahabatan dari den..:)
aanie said…
klu aku, dah balik umah dah...tak pun g shopping complex ke.....hahaha....

eh, tart tu mcm dia letak buah jeruk apa tuh???
Redbloodsnow said…
hahaha..teringat lak ngan zie zaman zie kurang kebizian n tak brape nk aktif dlm dunia blog dulu...mmg fav permainan jawap silang kata tu..hiksss
cik fai said…
fai pon busy........................body . hehehe

fai suke kuih tart tuuu .
nak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sahromnasrudin said…
ye la sy punh makin busy..maybe akan benti dr blogging kot huhuhhh
puteri ain said…
tart tu menyelerakan ! hehe
amny said…
amni xbuzy pon tp makin malas nk bebelogg.....=_="
oh tidak..!! kuih tart tu terlalu menggode..!! hahaha
alexa yussida said…
alexa pon bz dgn event sukan tu..hee skrg dah stat bz blajo balik tp kalo blaja dpt masuk blog sbb lappy dpn mata..masa event tu xdpt la nak masuk blog..berlari sini sana -.- but i love it!seronok sgt:)

mis u!
blog-tips-kurus said…
pagi2 tengok tart. tak baik tau mokcik mkn sorg. pos sini byk2 wey! :-)

*pagi smlm black-out 3.5 minit kot. kalau lama2 kan best! harus ku jln2 ke sogo. oppsss!!
yatie's EPISODE said…
huishhhh.. busy like gila nya cik dla kite nihhh.. ngee
nik rosmawati said…
sedapnya tgk tart tu.hehe.

lama dah tak main teka silang kata.dulu beli paper semata2 nak buat benda tu.esok nya beli lagi sebab nak tgk jawapan.hehe
Raji berkata said…
eh tart cmpur ap tuh weh?
woahhhh