APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, March 13, 2011

SAYA SUKA LELAKI BERSUKAN !!!

FUHHHH...Ternyata susah betul nak design header ni..Pening kepala makcik ni fikir tahu...Baik aku hapdet blog jelah..Assalamualaikum...Apa-apapun bagi salam dulu..Hope korang sihat yer..Pagi tadi bukak blog KAK HANIS, Alhamdulillah beliau selamat dari bencana tsunami tu..Semoga kita semua dilindungi olehNya..Amin...

Semalam dalam pukul 9 lebih kot dla layan badminton ALL ENGLAND semi final punya..Biasa rrr dla dan roommate dla jadi pengulas sukan tak berbayar kan..Lawak wehhhh, kalau orang lain dengar mesti macam expect kitorang layan cerita kelakar..Asek gelak je tengok yang 1st match LIN DAN vs ZWIEBLER tu...Sape tengok boleh tahu la aksi-aksi ZWIEBLER yang cukup spontan sampai kitorang guling-guling gelak..Mungkin bukan senang nak jumpa Lin Dan kan so memang boleh nampaklah dia punya semangat tu..Apapun dla tabik rrr, atleast Lin Dan terpaksa main rubber dengan mamat tu..

Sambil tengok tu kitorang sembang lah pasal LELAKI..Opssss...hahaha...Mulalah cakap yang aku ni suka betul tengok LELAKI BERSUKAN...Walaupun bukan atlit tapi suka bersukan atau bersenam..Rasa macam SMART je lelaki bersukan ni..Perghhhh...Sape suka bersukan sila lompat setempat !! Rasanya itu antara ciri-ciri LELAKI IDAMANKU kot..Heee..Alaaa, kalau ciri-ciri BERIMAN, BAIK itu kira common case la kan, semua nak yang macam tu takkan nak cari suami yang suka berjudi, tak solat lak kan..Memang kena tibai dengan bapak akulah..Oke, sambung balik..Lepas tu kan, mulalah berangan, nanti dah kawin boleh JOGING sama-sama, main BADMINTON berdua..Seronoknya...Keluarga yang sihat gitu..Lepas tu bila ada MATCH SUKAN boleh jadi pengulas sama-sama sambil mengunyah jajan..

Omooo..so cute la anak kitorang..haha..Dulu masa sekolah
sangat suka dengan OWEN neh..
Ouh DAVID DILLA..Kawan dla kata VILLA ni macam MAT BANGLA! Dem!!!
Ni kenapa tak pakai baju ni??Naseb body ko cun..hehe
Fairuzizuan, UMUR awak berapa?hahaha...

Ehhhh, apesal aku menaip sambil senyum simpul neh??Dah sampai seru agaknya..Amin...Malam ni FINAL ALL ENGLAND tahu, macam biasa wakil kita DATUK LEE CHONG WEI dan regu lelaki KOO/TAN bakal beraksi..Jaga-jaga ye LIN DAN, LCW dah minum air milo tabur gelas besar tahu..muahaha...GOOD LUCK LCW AND KOO/TAN ^^

nasi tambah : entry suka2 kasi hilang pening..heee
Kalau BEST, sila LIKE

27 ORANG MENYAMPUK:

MofiDhouse said...

i like........ hehehhe

echah mashuri said...

perghh...kenapa ek.tp ecah suka pemain bola.huhuh.;p

zati embong said...

haha..kira kalau minum milo tabur gelas besar bleh mng la dLa?haha

mlm ni ke esok malam match?

MR. MIND said...

men guli kira sukan gak x?

athirah liyana said...

hehe.. terbaik!
i love sport man too.

aryl said...

sy singgah sini.. bersukan itu best =)

alexa yussida said...

alolololo owen n viyya!!!cair~ teheee alexa minat owen n beckham gak dlu masa kecik2..hee skrg beralih arah kat all player barca je:P sape yg kutuk viyya tuh?meh nak cubit pp die..huuu..dah sampai seru tuh ajak2 la kte ye dla ye:P

Cikbelog said...

saya suka lelaki yang suka main permainan tradisional..ngeee~~ ;p

Dea said...

sayer pon suke owen dolu2.. hihihi...

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/03/day-5-10-wishes.html

sugar2 kapas strawberry said...

lelaki main tennis..perghh..macho abes je rasa.haha

Sasa Al-Sharif said...

aku tau sebab diorang berbadan sasa. haha

Gimi said...

=)

fLy_AwAy said...

sy pon bersukan. lalala . heee ~ :P

Qaseh dalia adelia said...

hahaha bila d-la berangan2 eceh ..cepat2 lah dear

syakey said...

laki bersukan nampak maskulin tu pasai suka jugak ^^

n ternyata laki bersukan mesti gagah lagi perkasa. haha

aCap said...

hahaha

saya nak cadangkan tajuk yg lebih seswai utk entry u kali ni

"saya suka lelaki hensem"

daaa~~

JD Jen said...

Yaa! Saya adalah lelaki yg hebat bersukan..malangnye saya telah diambil! (I'm taken!) Kahkahkah!

Azza Firza said...

yang kedua last mmg seksi, hahaha

Anisa Hang Tuah said...

comel je kalau lelaki bersukan
hiks.

JIJI YU said...

aku suke body2 player bola oram putih..fit gegile..pakai baju nmpak smart je

airaniez wirdani said...

heh.smlm bru tgk Man U lawan Arsenal.Tengok pic Owen berjiwa bapa tu teringat suka dia masa kat Liverpool dulu.comel..haha...

... said...

wa'alaikummussalam.
hehe~
kak hanis..alhamdulillah.. =)

hoho~ sebab tu juga suka masuk sini diam2 bila sibuk. baca pengulas sukan cik dla punya cerita. kesian juga bila hero besar terpaksa menggulingkan-gulingkan zwie =p

oh~
suka sukan~
saya suka yang extreme.
macam kayak kat sungai deras. syok wo! guling2 dalam kayak. layan arus deras. nasib baik, kepala dengan badan jadi lebam angkara terkena batu2 sungai. seronok oo. jungle tracking, apa lagi.tapi kalau aktivit pantai, surfboarding walaupun selalu jatuh2 dimakan ombak.hoho.

hoh!
moga2 impain dla berjaya dicapai~
ameen..

adoi..tak boleh blaaa.. amt bangla.kasi cubit kat dia

@_@"

gamabr akhir tu yang regernya tak ternilaiiiii~ =)


oo..milo tabur~
cish.malam2 ni buat tekak saya rasa nak dibasakan dengan air milo. yum2~

GUD LUCK LCW - KOO/TAN!

Ahtool Izzra said...

lelaki bersukan sangt seksi :)

Faeza Suhaimi said...

yeah! lelaki bersukan ternyata seksi :)

ain zuraini said...

saya pun sama...hehehe :-) nsb baik hubby den org main sukan..

ain zuraini said...

saya pun sama...hehehe :-) nsb baik hubby den org main sukan..

niesz said...

niesz suke tgk laki main futsal, rase mcm dorang ni sihat jer..ehe..

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥