APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, March 05, 2011

HANYA MAMPU KUMELIHAT...

Assalamualaikum...
Korang ingat tak dla pernah cerita tentang kawan dla yang SELALU MENANG PERADUAN tu? Tolonglah ingat kalau tak ingat korang dipaksa untuk baca SINI! Hadiah tu dah sampai taw..Sebenarnya dah lama sampai tapi dla saja kepam dulu cerita ni sebab alasan paling common--> BUSY !

Kenapa lak dla yang sibuk2 nak cerita ni, padahal hadiah tu bukannya dapat kat dla pun..Takde motif pun sebenarnya, saja DENGKI dan nak suruh korang DENGKI jugak..Hahaha..Gila happy beliau masa balik tunjuk hadiah yang beliau dapat tu..Sampai kena STUDY bermalam-malam sebab tak tahu nak guna camne..Eh, mesti ada yang tak tahu kan, housemate dla tu dapat iPHONE 3Gs sebab menang peraduan KOTEX..Dapat 1st prize lak tu...Fuhhh !
Kaler putih tuuuu...Grrrrrrr...terbakor hati neh menengoknya..

Walaupun sekarang dah iPHONE 4 tapi okelah dari takde kan..ko ade?
Disebabkan tahap kedengkian yang melampau maka dla dan cik rumet dla telah mencemar duli untuk pergi menuntut ilmu dengan beliau..Nak jugak weh menang hadiah..Sekarang dla dah tahu camne nak menang..Camtu rupanya..Korang nak tahu??Mana boleh bagitau..Hahaha..tapi benda ni bergantung kepada rezeki jugak, yang penting USAHA ! USAHA ! USAHA ! Cik rumet dla dah beriya-iya tu, tiap2 minggu hantar peraduan..Semua dah mabuk nak masuk peraduan ni..Dla ni cakap je lebat, buatnya tidak..Dla kan selalu bagi alasan BUSY ! Sebenarnya dla taklah minat sangat nak join peraduan2 ni, tapi rasa gak nak try nak2 bila tengok beliau asek menang je, mahu tak hingin...So, hari ni nak balik bandar dah, nak mintak borang peraduan dari beliau..Tiba2 semangat cintakan peraduan meluap-luap ni..AJA AJA !!! Gambatte !!!

p/s : errr...tak puas lak dok kampung ni T____T
Kalau BEST, sila LIKE

34 ORANG MENYAMPUK:

Ayuni said...

bestnye!

JIJI YU said...

muahaha..aku tak pernah2 nak menang kalo masokperaduan..kalo lawan bola iye2 je menang..

man yusoef said...

aku pon slalu msuk contest2 ni..tapi tak de menang lagi..srott sroot...huhu..best gak dapat hadiah free kan...huhu

khairunnisa ♥ said...

whoa.. tahniah untuk kawan dyLa :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

dia bergantung pada orang juga...
kalau selalu masuk tak menang2, tu memang tak ada nasiblah tu...
sama macam ibu OE...
banyak masuk tapi tak menang2...
hehehhe...

tapi betul jugak... usaha tu penting...
teruskan usaha kamu....
(n_n)

akiratoriza said...

erm lama tak tinggal komen kat belog nih coz alasan mcm tuan belog ni gak.. BUZY... hihihihiii..

member dyla dpt ae i phone 2, akak pun ada hantar borang gak tok peraduan kotex tp takde rezeki.. nak tau nape??? klakar tau coz akak anta punya beria every week tp akak terlupa nak jawab soklan dlm borang yang mmg senang kacang punyer jawapan, lgpn jawapab mmg dh ada dlm 2.. so mmg wat rugi setem jelah gamaknya... hahhaaaa..

aanie said...

DLA..TURUNKAN KAT AKU LAK!!!!!ish, terbesar lak huruf ni....hehe..

JD Jen said...

Wahhh!! dpt AiPon lahh! Ni musti peraduan Kotex, "Berebut dan Menang" tu ye dla? kehkehkeh!

Mama Zharfan said...

giller beshh tu

nak menang purse clarks ori? jom vote!

MofiDhouse said...

em... jgn putus asa... nanti lau de rezeki... bukan janji tapi pasti akan dapat... curi ayat Mr David... ;)

alexa yussida said...

chayop2 dLA!pastu kita share dua..:D

apik pehe said...

wahhh..hehe..dila..pegi la masok peraduan tu cepat..hadiah nnti kiter kongsi ek..hehe

echah mashuri said...

pehhh...ecah neh segala jnis peraduan xpenah mng punn...uwaaa....sis!smapai org disini pun rasa CHEMBURUUUUUUUUUU.-_-

Raji berkata said...

yeahhhhh betul
berjaya buat aku dengki gle >.<

Sasa Al-Sharif said...

dem. dpt free. aku nak join peraduan kotex tu. haha

airaniez wirdani said...

wah..tepuk2..Iphone tu beb..sapa nak bg free?hihi...

d_LA said...

@Ayuni
mmg bestlah kan kalo dpt

d_LA said...

@JIJI YU
smlah aku pun..muke xde luck..haha

d_LA said...

@man yusoef
haha..ko sm ngan akulah muka xde luck..msk yg blog pnye pun salu x menang..hehe

d_LA said...

@khairunnisa ♥
sama2..hehe

d_LA said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd
ha'ah, dla mmg salu msk tp x menang..tp last 2 year dla pnh menang, kwn dla yg tlg buat..mmg magic kot tgn beliau tu..heee

d_LA said...

@akiratoriza
ooo..akak msk gak yer..cane leh lupe jwb...hehe..xde rzki la tu..

d_LA said...

@aanie
tgu kalo aku menang dulu..pstu aku share ngan mu..hee

d_LA said...

@JD Jen
haha..bykla ko pnye rebut dan menang..

d_LA said...

@Mama Zharfan
mmg giler beshhh

d_LA said...

@MofiDhouse
dla xkan mdh berputus angsa..heheh

d_LA said...

@alexa yussida
aja ajaj !! hahaha..ye ye je dla ni

d_LA said...

@apik pehe
baeklahhhh...dgn penuh smgt ni..haha

d_LA said...

@echah mashuri
smlah echah oiiii..smpai rs fedap doh..kitorg ni apatah lg echah..bengkak hati ni tgk..

d_LA said...

@Raji berkata
aku yg tgk ni lglah rs nak mengalir air mata tgk beliau bergaya dgn aipongnye

d_LA said...

@Sasa Al-Sharif
haha..dh tamat pun contest tu..haippp, sasa x sesuai join contest ni..hehe

d_LA said...

@airaniez wirdani
xyah ssh kumpul duit nak bli kan...rezeki beliau..

ain zuraini said...

ala, bestnye...nak gak!!

d_LA said...

@ain zuraini
DLA PUN NAK KALO DPT..HEHE

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥