REMAJA LELAKI MAUT TERJATUH DARI BANGUNAN

Assalamualaikum..Terus ke topik utama..Korang tahu tak tadi ada remaja berumur 28 TAHUN JATUH DARI BANGUNAN..Lokasi tu memang dekatlah dengan ofis dla..Sebab kejadian tu berlaku di WISMA PERSEKUTUAN di KUALA TERENGGANU..Ofis pengarah jabatan dla memang bertempat di wisma, tapi dla punya sewa kat bangunan luar sebab pack sangat kat wisma tu..Tapi memang dekatlah..

Oke, pastu tadi budak unit dla ENCIK FBI dapat call dari wisma cakap ada orang BUNUH DIRI..Teruslah encik FBI tu pergi ajak dla sekali..Tapi baru je angkat bontot ni, ada sorang pegawai tak kasi dla pergi pulak..Bukan apa sebab dia takut dla termimpi-mimpi nanti..Maka dla pun duduk balik walaupun hati ni nak sangat pergi tengok..Terus dla call roommate dla sebab beliau pun kerja kat wisma..

Ada macam-macam version lah pulak, kawan FBI tu cakap BUNUH DIRI kan, kawan dla pulak cakap mangsa tu TERJATUH..So, dla amik yang positiflah, maybe terjatuh kot..Menurut kawan dla lagi, mangsa tu terjatuh dari TINGKAT 6 ketika sedang repair AIR COND tapi ada jugak yang cakap dari tingkat 9 lah, 10 lah..So, ada kekeliruan di situ..Tapi hari ini memang hujan sepanjang hari selepas beberapa hari kepanasan..Ada kemungkinan jugak mangsa tu tergelincir..Apapun, nak tahu untuk lebih lanjut tengoklah BERITA malam ni..Sebab dla pun taknak sebar berita yang tak pasti ni..Yang pasti ada bukti GAMBAR dan VIDEO EKSKLUSIF untuk korang tengok..Thanx ya FBI..

Nampak tak selipar mangsa kaler merah tu..

Polis sedang menguruskan mayat..

Yang kaler putih tu serpihan tulang kaki..

Bawah ini ada video..Sori kurang clear sebab amik guna henset je + hujan lagi..



Apapun takziah buat keluarga mangsa..Semoga ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..Amin..AL-FATIHAH ~


nasi tambah : penat baru balik dari main badminton, tunggu hilang berpeluh, update berita ngeri ni jap..

Comments

Cik Ila said…
adeh...ngeri2..huhu..al fatihah
Atsuko Ichirou said…
eh??
betol ke nih??
cam ngeri je...
zati embong said…
ayah jat kerja kat wisma ganu gak!jat nak call ayah la O.o

dLa kerja kat ganu ke?asal jat baru tahu ni?haha.
Sophie Al-yahya said…
Ya Allah.. kesiannya. tula, amek yg baik la.barangkali tergelincir sbb hujan. Tp sampai nampak tulang kaki? @_@ a ah la, bf Sophie duduk kat KT & dia kata sepanjang hari hujan..
alexa yussida said…
ishkk..bahaya tol..innalillah...

dyla!!!alexa tensi!!!uuu baca macam tak baca je rase..dah la berdebar gila tgu game malam nih..dem dem :(
:: Zanna :: said…
ngerinya...takziah buat kuarg beliau...al-fatihah semoga dikalangan org2 ynag beriman insyaAllah ^_^

Terkini : i luv blogging
fLy_AwAy said…
best nye men lompat lompat ! heee ~ :P
JIJI YU said…
5star wo gambor ngeri2 cenggini...aku suke..salu aku layan kat ogre
apik pehe said…
iskh3..al fatihah untuk arwah..dila jangan termimpi2 tau
logorithm said…
Kesimpulannya: Selipar Jepun boleh membunuh!
Sasa Al-Sharif said…
nampak dlm berita tadi. ngeri weh
Raji berkata said…
woahhh berita blom kluar paper lgi ni owh.. ngerinya.. >.<
innalillah
dlu pernah gak jdi kes cmnih kt kolej aku
smpai skang ak dh tkot dgn ketinggian
x.x"
MofiDhouse said…
Wah.... pantas berita ni...de bakat jadik wartawan tv popular ni...

em... Mangsa tu beragama ape ek?
ape pun.. takziah buat keluarga mangsa...
sahromnasrudin said…
mak aiii..ngerinya...semoga kawasan ini tidak digelar kawasan keras hasil dr kejadian ini huhuhuhhhh
diyana said…
lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow kamu!!! weee~~~
suke3… (^___^)
yatie's EPISODE said…
huishh. takotnyee. sbb tu yati gayat tmpat tggi. huhu.

takziah untuk keluarga mangsa.
nora said…
tak tau nak komen pe
takut, tekejut sume ada

sib baik tak gi tgk live, takut nanti dla takleh tdo malam

ENTRY HOT : Senyum ^_^
mintak2 dijauhkan dr sume2 ni .. n nak pergi dlm keadaan baik2 saja ..amin takziah buat keluarga mangsa hurmm
niesz said…
eee..takut nye, mcmane ley terjatuh yer, tak berani la nk tgk video tu sorang2..ehe..
maCy said…
cup.

kiss untuk gadis blogger.
flying kiss untuk jejaka blogger.

rindu kamu, kamu dan kamu.
teruskan usaha di arena ini.
maCy hilang tapi ada.

*salam sayang dari maCy*

:)
Miss Yaty said…
dah kuar paper pagi tadi...yaty taw jugak cite ni dari staff kat pej yaty...lebih kurang detail jugakllah..


arwah ni baru seminggu kawen...
Hanis MY said…
ngerinyaaa nauzubillah...
RIS-FAMILI said…
Memang mengejutkan.
Aku tengok dari tingkat 3 wisma je sbb ramai sangat org kat bawah.
FYI : Aku follower ke 958 blog ni (WOW... ramainya followers kau, glamer tul)
kamarukom said…
huhuk ngeri sgguh....al-fatihah
... said…
as salam..
woaa..
sedang makan sambil berblog

@_@"

takziah buat mereka sekeluarga..
hmm..mungkin juga terjatuh.ada keluar kat tv ke?
terjatuh..mungkin tak pakai pakaian keselamatan.hmm..
maaf la ya..sejak jadi workholic ni, tak tengok tv sangat dah. kalau tengok pun, sekali imbas.
ada la lebih 5 bulan tak tengok tv

=_="

iklan;


Hari Ni Sangat PADAT
bayu d'arts said…
innalilah...

arwah ni senior saya masa kat koleh dulu...
dah sampai ajal dia......
mari la kwn2,kita sama2 sedekahkan fatihah utk arwah...