APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, March 15, 2011

SHOW ME YOUR BFF CONTEST

ASSALAMUALAIKUM KAWAN-KAWAN <--sila baca dengan mood paling happy^^
Dengan berbesar hati dan perutnya dla nak join CONTEST "SHOW ME YOUR BFF CONTEST" yang dianjurkan oleh adik comey kita  NURULBADIAH LAI setelah ditag dengan sengaja oleh bakal doktor yang comey ALEXA YUSSIDA..Memang dla ada plan nak join contest ni alang-alang dah kene tag join jelah terus nanti lupa! So, marilah kita memaku segala banner milik tuan badan dulu dan bolehlah kiranya kamu mengelick terus banner itu untuk ke link beliau yer..Faham tak ni?


Dear Nurulbadiah Lai,
Dengan segala hormatnya izinkan dla nak show off my BFF..Alhamdulillah dla dikurniakan kawan-kawan yang BAIK, SPORTING, MAK LAWAK, SEKEPALA walaupun kadang-kadang lain keminatan tapi kitorang support kegemaran masing-masing..Syukur sangat-sangat even kitorang berjauhan, ada yang dok utagha, selatan, timur dan barat, tetap contact each other..Kalau tak takkanlah aku sanggup pergi KL sampai blur sebab nak jumpa korang kan..Jasa korang sangat-sangat dla hargai..Aku ingat lagi masa aku SAKIT sampai kena MC SEMINGGU dulu, bila dah berjauhan dengan famili ni, MY BFFlah yang TOLONG MASAK dan bawak pergi KLINIK bagai..Terharu tahu T____T..Aku sayang korang ketat seketat ketatnya..tak dapat nak describe perasaan sayang tu camne..Koranglah penghibur hatiku, jantungku, perutku walaupun pernah berselisih faham, alah lagikan lidah selalu tergigit kan..Nak kenal dengan dorang tak?Jom tengok pic MY BFF kat bawah cepat.. 

Disebabkan cik NURUL nak sekeping je gambar so dla kena main cantum-cantumlah sebab kat atas ni adalah BFF dla start masa SEKOLAH, SEKOLEJ, SEOFIS, SEKURSUS, SERUMAH DAN SEKAMPUNG..Nak pilih sorang rasa susah sangat sebab masing-masing banyak berjasa kat dla ni..Sori kalau ada yang tertinggal sebab dla godek-godek mana yang ada je ni..Setiap gambar ada cerita disebaliknya..Apapun aku enjoy berkawan dengan korang.. Muahhh...Muahhh..Muahhh..

Dla nak TAG YUYU, NORA, ECHAH dan NIES..Sape2 jelah nak join silalah untuk memeriahkan lagi suasana, tapi gugurl je sebab hadiah dia spesel untuk ladies je..Nak tahu hadiah apa, klik SINI..Cepat join sebelum 15 APRIL tapi katanya penyertaan adalah TERHAD..teng teng teng..

nasi tambah : apa khabar air kat rumah tu yer..BFF gak tu..heee~~
Kalau BEST, sila LIKE

14 ORANG MENYAMPUK:

echah mashuri said...

hohooh..kena tag!erm.jap2 nak g godek gmbr dlm lappy.heee.;p thnks sis!

fLy_AwAy said...

good luck yah with ur contest !

alexa yussida said...

yeayy..join sama2:) hehe smoga kita bertuah..kehkehkeh..

sini banyakkk air..mai ar sini...meh meh

JIJI YU said...

smogo bertuoh la pok2 dio tu

Amirrah Zawani said...

gud luck dyla.. semoga terpilih n bertuah :D

saya_arief said...

laa..
ingat kan kite bff kamu.
sadis nye.
hahah.
all the best dyla.

Anati Soki said...

omg!!!! bff!! comel comel comel comel!! heheh.. bff itu best kan? heheh

niesz said...

gud luck dear, insyaALLAH, kalau sempat niesz join ek :)

Raji berkata said...

boyfrendforever boleh? ;D

Sasa Al-Sharif said...

peewiitt.. ramainya awek cun. hehe.. good luck :)

Edy Zaidi said...

good luck yer..:)

ARJUNA.Inc said...

gudluck!!!..waaa..knal badiah lai eh..kasi tau dia..nk photoshoot dia bley x?hahaha

Nurulbadiah Lai said...

salam dear..

thanks 4 joining..i wish u best of luck...


done check ur entry..

:)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe...
kawan yang baik dibawa sampai bila2...

good luck... (n_n)

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥