APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, March 28, 2011

LANTANG BERSUARA TAPI JUJUR

Assalamualaikum...
PERUT LAPAR NAK MAKAN BURGER MEKDI..
TERIMA KASIH DAUN KELADI...
Itu dia pantun dua kerat dari peserta negara SEPANYOL.. Gracias..gracias.. Kerana ENTRY SEMALAM telah memaksa korang ringan tangan memberi pendapat kan..Nasib bek mintak pendapat je..So, thanx korang, best pulak baca..Macam2 idea korang bagi yer..Ada yang suka, ada yang x suka and still nak pakai yang lama tu..Apapun korang memang TERbaekkklah..Bukan apa dla mintak pendapat tu, 1st masa kat kampung akak dla tegur cakap muka nampak tua..Then, masa balik rumah sewa, roommate dla pulak cakap asal nampak kedut sana kedut sini...Ehhh, itu bukan seni ker?? Seni kedut-kedutan namanya..Hahaha...
Cayalah korang ni..Memang sporting !!!
Tapi komen yang paling banyak pasal KEDUT2 tulah..Si FARIROSS siap cakap macam blog ma aku jer..Apekah??Mak aku ada blog??Tak makan nasiklah ayah aku..Sekarang ni dla nak bagitahu yang dla nak guna HEADER BARU jugakkk...Walaupun ada yang tak setuju, tapi dla rasa sebab muka dla nampak tua kot dorang tak suka..So, dla dah buang kedut2 tu, buat shadow jer..Tapi kat mata dla tak buang sebab nampak pelik je kalau buang..Kemudian ada yang tegur pasal FONT yang nampak mengacau hidup je..Konon nak nampak FUNKY sebenarnya..Tapi bila berkali-kali tengok betullah nampak chaos giler! So, sebagai anak yang mendengar kata, dla tukar lagi kepada font yang lebih SIMPLE..Ada jugak yang tegur part "welcome to my life" tu better letak dalam kotak dialog..So, dla try nampak oke jugak..Then ada yang suka dla letak NOTE2 kecik tu tapi ada juga yang tak suka..So dla pilih taknak buang sebab tak ramai yang komplen..hehe..Apa yang makcik dapat simpulkan makcik nak guna HEADER yang barulah memandangkan kesian kat mata ni masa nak kaler bagai tu, lagipun ni 1st trial dla wat header camni..Bukan taknak letak GAMBAR BETUL tapi dla ni sukakan KELAINAN walaupun nampak pelik..Konon nak lain dari yang lainlah..Apapun nanti dla training lagi kasi lagi berseni oke..So, inilah hasilnya..Padahal dah tampal kat header dah..

Rasanya yang ni lebih oke dan simple kan???
Ni dia haaa yang BERANI dan JUJUR memberi komen..Walaupun ada yang 1st time masuk sini, dorang tetap berani bersuara..Camnilah baru dapat jadi BLOGGER yang CEMERLANG...Tabik tilam spring tuk korang semua !!!
YUYU ZULAIKHA | FARIROSS | MISYA | TOK ESAH | ANISA | FULAS | MIRRA | RIA | LULU | ZURA | PAK LONG | HANIEQHA | RAJI | FADZLI | QLAH | AMMAR | SASA | PINKLUSCIOUS | ZATI | TAUFAN | AUJINZ | AINZURAINI | ECHAH | AZZA | FIEYZAN | WAN BLUR | JD JEN | JAA | NABILAH | ALEXA | MISZLULLABY | QASEH | MAMA KEMBAR3 | PUTERI AIN | ADZRIEL AB | TAIKOCIK BULAT | YATIE EPS | MISS YATY | JIJI YU | HIRO | AANIE | SYAIR SI PARA-PARA | LOGORITHM *thanx semua yang komen dan vote*
Tapi tak sangka gak blogger2 yang memang otai lukis2 ni dorang suka ngan design dla just suruh adjust je sikit..Maybe dorang tahu kot nak buat tu susah..Nanti dapat idea lain tukar lagi..hehe..Sebab rasa dah lama sangat guna header tu..Boring dah tengok..Well, SAYONARA MY OLD HEADER..R.I.P..hik!

nasi tambah : aku ni memang tak boleh wat entry pendek2 kot..mesti nak panjang berjela-jela..naseblah..
Kalau BEST, sila LIKE

48 ORANG MENYAMPUK:

Nabilah Atiqah said...

yea!!!this one is better...:D

echah mashuri said...

cantikkkk bila dah duk kat tempat dia..perghhhhhhh...nak satuuuuuuu..huhuh;p

good job sis!:)

alexa yussida said...

dah letak sana nampak berseri seri :) nanti nak suruh dla sketch muka alexa depan2 masa jupe ye..siap la dla,mau bawa sketch book n pencil nti:p

FARISZ@AZ.Com said...

follow your blog.

Lantang bersuara tetapi jujur lebih baik dari diam kat depan2 tapi mengumpat kat belakang.
eh...ada ke mgumpat kat depan2? =D

Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

Hakiyat dan hakikat si telur

Amirrah Zawani said...

banner baru yeay2.. dh digunakan.. hehe!! sama lah susah nk buat entry pndek2, selalu nk pnjg je.. =p

Raji berkata said...

yesss nama aku ada
ngahahaha
ok lawa jer owh

xpe atleast kau boleh aplikasikan pepatah dont judge a book by its cover utk org yg baru first time masuk kan?
awal2 der igt makcik mana nyer blog
tapi bila dah kenal bru dia tahu nih blog org muda rupanya =.=

JIJI YU said...

ahhhh aku meroyan tgk header baru ko..dasat woit

Fariross said...

Ok lah cakap CHANTEK r... kang kena highlight lantang bersuara laks...
saje jea teringat kat ma ko... sihat die?? tetiba...
pape pun follow laa rasa hati kalau dah berkenan letak laa kat header tuh... follow otai2, cuma baiki mane2 patut jah... eh dah letak pun... eh dla pun otai gak... I jea budak baru yang lantang bersuara...

cik fai said...

waa..santek lah header dia :)

d_LA said...

@Nabilah Atiqah
thanx..oke dr yg smlm kan

d_LA said...

@echah mashuri
thanx..malu ni..oke la sikit kan..smlm npk kedut sana sini kan..nah amik 1 henggit..hehe

d_LA said...

@alexa yussida
kalo lukis dpn2 trus parkinson..hahaha..nk lukis alexa jd jessica alba

d_LA said...

@FARISZ@AZ.Com
kalo dpn2 tu jd mengata kot..hehe

d_LA said...

@Amirrah Zawani
gune jugakla, syg nak buang..ejas je sikit2..kalo entry pndk ni rs cam x puas kan

d_LA said...

@Raji berkata
ko mmg salu ada raji..hehe..ekceli aku mmg dh tua pun..haha

d_LA said...

@JIJI YU
ko jgn meroyan kat skolah dahla jiji

d_LA said...

@Fariross
woitttt hampeh ko..bkn ape, letih2 buat x guna cam membazir tenaga pulak..yg mn leh ejas aku ejaslah kan..atleast korg dh bgtahu mana yg oke n yg x kan..otai apenye aku ni, kuat auta ada lahh..

d_LA said...

@cik fai
thanx cik fai..biase je tu..saje tukar angin..hehe

niesz said...

wah!sudah berwajah baru la..cantik!sorry, niesz x BW 2 hari kat sini, bz betul cuti sabtu ahad aritu..heee...

zati embong said...

haha tapi kan kalau jat jd dLa pun jat pakai header baru.buat penat2 xkan xnk pakai.kan2?hihi

CGG said...

BLURPP..

AKAK BARU MAKAN BURGER MCD:)

aanie said...

yiehaaa....nanti boleh la buat header baru utk aku lagi....hahaha...aku ni tak reti2 nak buat sendiri ke???

iniialahaku said...

cantik2...simple je

Zura said...

alaaaa...nk muke original...xmo katun2...hehehe...

ain zuraini said...

uitt, dagu berlapis tu tak nak alter yek?? selalu org amik gmbr nak cover2..ehehehe alamak ter"lantang" bersuara lg..maap yep!!

sahromnasrudin said...

alamak..ruginya saya tak vote..rupanya saya tak online wakttu itu huhuhuhuhhh

kiwi said...

haha kiut giler pantun ats tu ^^

('',)kapie_art'sLover('',) said...

DYLA : MMG TERBAEKKK HEADER BARU NI..!!!! GILERR KENTANG..!! HAHAHA... GOOD JOB..!

Qaseh dalia adelia said...

haha akhirnya header baru dah letak haha... xpe lah syg ikut ur hati nnt try edit balik bagi hilang kedutan haha larikk so dengan ini dla kena belnja kitorang semua okeyh

syahira abdullah said...

chantek lah. nk satu! ^^_

bunga said...

cayalah..

bunga said...

cayalah..

yatie's EPISODE said...

yeah! dah hilang dah kedot kedot. hihi ^^

man yusoef said...

wah header baru!! smart!!! tapi gmbr hang cam nmpk tua la...hehehe...tp dah nice dah tu....

apik pehe said...

wahhh..da jadi kartun..hehe

Aujinz said...

hue hue hue.. dah buang dah garisan tue...

anie,Nagoya said...

u lukis sendiri ke kartun tu?comel.jatuh cinta gan kartun tu.lukis wajah kita lak nnt.tak mo kedut2....

airaniez wirdani said...

Sorry dla.smlm nak komen.tak smpat plak.apa2pun bagus gak dah delete kedut2 tu..dla masih nmpak mudala..pnat kot nak trace gmbr sndri..hihi...tp kite suka yg stick note yg bgtau isi blog dla dlm bntuk icon tu..^_^

qin said...

cntek!!prefer yg ni,dri yg dlu:)

-1st time kmen sni:)

JD Jen said...

semat aa dla! berani kerana benar! hahaha! tetibe jek! hahaha!

Miss Yaty said...

welcome dear.yaty juz bg pendapat je..hihi..

nati nk mitak tlg buat header tuk yaty leh tak? yaty dah bosan ngn header yaty tu -,-

aLieF si Muncung ManiS said...

alaaa..jgn risau..nampak kedut dalam dunia kartun je..yang penting dalam dunia manusia,,licin dan suci..hehe.

Adzriel AB said...

wah.. nama akak pun ada. tak pelah dyla. Boleh improve dari masa ke semasa. ikut kata hati sendiri pun penting juga. ini blog & konsep dyla. akak rasa tiada provokasi pun kat sini.

Hasif Rahman said...

wah~ famousnya blog ni ! :D
hahaha..kita punya blog nak lebih 5 komen pun susah..hahaha ^^

nice blog~ ^^

fieyzan said...

wah dah letak header tu.. hee.. nice.. :)next time lukis fizan pulak ok..

nora said...

hebat ar ko buat header
pas ni buat kat aku barang sekeping dua header ye

mari kita minum susu
thank u i love u

ENTRY HOT : 2+1

qlah said...

hehe . sme2 kasih .
psstt... moga kamu terus maju ! heheh .

p/s: salam persahabatan :)

... said...

as salam

hoho~
thanks kak dla~~
er..kenapa nama yuyu zulaikha tu panjang bebenar? padahakl kecik je orangnya~
ekekeke =p

haha~ ok la yang ni.tak nampak kedut2~
haha. blog mak akak? ekeke~
sila paksa mak akak untuk ada blog~
haha~

oo...wajib entri panjang~ha!
boleh buat novel~

tutorial untuk baca entri kat blog yang super Berat.. jimat sehingga lebih dari 70% masa untuk loading page! :)

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥