APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, March 12, 2011

BILA DAH BANYAK FIKIR !!!

ASSALAMUALAIKUM....
Hampir dua hari tak update yer, bukan sengaja tapi bila dah banyak sangat fikir terus jadi minah blur..Lagipun kalau dla update nanti tak sempat nak serang korang lak..Busy bebenor ye kamu ni dla dah macam bini ketua kampung gayanya..

Dla rasa macam dah jarang bagi masa kat kawan-kawan bila weekend..Asyik mengadap blog je kejenya..So, weekend ni dla rasa macam nak rehatkan mata dan tangan ni..Kesian betul kat jejari dla yang tak berapa runcing ni..Mata pun selalu berpinar je mengadap skrin kan..Macam ni kena cari stok CARROT banyak2 ni..Saya suka carrot..ANDA?Carrot baik untuk kesihatan mata taw..Tetiba ubah topik..Itulahhh, bila dah banyak hari tak berupdate kan, dah melalut tak tentu hala...So, start semalam just enjoy layan TV, DVD dan sembang2 je ngan kawan2..Ingat dla ni ada masa sangat ke, tak kawen lagi pun busy taw..Sekarang ni rasa macam cepat je masa berlalu..Korang rasa tak??Tu yang bertekad start semalam nak rest kejap blogging nak-nak time weekend kan, ni terus gatal nak update sebab baru je habis layan cerita..hehehe..nanti kawan dla marah lak kalau tak fokus..

Tapiiiii sambil dla layan cerita sebenarnya otak dan tangan dla berfikir ni...Tengah berfikir nak TUKAR HEADER baru !!! Jeles rrr tengok header orang lain yang gila gempak sume..Dla ni plan nak buat sendiri je, bukan taknak upah orang lain tapi rasa lebih puas kalau kerja tu hasil tangan kita sendiri..So, sekarang ni idea macam dah ada, dah SKETCH dah atas kertas..Tapi nak SCAN takde mesin scan pulak.Kenapa kena scan??tunggu...maka terpaksa tunggu masuk ofis esok..Belek2 folder jumpa header yang dla buat satu ketika dulu..hahaha, memang KANAK-KANAK RIANG tol time buat tu..
Happening gila kan header ni..hehe
Dulu kan guna nama "A WALK TO REMEMBER", mentang-mentanglah KAKI JALAN.Eh, memanglah kaki jalan, takkan tangan jalan pulak kan.So, tunggu kemunculan HEADER BARU dla oke.Korang kene jadi JURI untuk pilih nanti, mana taw ramai yang suka header sekarang lagi.Sukahati je suruh korang jadi juri yer.

Lagi satu dla busy jadi PENGULAS SUKAN berkolaborasi bersama CIK ROOMMATE dla..Sekarang ni kan tengah berlangsung YONEX ALL ENGLAND OPEN BADMINTON CHAMPIONSHIP 2011, main pulak time tengah syok mimpi, dla ni tak tahulah memang gila kentang betul dengan sukan BADMINTON ni...Lagak macam pernah main tuk wakil sekolah je dulu semangatnya..


Kemudian dla fikir nasib mangsa TSUNAMI pulak..Semalam bila tengok video terus jadi INSAF dan TAKUT...Terus jadi blank nak update blog..Sekarang ni kat sini hujan turun dengan kerap sangat, apakah kerana kesan tsunami??Takut tau, pantai dekat je dengan rumah dla ni..Nak pergi jalan-jalan kat SHAHBANDAR pun fikir 2,3 kali sebab pantai sebelah tu je plus ribut lagi..Huhu..Mari sama-sama kita berdoa agar kita semua dilindungiNYA..Amin...Kepada mangsa tsunami, semoga tabah menghadapi dugaan ini..

Ngeri kan...T_______________T
Take care semua^^

nasi tambah : dla perasan ramai yang dah berapa hari tak update macam ROBOT SAKTI, EDY, SILENCEANEESA, AHSFANTASY, ROQ..Kenapa??Kenapa???
Kalau BEST, sila LIKE

21 ORANG MENYAMPUK:

JIJI YU said...

ha'ah kan aku baru je pasan yang ramai blogge tak hapdet due tige hari ni..bz ngn keje masing2 kot..

JIJI YU said...

ha'ah kan aku baru je pasan yang ramai blogge tak hapdet due tige hari ni..bz ngn keje masing2 kot..

Qaseh dalia adelia said...

tahu xpe bila dah gile berblog maka org2 tersyg hampir dipinggirkan n otak asek cr idea je haha ..

Hanieqha said...

sronok benor la nk jadi juri2 ni.. hahah.. saya sendiri pon tgh otw wt header baru.. header skrg cam boring je.. try p tgk.. haih..

CARA2 MELAJUKAN BROADBAND ANDA YANG DAH HABIS LIMIT ATAUPON YANG LEMBAP"
Contest/Giveaway: Apa hadiah korang nak?"

syakey said...

tsunami kt jepun tu, masyaAllah. hebat benarr..

padlie said...

Banyaknye bende yg difikirkan..
tp otak yg sentiasa berfikir adalah otak yg cerdas... :D

Untungnya Air Asia..

JD Jen said...

dla ko jgn lupa ulas psl badminton tu nnti ye? aku nk tgk tv x dpt, anak aku manjang tgk Barney! chisdel!

echah mashuri said...

pehh.header tuhh...kana2 riang!uuuhuh..betul la.ecah pun selalu je main blog sampai jejari pun dah tembam.eh.;p


tsunami tuh mmg mengerikan.nasib baik wrganegramlaysia kt sane xde pape.T_T.kuasa TUHAN.

airaniez wirdani said...

tukar jela header tu dla..main2 photoshop skali sekala best gak..mls nak sketch,dwnload je *doodles brush* photoshop..huhu

Robot | Sakti said...

bakpo la comel sangat header tu.hehehe

sibuk sikit seminggu lepas.kerja banyak kat opis.xdan nak online.

:)

Anati Soki said...

anat baru dapat updtae minggu nih sbb cuti!! ngeeee

zati embong said...

cuaca skrg x berapa menentu,org x shat kot O.o

Along Usop said...

header skarg ni oke ape?...

ke ade yg lagi mantops??

hahah.. esaitednye nak tengok =)

nikzairfan said...

baik rahat weh,tgk aku beminggu tak update mata aku dah makin rabun sbb setiap masa adap screen even dah pakai protecter screen pon masih bahaya kalo kita asik mengadap cahaya.....banyakkan tgk pokok hijau.boleh restkan mata.aku dah takleh tak pakai spect skarang kelabu....uwaaa....

ahmad endo said...

arap suma selamat kat jepun tu...kesian tul

ardinihumaira said...

dni lak 2 minggu ni rajin bw je ;p

Sasa Al-Sharif said...

buat sendiri pasti ada kepuasan. tonjolkan karya dan bakat diri

alexa yussida said...

dla n sha mmglaa...bila alexa aktif korg saja je sepi..nti bila saya sepi korang mulala aktif:P tehee tetibe...sha bz ngn praktical kut..huu

haa,sila luangkan masa ngn roomies anda,kang depa ckp dla anti sosial lak..keskes:P

... said...

as salam..

oh~ bnayak fikir~
ok pa tu~ sihjat untuk minda~
oh.memang wajib dla melakukan aktiviti riadah bersama rumet2. baru la boleh membina suana ceria~

=)

masa kan cepat je berlalu.
cuba tengok awan betul2. laju je bergerak.er..bui yang berputar. bukan awan

=_="

kena betulkan persepektif.awan statik ya~

hm..tukar header tu, memang bagus.tapi jangna pilih yang berat2 tau. blog dla memang dah ringan =)

oh~
ok!
tunggu header baru~
hm..dla sebenarnya ingin turut serta dalam bidang badminto eh? kelab nusa mahsuri kelolaan BAM dengan jaguh 5 badmiton adik beradik menjadi pendidik

=)

ameen..
moga2 malayia selamat..
terutamanya umat Islam..
harap2 mangsa tsunami dapat recover semula..
tapi serius.
bia tengok tsnami, rasa seronok nak main surfboarding~
main guling2 atas ombak!
ayuh!

... said...

eh? baru perasan. apa sal tutorial baru saya hampir sama dengan
Hanieqha?
macam saya ciplak hasil kerja orang lain.

cish.kebetulan yang tidak disangka-sangka

=_="

ain zuraini said...

huhuhu den tak kreatif la...

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥