LEE CHONG WEI JUARA ALL ENGLAND 2011

Nahhhh....Entry sebelum ni kan dla dah gitaw yang DATUK LEE CHONG WEI dah minum AIR MILO TABUR SEGELAS BESAR... Yeahhhh, makcik bangga, makcik puas hati dengan kamu LCW !!!!



TAHNIAH LEE CHONG WEI kerana menjadi JUARA ALL ENGLAND bagi tahun 2011..Memang sengit, memang teruja tengok sampai terangkat habis kaki ni..Lin Dan jangan bersedih yer, awak kan selalu menang...heee~~~Tapi tadi frust sikit sebab KOO/TAN kalah tipis dengan pemain DENMARK..

LEE CHONG WEI vs LIN DAN
21-17, 21-17

OKE, SEKARANG TUGAS SEBAGAI PENGULAS SUKAN DAH TAMAT... BOLEH TIDUR...ZZZZZZZZZZZZZZZZ..........

nasi tambah : minum milo anda jadi sihat dan kuat..tapi kalau dla minum laju je pergi wc..haha

Comments

humayraa said…
yeke..Congrats arr..

Live dekat channel berape?

:)

GA utk baby..
www.secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com
logorithm said…
Congrats LCW! Lin Dan mesti bengang giler...
echah mashuri said…
yeayyy!yeayyy!!!(sambil memikirkan,napelahh sis nih suka sgt bdminton,)huhuhhu...
shizuka said…
yess!mngg..!boleh tido gn amn mlm nie.ehhee
JIJI YU said…
hurm aku pon same gak teruje kemelampauan sampai nak angkut tibi tu
d_LA said…
@humayraa
yuppp..live kat cenel 811..kat 801 pun ade tp start lmbt sikit..
d_LA said…
@logorithm
hehe..Lin Dan pun boring kot asek dia je menang..
d_LA said…
@echah mashuri
hehe..sbb sukan tu je yg akak still main skang ni..
JD Jen said…
Ooo..ptt la mlm td aku mimpi manjang nak smash org jek! rupanye LCW menang! wahaha! baguih2!
d_LA said…
@shizuka
wahha, pukul 3lbh shizuka still online..cayalah..bgn pun rs bahagia je pg ni taw..haha
d_LA said…
@JIJI YU
ko angkut je tv ko tu msk rmh aku..
d_LA said…
@JD Jen
hahaha..ko siap mimpi ye JD..terbaik2..
saya_arief said…
taun depan mamat hijau masuk ganti chong wei.
;p
zati embong said…
hahaha,betul la dLa.haha lawak betul O.o

jat pun nk mnum milo tabur gelas besar gak la!

da lama x dgr cw menang lawan ld tau O.o
d_LA said…
@saya_arief
okeh..dla tunggu..sian LCW tu..hrp kat dia je
d_LA said…
@zati embong
heee..masin mulut dla ni kan..jom minum milo
sahromnasrudin said…
assalamualaikum...

alhamdulillah beliau berjaya juga akhirnya....
yatie's EPISODE said…
congratz utk beliau!! ^^
Zura said…
suke chong wei menang...tp xdpt tgk drg lawan....suke tgk drg berentap..
Raji berkata said…
yeah Malaysia boleh ^^
congrts to him~
Lilyel said…
Hai, Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
ain zuraini said…
ahahahaha wc yek...yeay LCW mng!!
alexa yussida said…
sedih tgk yg beregu tuh tp Alhamdulillah chong wei ubati luka..tapi xsmpt tgk die celebrate kemenangn sbb alexa tgk kat live streaming line china punyee...ishkk dengki tol cina nih..uuuu
d_LA said…
@sahromnasrudin
Alhamdulillah sgt2 kan..mmg syok tgk
d_LA said…
@yatie's EPISODE
maceh maceh..haha..perasan lak
d_LA said…
@Zura
rugi taw x tgk sbb mmg best..
d_LA said…
@Raji berkata
go Malaysia..yeah !!!
d_LA said…
@ain zuraini
hahaha..mmg alah dgn milo
d_LA said…
@alexa yussida
tu rrr..frust giler kan..tp mmg sm2 hebat kan..nsb bek LCW menang.terubat hati ni..heeee