APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, March 20, 2011

ANAK MAMI SUDAH KEMBALI

Assalamualaikum....
Rindu dla tak??Haha..Alhamdulillah dla selamat sampai pukul 2pagi tadi..Pagi ni dla cuti separuh hari..Ada jugak cuti separuh separuh ni ye..Sebenarnya ini CUTI GANTI masa Maulidur Rasul...Bolehlah tidur lama sikit pagi ni, bajet cam aku je yang drive..FBI rajin bebenor pulak masuk kerja arini..Syabas syabas !!

Sedang merenung masa depan di atas Banjaran Titiwangsa..Hehe
Thanx yang mendoakan dla selamat pergi dan selamat pulang di ENTRY LEPAS..Maklumlah musim sekarang ni kejap hujan kejap panas kan..Tahu tak masa on the way tu kat GRIK, kitorang terjumpa ENCIK FUMAKILLA, masa balik pun jumpa lagi kat GRIK..Sebelum ni dla pergi utara tak pernah jumpa lagi ENCIK FUMAKILLA ataupun lebih dikenali sebagai ENCIK GAJAH ni..FBI pesan kalau terserempak GAJAH dalam hutan jangan sebut GAJAH tapi panggil nama lain, FUMAKILLA ke, ABANG KUAT ke..Kalau HARIMAU pulak, nama glemernya adalah MAYBANK..Ingat tuuu...

Disebabkan dla tak bawak lappy ni masa pergi Penang, so harini baru boleh approve komen korang...Oke, nak serang korang pulak..Tunggu oke^^ Nanti dla cerita lagi episod jalan-jalan dla kat Penang tu..

nasi tambah : malasnya nak masuk ofis..best pulak guling2 depan tv
Kalau BEST, sila LIKE

38 ORANG MENYAMPUK:

Anisa Hang Tuah said...

mmg best guling2 depan tv
heaven
:D

... said...

as salam..
alhamdulillah..selamat.
hoho~
rehat ke ni?

ler..ingtakan apa benda la fumakila tu. gajah rupanya. grik, ikut jalan kampung ke? hoho.situ ada harimau kumbang woo. kalau nasib baik, pukul 3-4 pagi boleh nampak kucing hutan.'meoww~

hehe.maybank =p

cepat~ nak tau episod yang seterusnya~

guling2 =p

... said...

dla, follower dah nak angka 999. haha.time 99 ni, cepat2 unfollow, tunggu ada yang masuk slot angka 998 tu. haha~

dah banyak kali saya buat macam ni. ada yang pelik macam mana saya boleh dalam no. tu. padahal dia sendiri tengok.haha

=p

echah mashuri said...

ingtkan fumakilla tuh nyamuk.hahhha..tp yg xmenahan tuh tiger adelah mybank.haha.sengallllllllll;p

ain zuraini said...

pestime dgr org oanggil gajah tu fumakilla..ehehehehe

JIJI YU said...

ari tu aku pergi memancing kat jeram kelah..mmg nak sampai kesitu berberuang ruang aku jumpe..mmber aku cakap jgn sebut name die..paggil teddy..baru le die wat kiut..

zati embong said...

fumakilla?jat ingtkan nyamuk!haha

2la,jalan grik 2 mmg bnyak gajah.ayah jat masa odw balik dr langkawi lalu grik pun jumpa gajah O.o

aNiS aNiSa said...

klakar la ayat en fumakilla...dk tegelak sorg2 ehehe

mommylavender said...

salam petang dla~ slam kenal2 dari mommy...entry suspen ni...ingatkan sape la fumakilla..mommy ingatkan sang nyamuk ker..upenya gajah~hee

Trah Assan said...

ececehhh bestnyeEEWWW bercuti ;P trah cuti ni duduk rumah aje :(

Qaseh dalia adelia said...

ooo patutlah tak hupdate cik dla kite ni ..hihi cantek lah pemandangan masa cik dla duk berangan tu hik2

fLy_AwAy said...

selamat pulang ye. heee ~

d_LA said...

@Anisa Hang Tuah
tetibe rase nyesal x amik cuti penuh arini..huhu

d_LA said...

@...
Alhamdulillah selamat..rehat tp mcm x cukup je..hehe..dla pun pelik mule2 bila sebut fumakilla tp baru teringta dia pnye logo..barulah faham..wah, terjumpe harimau kumbang siyot..ssh nak jmpe tu..

d_LA said...

@...
hahha..fadlie yang unik !! dla suke!

d_LA said...

@echah mashuri
hahaha..comey kan name glemer dorang

alexa yussida said...

hehe..cumil2 la plak nickname dla kasi..yg jiji tuh kasi teddy plak..alololo...guling2 baca

d_LA said...

@ain zuraini
dla pun baru tahu gak ain..bahasa org hutan tu

d_LA said...

@JIJI YU
hahaha..kiyut giler bile panggil teddy kat encik beruang..

d_LA said...

@aNiS aNiSa
jgn gelak kuat sgt nt org nmpk terkejut nt..hehe

d_LA said...

@zati embong
ctu mmg kawasan dia..tp dulu x pnh jmpe..kalo time mlm bahaya gak kan sbb gelap

d_LA said...

@mommylavender
sume ingatkan nyamuk nampaknye..hehe..slm kenal gak mommy^^

d_LA said...

@Trah Assan
dla ni mmg kuat jalan trah..pantang kot diajak..hehe

d_LA said...

@Qaseh dalia adelia
yer..sbb tulah cik qaseh..hehe..pmdangan tu mmg cantek sgt2..

d_LA said...

@fLy_AwAy
thanx..Alhamdulillah dh samat smpai^^

Fariross said...

alhamdulillah selamat sampai, kim salam en.fumakila... kiki... eh ape nama blog mc sal???

d_LA said...

@alexa yussida
hahaha..jiji tu mmg, ade je idea beliau..

d_LA said...

@Fariross
ni haa link beliau http://saffaadiza.blogspot.com/

airaniez wirdani said...

Lawakla nama encik fumakilla tu...lambat pick up.ingt gelaran untuk bf mn pnggil encik fumakilla..hoho..=P

Raji berkata said...

woahhh menakutkan
kalau dia naik radang time tuh abislah
hahaha ;D
alhamdulillah xde paper kan

akugumbira & riang-riang said...

waa.. dh sampai.. hehe.. nice.. jom blogwalking sama22.. hehe

aanie said...

tu gmbr mu ko tu???

aku weekend bz la...adam dah lasak skrg ni....huhu...

nah, aku dah update....

Jom tengok Hikayat Merong Mahawangsa!

sahromnasrudin said...

en fumakilla tue sorang ke bawak orang kampong dia sekali?? huhuhuhhh

d_LA said...

@airaniez wirdani
hahaha..aira sorang je ckp nm glrn tu tuk BF..org len sume ingatkan nyamuk

d_LA said...

@Raji berkata
tu rrr..risau gak buatnya tiba2 dok tgh jalan..hoho..scary

d_LA said...

@akugumbira & riang2:

jom kite jln sama2^^

d_LA said...

@aanie
yelah, gmbr aku la tu..gedabak dah tumbesaran..haha..nt aku serang

d_LA said...

@sahromnasrudin
errr..bkn sorang..sekor la sahrom..hehe..die seekor diri je, naseb bek bkn ramai2

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥