TAHNiAH DAN TAKZiAH

Assalamualaikum..Lambat macam broadband dla lak rasa sebab baru tahu..Nasib baik tergerak hati nak bukak blog pagi ni..Tiba-tiba tengok nape tiba2 follower bertambah dengan agresif ni??Komen pun banyak..Rupa-rupanya ini kerja encik abang ketul2 yer..Korang tak kenal ke beliau?Sapa lagi yang lebih famous amos dan hyperactive mengepost entry, bukan BEN 10 tetapi BEN ASHAARI..

Ingatkan HEADERku menjadi pilihan rupa-rupanya menjadi BLOGGER pilihan..BA siap cakap lagi dia tak berkenan dengan HEADER dla..Berani yer BA berterus terang..Haha, sebenarnya dla suka dengan penjelasan BA tu..Dengan itu DLA CABAR DIRI ini sendiri sendiri, akan kuubah header itu menjadi lebih berani sebab BA cakap dia suka header yang lebih berani yer..Nantilah, dla pose ATAS BUMBUNG rumah tok ketua ke..

Apapun, thanx BA..Dla cekal yer??Memang cekal, balik kerja semalam terus pergi tengok BADMINTON LIVE dalam keadaan DEMAM..Sebab tulah lambat bukak blog..Disebabkan kecekalan itu dla CUTI hari ni sebab badan bertambah panas, kepala dah boing boing je ni..Kalau teruk sangat kena pergi kliniklah, amik MC..Roommate dla happy bila tahu dla demam sebab dia kata dla normal rupa-rupanya..Haha, mentang2lah dla susah demam tapi tahun ni dah kali kedua demam..Maknanya sahlah dla ni normal..Okelah, rasa macam tak berapa berfungsi je kepala ni, nak pergi makan ubat dan meneruskan perjuanganku yang terbengkalai itu..

Yang mana follow dan komen dla, InsyaAllah, nanti dla terjah blog korang balik..Bagi masa sikit ye memandangkan kesihatan tak berapa bagus ni..Thanx ye follow dan komen blog dla..Disebabkan BA ni hyperactive maka berkurun jugaklah dla nak cari entry semalam tu..Klik SINI untuk ke entry itu..

p/s : dapat bubur ayam best ni..huhu

Comments

dla!get well soon dear!
nur said…
Sila terjah ye Dla.. hehe..
pagi n get well soon dear..
Jemput ke:ALL IN ONE
Azie Azra said…
abg Ben memang suka tolong blogger.hehe.azie pun pernah dpt promo header dr abg Ben.hyperactive tu toksah nak cakap ler.sokong !
RozSyah said…
semoga cepat sembuh..!
ain zuraini said…
tahniah 50x....mudah2an lpsni blog ain leh jadi cam blog dla...huahuahua.
aanie said…
dyla, aku bangga dgn mu!!!bagus2...dah 2x kali dia cite pasal mu ni...dia xsuka header mu??kekeke...
dla?demam lagi ke?asyik demam ni,rindu kat sapa?haha..soalan cepuemas..cepat sihat ye..hoho

p/s:for me header dyla ok je.sbb warna tak sakit mata.just klu design,font kita takleh lebih dr 3 jenis.so nanti dla buatla header baru guna font yg sm,tp jgn lbih 3..huhu
Hanieqha said…
get well soon aite..

feel free droping by :)
tutorial: how to where head turban
JIJI YU said…
mohohoh...dla wat ko ambo la getek ambo relo g tido bawoh taya lori galo nok tunjuk berani..ahahha
Aziela said…
Salam perkenalan... Follow dari blog BA. Nice blog.. i like the contents. Kalau sudi, boleh singgah my blog...though I know it is quite impossible. Follower dla ramaiii...heheheh.. all the best yer..
echah mashuri said…
pehhh...terbaik ah sis;)

sila buat header baru.ehehheeh
miszlullaby said…
cepat sihat okies!jaga kesihatan.nanti ML injek kang =D
hehe..abg ben ckp gtu yek??

jemput dtg
monyet kah kita??
Ujang9897 said…
wow..untungnya..tahniah..=)
waa tahniah3..
take care
semoga cepat sembuh .
Anati Soki said…
ahahah.. bagus ar ko.. hehehehehe.. :)
Zura said…
kena berani ye dla..tukar header baru...plg x pun letak besi berani..hihiihi..
Lawat Dilla. Hope dilla get well soon :)
kau kesah ke?? said…
wah bertuah sangat ni.
khairunnisa ♥ said…
oh dLa ^_^ take care okie :) thanks selalu kunjung blog nisa juga ^_^
aleen aiden said…
ha3,nak pose atas bumbung rumah tok ketua 2 yg xmenahan 2.huuu
alexa yussida said…
hihihi thniah2:)
cekal itu mmg dla:)


Nantilah, dla pose ATAS BUMBUNG rumah tok ketua ke..


nk tgu yg ni..buktikn ye dla..tersengih baca ayat dla tuh..hihihi klaka la dla nih:)
... said…
as salam..
hoh!
patot la naik mendadak~ hohoho~
encik ben memaang rajin promote blog orang lain ;)

ni tak sihat2 pun keluar juga pegi tengok event.hoh~
sayangi badan daaa~
niesz said…
get well soon dear :) rjin2 mkn ubt..
Amirrah Zawani said…
wahh bestla BA review.. femes lah dla pas ni.. hehe!! harap2 dla dah kembali sihat lah yea :D
Raji berkata said…
woahhh bestnyer o.O
congrts2 ^^