TENGOK ORANG KAWIN PUN JADILAH...

ASSALAMUALAIKUM...
Malas nak taip panjang-panjang...Keje tengah banyak ni..Petang ni nak balik kampung..Layan jelah pic DLA KAWIN aritu..Hahaha...Percayalah...

Bisikan si isteri..perghhhh..terbakar kot tengok..

Awat muka hang sayu ja ni??? Terasa kaaa???Terasa nak kawin kot...haha

Semoga kekal hingga ke akhir hayat yer...Amin...


SOPAN SIYOTTT AWEK SHAWLS KOKO TU..HAK HAK
Yang pakai baju biru tu PENGARAH kitorang...Yerr...seorang WANITA derrr...Anak beliau yang lelaki..Ni kira majlis menyambut menantu la ni...Nampak sangat ke aku control di situ???ngeeeeeee

Perut dah kenyang pelagi...baliklaaaaaa.....

Saya tetap hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^______________^
Sepanjang kat PENANG haritu, kitorang stay kat ZAITON HOMESTAY...1 malam bayar RM 200..Kira okelah, rumah teres 2 tingkat..Lengkap dengan segala kemudahan..Sangat puas hati..Kalau korang ke penang bolehlah stay kat sini kat jalan PINTAS TENGGIRI..Taklah jauh sangat dengan bandar...Klik ZAITON HOMESTAY untuk lebih lanjut usia...Jom kita mengushar dalamannya...

Sape nak nak pegi GEORGETOWN angkat tangan !!!

Pendek kata kalah la dengan rumah sewa dla ni..haha..Tangga siap ade munge2 lagi

Oke, aku berkawan dengan makcik2..hahaha..dah yang muda sume xnak pegi
Oke, chow dulu...Nanti dla serang korang ye..Sori sangat, semalam pun busy tak sempat nak mengadap blog lama2..Niat di hati nak jumpa K.HANIS dan USTAT JIJI esok atau lusa..Tengoklah kalau cuaca oke dan takde plan soping ngan ma bolehla kita jumpa ye...

nasi tambah : balik kampung ni nak pekena satay pokdin la..AANIE sila jangan jeles oke!Lalalala...

Comments

Cantikla baju pengantin..tp *bakal pengantin yg tudung koko* tu bila nak langsung?hahaha
Zura said…
jgn sedih2...nti smpailah seru tue...
alexa yussida said…
balik kg ke cik kak?uuu slmt berhari raya eh beristirehat ye:) mmuahh

sopan giler kut yg pki shawl cekelat tuh..weeewittt..
xpe kwn ngn mak cik2,nti die kenenkan dla kt ank teruna die:P hihi
zati embong said…
oo anak pengarah dLa yg kahwin ari 2 eh O.o
srikandi cinta said…
suka kan tengok org kahwin..hehe..

nanti bila tiba masa, kita pulak yang akan berkahwin..hurm, bila tu yer?? uh, lama lagi tuh.. :)
man yusoef said…
asal blik kg? arini baru kamis...huhu...ala cam tak tau...kwn dgn mak cik sbb nak tackle anak teruna dia kan...ahahahaha
bunga said…
suke2 tengok org kawin..hehe..
miszlullaby said…
selamat pngantin baru kepade pengantin.omstay tu dahsyat nye..entah2 penah wat kenduri kawen dak kat ctu, tu yg lupe tanggal bunga kat tangga.kekekke
sahromnasrudin said…
mak aii..sempoinya pengarah awak..selalunya pengarah wanita nie jarang pakai tudung..dressing tak yah ckp la..vogue sokmo huhuhuhhh
Wan Gerrard said…
selamat pengantin baru hehe :P
Fariross said…
simpati same kamu.... :-p
niesz said…
muka pengntin laki tu mcm asyraf muslim la..heheee...congrate tuk mereka yer.. :)
Raji berkata said…
muka kau mcm sedih jer..
takpe satu hari nnti turn kau pula
hahaha
apik pehe said…
apik nk tunggu giliran dila plak kawen
aanie said…
semoga giliran mu lepas ni...

arghh..terbakar aku dengar mu nak makan satay pok din ni...bak la skit...nanti jangan lupa pos laju deh...
teringin pulak aku nak kawen
blog-tips-kurus said…
semoga pengantin itu bahagia selamanya & tukang buat n3 ni pon cepat2 la jadi pengantin-side menu nasi kerabu! :-)
Aujinz said…
mahe ke mughah sewa tue??...

errr...
echah mashuri said…
akakkk bilaaaaaaaa lagiiiiiiii/.huhuhu;p
... said…
as salam..
hoho~
cantik~~
yang tudung warna cam cokelat tu bila~

adik mu disini dah lam bebenor asyik melepas pegi kenduri~
huuuu~

eh. kawan dengan makcik2 bagus~ boleh ambil hati diorang. macam kawan saya tu. berani betul cuba menekel hati ibu saya. wuuuu~
takuttt
Miss Yaty said…
hihi..sabo ye dla...semoga jodoh dla pun dpercepatkan jugak..amiin ;)