SAHAJA AKU...

Assalamualaikum...
Hujan yang turun bagaikan PEREMPUAN...
Hahaha..itu lirik lagu Arwahyarham Surdirman sebenarnya tapi BUDAK KELAS dla gi ubah jadi camtu..Hujan tiba-tiba dikaitkan dengan PEREMPUAN..Apakah? Sebabnya sekarang hujan sangat lebat duhhh...Egegege..

Kartun ni nampak familiar tak?? Sebab dla tiru sebenarnya..comey sangat girl ni

Dah hujan apa lagi aktiviti yang best kawan-kawan??? JOM GULING-GULING !!! Yiehaaaa...Sebenarnya ini entry saja-saja..SAHAJA AKU nak try wat SHORT ENTRY...heeeeeeee....pendek dari biasa kan?

nasi tambah : tiba-tiba kan duit NUFFNANG jadi KOSONG ! Sahaja gi CASHOUT..hahaha..Mana BE baru ni x muncul2 lagi??? Grrrrrr...

Comments

Yuyu nak berhibernasi ^^
yatie's EPISODE said…
DAH CASHOUT? CEPAT BELANJA YATI MEKDI! YATI NAK MEKDI!!
niesz said…
hehehe..bestnye golek2 time ujan..biar ringkas, tp padat..ehe..
bestnyer da cashout .lisa punye amount tang tuuu jugak dari aritu. hehe
JIJI YU said…
ujan je minggu ni.lemak kat perut aku dah berlipat lipat dah ni
mzhany said…
waa dah cashout eh...besh besh...;)
echah mashuri said…
huuhu...akk mmg failed je nk tulis pndek2.sbb mcm bnyk je lg nk ckp kannnn.huhuh.pastuh echah bc pn xpuas,tiba2.eh.habis dah?xleh2,buat entri mcm biase la,suka bc akk mmbebel;p
Raji berkata said…
knape dikaitkan dgn perempuan eh
cuba suh classmate kau xplain skit
hohoho
JD Jen said…
Okeh! Sahaja aku komen ni! Itu saje!
apik pehe said…
haha..hujan la sampai banjir tempat dila..hehe
cik fai said…
comel sangat kartun tu.
yeah! time hujan mmg sonok kan. :)
aanie said…
akhirnya cash out jugak...hehe...dah bertambah ke amount tu???
ain zuraini said…
huhuhu den punye br beberapa sen..
Fariross said…
Mokcik velanja nasi kerabu yeaa dua bungkus lauk daging bakar, ayam goreng nak yang mok ngoh punye kat alor akar tue... mengidam nih, hihihi...
hujan memang terbaik lah. nak2 bile pagi2 hari pastu kne plak time cuti...
huuuuuuu suker2
Hujan tu menakutkan bg kite..sbb recently angin kuat sgt..ribut..=(
man yusoef said…
pergh!! pendeknya!!!! hebak hebak!! ermm duit nuff aku mls nak cashout...biar kepam kat situ..agak2 ada bonus tak?? huhu

p/s : sori sbb dah lama tak jenguk blog kwn2...
d_tieah said…
Sekarang ni selalu hujan malam2 dan pagi2 masa nak bangun tidur.. Huhh! Kecewa tau bila kena bangun pagi.. Terasa je nak sambung tidur lagi..

Entry Terbaru : Perkara Yang Tak Perlu Ada Dalam AF9
... said…
as salam..
hoho~ kalau yati nak mekdi,
saya nak mek-C

=p

yuyu berhibernasi?
haha~
beruang kutub =p
d_LA said…
@y u y u Z u l a i k h a
sile berhibernate yuyu^^
d_LA said…
@yatie's EPISODE
bkn stkt mekdi, pak di pun bleh yatie
d_LA said…
@niesz
entry saje2..hehe
d_LA said…
@♥♥LiSsA♥♥
x thn tgu sbb tu cashout sbb earnings x meningkat2 pun..haha
d_LA said…
@JIJI YU
hahaha..itu aku yg berlipat-lipat ganda lemaknya..haha
d_LA said…
@mzhany
besh..besh..x br tgu cek..haha
d_LA said…
@echah mashuri
tu rrrr..rs cam x puas la taip entry pendek2 ni..x leh dibiarkan ni..
d_LA said…
@Raji berkata
ntahla, aku nk tanya pun tah ke mana dh classmate aku tu..huhu
d_LA said…
@JD Jen
sahaja aku berterima kasih..haha
d_LA said…
@apik pehe
apik jahat..x jd rrr banje ns kabu kat beliau
d_LA said…
@cik fai
yer....sonok sgt menidurkan diri time2 ujan kan..
d_LA said…
@aanie
bertambahla seploh sen..haha..mls nak tgu..cashaout jer sng
d_LA said…
@ain zuraini
sikit2 lame2 jd bukit ain..sabo yer
d_LA said…
@Fariross
huwaaaaa....aku rindu rrrr kat alor akar ms jaman kite..terbaek okeh
d_LA said…
@syahira abdullah
golek2 jelah kejenya..haha
d_LA said…
@airaniez wirdani
tu rrr..kdg2 mmg rase seram skit sbb hujan tu mcm lain mcm je kan..siap banjir lak tu
d_LA said…
@man yusoef
hahaha..berjaya tak??mslhnya duit nuff aku tu x bertmbh-tmbh 2 yg aku terpksa cashout
d_LA said…
@d_tieah
tu rrr...rs nak bwk bantal gi opis..smbg tdo kat opis..hehe
d_LA said…
@...
mek-b ke mek-c ke sume buleh..haha..
alexa yussida said…
sana hujan lagi ke skrg yang?