APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, February 24, 2011

WARTAWAN SUKAN EDISI SLOW

Assalamualaikum semuaaaaaaa....Huwaaaaa, rindu rrrr kat korang semua...Padahal baru SEHARI tak update kurasa macam setahun daaa..Memandangkan kesihatan yang sudah semakin stabil ni, apalagi babe, teruskan perjuanganlah..Semalam seharian dla follow balik mereka yang follow dla, tu je yang boleh buat tapi ada yang dla tak dapat follow sebab takde link..Memandangkan semalam dah masuk ofis jadi komitmen harus lebih kepada kerjalah der..

Sari berita sukan..Ecehhh, terus ubah topik tu..Wartawan sukan anda LAdy_dyLA ingin melaporkan berita SUKAN BASI..Alaaa, ni masa sebelum dla demam teruklah ni..Dla kan degil, dah tahu tengah demam pergi gak..Orang kan tengah ramai, tempat tertutup, panas lagi tu yang bertambah parah tu..Padan muka, memang tak sayang diri sendiri betul lah beliau ni...
See..tempat duduk dah penuh, rela dorang berdiri kat beranda je..

Yang ni masa LEE CHONG WEI vs ARIF..
Sebenarnya masa DATO' LEE CHONG WEI main, penonton paling ramai datang support tapi lepas je abis ramai yang dah mula mengansurkan diri..Tapi ada part yang tak best bila ada PENONTON SENGAL yang kekurangan kasih sayang..Dla rasa mungkin tempat lain pun sama jugak kot, tapi tak patutlah korang ejek2 pemain, secara tak langsung korang dah mengganggu emosi pemain sebenarnya..Korang bayangkan tengah syok tengok tiba-tiba ada PENONTON SENGAL jerit "WOI GEMUK, PERGI BALIKLAH, MAIN NTAH APA2" ataupun "WOI, CEPATLAH SERVICE, HARAP TIKET FREE JE AKU DATANG"..Kurang pro kan dorang ni..Memanglah tiket free, kalau kena bayar, sumpah korang tak datang kan..Patutnya korang hargailah, sebab tempat korang yang jadi pilihan untuk bertanding pada tahun ni..Tapi yang bestnye, yang korang kutuk itulah yang menang, yang korang dok jerit I LOVE YOU tu tak menang pun..Pilih pemain berdasarkan paras rupa camtulah der..Heeee, terEMO sikit takpe kan.

Bereksen jap selepas tamat perlawanan, malas nak turun cepat2, sah2 mesti jem stoberi punya.

Kena tutup, nanti berjangkit demam..hehe..Kipas ini penyelamat, kalau tak mau terbakar kepanasan.
Walaupun kitorang turun lambat sikit tapi best jugak tak rushing nak balik ni sebab.....jeng jeng !
|
|
|
|
|
|
|
|
V
ouh, kenapa kamu tinggi sangat ni??macam aku lak yang over posing..hehe
Tak kenal ke mamat yang pakai baju kaler sama dengan dla tu??Dulu, beliau partner dengan MOHD ZAKRY ABD LATIF tapi selepas insiden kena boo dengan penonton dan beliau yang frust time tu tiba-tiba macam hot la dengan penonton kan..Terus beliau digantung dan MOHD ZAKRY kene bergandingan dengan HOON THIEN HOW..Ensem jugak FAIRUZIZUAN ni bila tengok dekat..tibe-tibe..Ini dia dla kasi video detik2 kemenangan TAN BOON HEONG dan HOON THIEN HOW yang mengalahkan FAIRUZIZUAN TAZARI dan soriii aku lupaa lagiiiii nama partner beliau..hikkkkkk..




Dla sokong TAN dan HOON time ni sebab penonton sengal dok ngutuk HOON THIEN HOW, tapi macam kebetulan taw, penonton bahagian dla sokong TAN dan HOON manakala penonton bahagian depan ramai sokong FAIRUZIZUAN..Padahal semua dari MALAYSIA daa...Apapun, FAIRUZIZUAN memang ensem..hahaha...


p/s : tahniah HARIMAU MALAYA menang 2-0..tapi si ANSAR ABBAS tu ada ke patut wat camtu kat KHAIRUL FAHMI..ko ni betul2 lelaki ke ape der??
Kalau BEST, sila LIKE

34 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dla..aku lupaaaa lagiiii nak tengok bola smlm!!adeih....

eh, aku pelik, nape gmbr ngn fairuzizuan (eh, cmni ke eja?) mu tak tutup muka???hehehe...

saya_arief said...

bile mase lak arif lawan chong wei.?
;p

... said...

as salam..
hoh~
membahayakan diri sendiri~
tapi biasa la.penonton yang datang, ada yang kurang siuman gila la kejap dalam hall tu.tapi ok lagi. ada yang cakap,

"woi pemain malaysia!
baik ngko pegi mati la! bazir duit je training ko"

ingat lagi muka mamat yang jerit2 tu.hoh. hampeh

gamabr yang last2 ni..tak boleh blahh..
rupanya ada angan2 aaa?

:p


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/sejauh-mana-persahabatan-antara-blogger.html

airaniez wirdani said...

wah..dla..siap amik gmbr lagi ngan mamat tu ye...smgt kesukanan btul dla ni..*tabik spring*!

yatie's EPISODE said...

demam2 pun sanggop kuar g tgk nih. ishh2. getarnya hati mu dla. hekhek.

take care yaaw~ (:

ain said...

memang sgt hensem die, tp hangennn die yg buatkan die jd x encem..hik3

JD Jen said...

Kupasan kulit kacang rebus yg menarik dla! Bagut2!

Robot | Sakti said...

jambu.

hahaha

ain zuraini said...

merah lah u ni...ekeke

Hanis MY said...

comelnyaaa baju belang2 dla... fewwitt boleh bergambar tuuu i likee... bestlah tgk permainan live mcm ni akak tak pernah tgk lg huhu dlm tb adelah huhu...

EB said...

Salam,
Hehehe dia ensem kn..
Hahaha da jd lumrah tu suka ensem2..
Hahaha..
Mcm aku yg gmuk ni slagi x beraksi selagi tu org x tau aku pndi men futsal.. hahaha..

JIJI YU said...

aku tergelak besar n terus msg KF tanye camne rase kena sepak ngn mamat pakistan..ahah

Zura said...

sokong mana2 pun tetap malaysia..hhee..

niesz said...

syok nye dpt tgk live!hehehe..

SyahmiFikri said...

seriusly best kan bila dapat tgok live cmtuh!!

zati embong said...

bestnya dapat g tgk live O.o

next year sukma kat pahang,msti meriah je nanti.

Sasa Al-Sharif said...

itu dla ka? pertama kali daku melihatnya. ada fesbuk? hehe

amiYo said...

apex kene sepak ker..? :P

man yusoef said...

serius aku tak pernah tgk live badminton...tengok live bola kat stadium pernah la...tu pon sekali kat psir gudang..sekitar tahun 2005/2006...haha

khairunnisa ♥ said...

lama dah tak tengok match macam ni ^_^ best dapat gambar dengan diorang ^_^ wee..

Edy Zaidi said...

amboi2...bestnya tgk live...siap bergambar lg

echah mashuri said...

errr.sukan xreti nak komen apa.hanya reti komen 'sukan'


sekian.;p

Fello Ariza said...

pehh...

pict ngan fairuzizuan tuh mahal... hehe

Amirrah Zawani said...

penonton sengal?? adehh mmg tak patut lah buat gitu.. mmg kurang pro sungguh..

sahromnasrudin said...

ohhh..ini yg badminton grand prix malaysia tue kan..bagua arr buat kat KT..asyik KL je boring la kan

d_LA said...

@aanie
kamu memang selalu lupaaaa lgiiii...
dpn abg fairu mstilah tjk muka..haha..pass virus kat beliau sikit..hehe

d_LA said...

@saya_arief
haha..ade org perasan..tp arif kalah daa

d_LA said...

@...
biasa yg ckp mcm tu sbb mmg x pnh main..taw nak condemn org je

d_LA said...

@airaniez wirdani
hehe..kebetulan trn terserempak..pelagi, amik pluang terus..

d_LA said...

@yatie's EPISODE
sbb tu la blk xleh nk bgn..degil pnye psl..hehe

d_LA said...

@ain
die mmmg tgh hot kot time tu..huhu

d_LA said...

@JD Jen
hahaha..walaupun selow..

alexa yussida said...

ehhemmm ehhhemmmm...nak air asam..tetibe:p

Raji berkata said...

hohoho buat part time baru ke jadi pengulas badminton? ;D
ak xkenal sgt owh pemain badminton ni x.x"

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥