APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, March 14, 2011

SEMANGAT YANG HILANG...

Assalamualaikum...
Mood rasa nak nyanyi lagu "SEMANGAT YANG HILANG" je...Elok-elok je SEMANGAT PERJUANGAN HARMONI hari ni siap balik lambat lagi tadi sebab nak siapkan semua kes..Esok start reverse method so rasa rajin gila la nak siapkan kerja..Mood memang baik punya...

Balik dengan berkobar-kobar ni, terus MANDI lepas mandi bajet nak BASUH BAJU pulak...Tengah-tengah mandi tu kira dah nak siap la, tiba-tiba..aik?? apesal AIR SELOW je ni...DAMN !! Dia buat hal lagi laaaa..grrrr...Dah lama rasanya air ni tak buat hal..Dulu kan selalu gak dla mengadu nasib kat blog ni..Paling parah hari tu siap terpaksa mandi kat OFIS tahu..

Ni MR.G punya pasal la ni..Tiba-tiba MR.G pulak apehal??Tadi kan tengah buat kerja tiba-tiba dia tanya dla...

MR.G : LA, kat rumah air oke tak??
AKU : Oke..nape???
MR.G : Takde masalah la sekarang ni..
AKU : Ehhh, jangan sebut nanti tak pasal-pasal buat hal balik..

Nahhhhh..balik tu memang betul jadi...Siaplah kamu MR.G, memandai je ungkit pasal air kat rumah sewaku yang tercinta ni...Maybe sebab dla dah lama tak cerita pasal masalah air tu yang beliau tiba-tiba tanya tu..Sekali balik betu-betul takde air....HUWAAAAAAAAAAAAAAA !!!!

Hope malam karang air ni dah tak merajuk dah..Walaupun ada bekalan air dalam tong tapi buatnya nak melabur saham ke pagi-pagi..Camno babe??

Sayangilah air ketika hayat beliau masih ada
Nasib baik dla sempat mandi..Apalah nasib 2 orang kawan dla ni..Tupun sorang pergi kursus..Lagi sorang tengah TERBONGKANG! Lagi sorang tak balik-balik lagi...Nak balik kampung rrrr camni..Bajet dekat je..Anyone boleh derma air kat kitorang??Anyone???

nasi tambah: dah cakap banyak kali dah..Nama taman ni tak sesuai..TAMAN SRI KOLAM apa kalau selalu takde air..
Kalau BEST, sila LIKE

22 ORANG MENYAMPUK:

Anisa Hang Tuah said...

best lak lagu tuh
hiks..

JD Jen said...

aku rs tmn ko tu nama dia pnjng dia mungking TAMAN SRI KO-LAMBAT KO X MANDI! tu manjang xde air tu! kahkahkah!

zati embong said...

Haha,jat kat kg pakai air telaga lg dla.haha.xde masalah xde air.

saya_arief said...

kene pindah da tu..
;p

Raji berkata said...

oh kesiannya..
hahaha xpe2 atleast jimat skill bill air nnti ;P

Fariross said...

hahaha...kecian. antar dobi jea laa weih.... jimat tenaga.. kuar duit jea...

ain zuraini said...

huhuhu taman takdo air la jawabnye..huhuuhuhu

padlie said...

xde air, hidup sgt sukar...

Entry terbaru padlie: Supermoon: Yang patut kita tahu

echah mashuri said...

eleh.yela tuh mandiiii..akak ucukkkkkkkkk!!!!!!!!;p

alexa yussida said...

ekekeke..sbb bila takde air je die suruh g mnyelam dalam mana2 kolam yg berdekatan la:P hehehe

eee ade org bucuk bau bacam:p

dyla,jum join nih..

http://iammemaself.blogspot.com/2011/03/show-me-your-bff-contest.html

apik pehe said...

hehehe..cian dila..esok mesti busuk x mandi..hahaha

niesz said...

susah nye kalau xde air, nak2 time tu nk membuang, aduh!tension tu..

aanie said...

itu namanya taman sri kolam kontang kanting..hahaha....

nora said...

dlaaaaa ada bau ar sampai sini :p

ENTRY HOT : Sunyi...

sahromnasrudin said...

saya cadang nama ditukar ke Taman Seri Kering heheheheee

shah-kayrul said...

Taman Sri Kolam memang tak seindah nama taman...air pun buat hal..lain kali kena buat kolam besar kat situ...senang org kg nak ambik air...hahhahahaha

MofiDhouse said...

air mata je boleh didermakan....
kita kat kampung... jauh neh.... payah nak hantar air....
hehhehehe

... said...

as salam..
haha.d_LA dapat lagi keje sekola

=p

canggih betul alexa. abgi keje sekola.
buat~ jangan tak buat~

=p

oh~
lagu xpdc ke tu?
semangat perjuangan harmoni dengan semangat yqng hilang?

haha~
air takde?
sabau je la~
jangan guling-guling dalam bilik air sudahh~
haha~
air takde. beli air bungkus yang 20sen je la banyak2 =p

terbongkang tu..sirih dia pow air kat surau~

TAMAN SRI KOLAM..
pelik punya nama. haha

... said...

as salam..
haha.d_LA dapat lagi keje sekola

=p

canggih betul alexa. abgi keje sekola.
buat~ jangan tak buat~

=p

oh~
lagu xpdc ke tu?
semangat perjuangan harmoni dengan semangat yqng hilang?

haha~
air takde?
sabau je la~
jangan guling-guling dalam bilik air sudahh~
haha~
air takde. beli air bungkus yang 20sen je la banyak2 =p

terbongkang tu..sirih dia pow air kat surau~

TAMAN SRI KOLAM..
pelik punya nama. haha

Robot | Sakti said...

gi terjun kolam.

hehehe

Qaseh dalia adelia said...

air mata je dapat beri haha..sabo je lah

Amirrah Zawani said...

time nk membuang tu yg leceh bila takda air ni =_=

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥